שרשור פרק 88 - חלוקה הוגנת

Yarinv

New member
../images/Emo130.gif שרשור פרק 88 - חלוקה הוגנת ../images/Emo130.gif

דילן יודע מאיפה ליבי הציידת ביצעה את שיחת הטלפון עם ליבי השנייה. בן מתאהב בזואי הציידת ומודיע לחבריו מהמחתרת שהחתונה מבוטלת. ריק מחזיק בדילן כאסיר בשנת 1910. קאיראן קשור בעברה של ג'יני בצורה לא ידועה. ומה יקרה היום? צפייה נעימה!

barush08

New member
זה היה כ"כ צפוי

שדילן ישכח את הידית אחריו חחח, ד"T אהבתי א תהשיר בסוף "הירו" ד"א אני חדשה פהה=)

Yarinv

New member
פרק אדיר!

הפרקים האחרונים מצויינים, מותחים ומלאי אקשן! Hero של ניקלבק
נלי ונורה שתי מכשפות קטנות... אבל אין על פלורנס (והכובע בפרק של היום
). סוף מצמרר, השוט מרחוק של דילן נכנס וגורדון עומד ליד השעון מחכה לו ואז הציידים עולים עליו - מדהים! האם גורדון בא לעזרתו של דילן או שהוא משתף פעולה עם הציידים? אני כבר לא יכול לחכות לפרק הבא...

Shir Sparotty

New member
אני מניחה שהוא יעזור לדילן,הוא לא היה ממש

בקשר עם אלה מ2009 מלבד הסצנה שהוא אמר לאדי שדילן הוא זה שיהרוג אותו, וגם ככה הוא לא ממש עזר לו להבין את זה לבד XD מעניין איך ב2009 יש להם פיקוח על מה שקורה ב1908 ובכלל.. אם אנה רוצה לראות את ליבי היא צריכה להגיע לטלפון של לפני כמה חודשים,והרי צ'יף אמר שאי אפשר לחזור שם בזמן כי זה מקום "חסר זמן". XD פרק מבלבל..

Shai11101

New member
גיורא שיחק אותה עם השיר סיום ../images/Emo8.gif

NIKELBAEK & SALIVA - HERO

barush08

New member
זה שיר של ניקלבאק ולא של ספיידר מן =)

נחמד לדעת שיש כאן עוד אנשים שאוהבים את האי. ז"א אנשים קצת יותר מילדים, "המבין הבין"

Shai11101

New member
שירשרת לא נכון

וכן זה שיר של ניקלבאק וזה גם הפסקול של ספיידרמן

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifפרק טוב../images/Emo45.gif

סוף סוף העלילה תופסת תאוצה!!! השען הוא הדמות הכי לא ברורה וצפויה בסדרה. יותר מקאיראן הזה אפילו. אין לי אפילו שמץ של ניחוש מה הקטע שלו ומי הוא לעזאזל. מצד אחד הוא עוזר לליבי ולרביעייה. מצד שני הוא גם דיבר בצורה מאוד חברית עם אדי(כמה שאפשר). מצד שלישי הוא פתאום צץ בכפר בתור חבר עבר של סם, ואז הוא באופן הכי לא צפוי שיש הופיע ליד הטלפון ברגע שדילן הגיע למדבר הזה, והמחסלים ישר עלו על דילן! אין ספק, מבחינתי, שהשען הוא היורש של ליליאן דביר מהשמינייה

למעלה