שרשור פרק 120-השוד

Yarinv

New member
על אף שזה היה פרק לקט

הוא היה עשוי טוב, עם כמות פלאשבקים במידה הנכונה שהשאירה גם מקום לעלילה, אפילו אם מעט (בניגוד ל"הכוח" בעונה שעברה שהיה גדוש בפלאשבקים). התגובה של מייקי וזואי לא הייתה כל כך משכנעת - הם בכו איזה חצי דקה והמשיכו הלאה...

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifגם לי זה הפריע

הסצנה הזו הייתה כתובה מאוד לא טוב, לדעתי.. נראה כאילו זואי ומייקי התחלפו לרגע בתפקידים שלהם.. זואי הייתה ה"ילדותית" שבוכה ונזכרת, ומייקי ה"מבוגר האחראי" שלוקח את זה בקוליות ומנסה להרגיע אותה. וכמו שאמרת, איך הם כ"כ מהר המשיכו הלאה? הם הרגע שמעו שחבר טוב שלהם שהיה כמו משפחה שלהם מת, הם נזכרים בסיפור מצחיק, קוזמו וג'פרי נכנסים והם חוזרים לשגרה כאילו כלום לא קרה.

liron sa

New member
פרק פלאשבקים.

כמה נקודות: * מעניין מה גרם לחבורה להגיע שוב לחור הזה,ומה מנע שוב את הנסיעה בזמן? * אהבתי איך שהחבורה הצליחה להימלט מהמוות שנגזר עליה. * רון רק רואה דרך דניאל, או שדניאל עכשיו פועל תחתו? *הפרק סגר פינות קטנות בהבנה של הדמויות על סול. שיחזור כבר :/ * עדיין לא הראו מי פועל מעל מקס(נו,קאירן) , איפה בדיוק צ'יף ומה עם אסתר.הקפיצות בעלילות מעצבנות.

שירטע

New member
אני חושבת שרון שולט בו

אבל אני לא בטוחה אם דניאל מודע לזה, או לא. אם כמו שאני חושבת סול יהיה על תקן ליבי [הרי הוא עדיין בפתיח! אם הוא היה מת לגמרי, הוא היה מורד מהפתיח, כמו אביגיל] - אז או שהוא יופיע באמצע ושוב בסוף, או שהוא פשוט יחזור לקראת הסוף. אחרת... מוזר.

porky169

New member
אולי זה בגלל שהפתיח קבוע../images/Emo134.gif

בהמון סדרות יש פתיח אחד קבוע לכל הפרקים שלא משתנה. אולי הם כתבו אותו בפתיח כדי שלא נחשוד שהוא ימות או משהו בהתחלה.

אני חושבת שזה יהיה כמו ליבי עונה 2

שהגיחה לה לפעמים.. בכל מקרה היה פרק טוב היום למרות שהוא פרק פלשבקים עשו אותו טוב..

שירטע

New member
נכון... אבל את אביגיל הורידו מהפתיח

כאילו, נכון, הודיעו לנו שהיא מתה בדקות הראשונות של הפרק, אבל עדיין. לא יודעת - קצת קשה לי להאמין שסול פשוט ימות ו- זהו.

מהפתיח של עונה 2 או עונה 3

בעונה 2 אם אני זכרוני לא מטעה.. היא עוד הייתה שם

שירטע

New member
של עונה 3

בעונה 2 היא עוד הייתה - כמו עוז זהבי בעונה הזאת... אבל אם הוא לא יחזור, אז אפילו ליבי בעונה הזאת מופיעה יותר ממנו :/

bנו לזה התכוונתי

כמו שבעונה 2 היא הייתה בפתיח למרות שמתה בתחילת העונה ככה גם יהיה עם סול..

liron sa

New member
פרק פלאשבקים.

כמה נקודות: * מעניין מה גרם לחבורה להגיע שוב לחור,ומה מנע שוב את הנסיעה בזמן? * אהבתי איך שהחבורה הצליחה להימלט מהמוות שנגזר עליה. * רון רק רואה דרך דניאל, או שדניאל עכשיו פועל תחתו? *הפרק סגר פינות קטנות בהבנה של הדמויות על סול. שיחזור כבר :/ * עדיין לא הראו מי פועל מעל מקס(נו,קאירן) , איפה בדיוק צ'יף ומה עם אסתר.הקפיצות בעלילות מעצבנות.

פשוט הייתי חייבת ../images/Emo83.gif

אהבתי את הפרק של היום אז לקחתי את הסצינה של סול ומייקי ועשיתי סירטון. תהנו ואל תשכחו גם להגיב

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלא אוהב פרקי פלאשבקים

אומנם ביחס לשאר פרקי הפלאשבקים הפרק הזה הוא יחסית בסדר, כי הייתה התקדמות בעלילה ולא הייתה "אתנחתא" מיותרת, אבל זה עדיין היה לא נכון. אני לא מבין איך הפלאשבקים על סול תרמו בדיוק לעלילה? ואיך אחרי 3 שבועות שלא ראינו אותו הוא קשור?

ny22

New member
מנהל
היה פרק די מרגש....

הקטע עם זואי ומייקי על סול היה מאוד מרגש בעיני. מאוד הזדהתי עם הקטע של לאבד בנאדם קרוב... הפרק היה מאוד נחמד ואני חייב לציין שהעלילה הופכת ונהיית מעניינת יותר ויותר. תחשבו על זה שעוד לא עברנו את החצי...

ny22

New member
מנהל
לגבי פרקי פלאשבקים...

בעיני זה טוב לפעמים. העלילה עכשיו מתקדמת בקצב די מהיר, וזה טוב לפעמים לעשות הפסקה קלה...

למעלה