תראו לי את המזומנים...

../images/Emo130.gif תראו לי את המזומנים...

אתם חושבים שהייתם מוכנים לשלם על קריאה של הבלוג האהוב עליכם במידה והכותב/ת יחליטו לסגור אותו למנויים בלבד? האם הייתם מוכנים לשלם על אופציות כאלו ואחרות בניהול הבלוג (מנוי פרו וכאלה) ?

פגעסוס

Well-known member
זה מאוד תלוי

בגדול כן. אם מישהו כותב באופן קבוע דברים שאני אוהב לקרוא, ייתכן והייתי מוכן לשלם בעבור הקריאה (וגם זה תלוי בסכום כמובן). בנוגע לניהול בלוג, אני חושב שעדיף כאשר הכל בחינם אבל אם חלק מהאפליקציות היו בתשלום, ואלו היו אפליקציות שוות באמת, אני מניח שהייתי מוכן לשלם. באופן כללי אני לא נסוג מהרעיון של לשלם בעבור שירותים ברשת, אבל אם אפשר להשיג את אותו השירות או יותר טוב בחינם, זה עדיף.

Tali1912

New member
תן לי תן לי ת'כסף

אני כבר אעשה איתו משהו מועיל. מנוי פרו
הלו??
מי שרוצה שיסגור אבל בלי כסף

ע ל ו מ ה

New member
אני לא נוהגת לשלם על שירות ברשת

ובוודאי לא על תוכן. ראשית, כי מסובך לשלם - לא רוצה לחשוף את כרטיס האשראי שלי יותר מדי, ולסכומים קטנים זה ממילא לא תמיד מתאים. שנית, כי כמעט כל דבר שיש בתשלום, יש במקום אחר בחינם. לגבי שירות זה לא תמיד נכון, אבל הרבה פעמים כן. למשל על מנוי פרו לישרא לא אשלם כי ממילא אני סבורה שתפוז עולה על ישרא. על תוכן, על אחת כמה וכמה שלא אשלם, כי בעידן ה-information overflow, כל דבר שאני לא קוראת, יש איתו את הרווח של הזמן שלא ביזבזתי והמקום בראש שלא מילאתי... אז נכון שבוודאי יש תכנים מאד מעניינים ואולי אפילו מאד חשובים, שחבל שאפסיד. אבל כיוון שיש כל-כך הרבה תכנים וממילא אפסיד משהו, אז מוטב שאפסיד תכנים ולא גם כסף...

לא ולא.

לא אשלם למישהו כדי לקרוא את התכנים שלו - גם אם זה הבלוג האהוב עלי, יש דברים שלא אהיה מוכן להוציא עליהם כסף. כמו כן, לא אשלם עבור אופציות בבלוג - במידה ויקרה מצב שהאופציות אינן מספיקות לי והמתחרה מציע אותם בחינם: "שלום ולא להתראות", או מקסימום אני אשאר בלי אותן אופציות. אבל מה שבטוח - לא אשלם כדי לקבלן.

דם דם

New member
על גופתם המתה

אני לא אשלם בשביל לקרוא אצל מישהו בבלוג אם כבר לשלם על קריאה אז זה רק בעבור ספרים בלבד ובעבור שירותי תוכן כמו פרו וכאלה..שוב זה דיי תלוי, אם זה יהיה קיים בכול אתר וכבר לא יהיהו שירותים כאלה בחינם אז בהחלט אשקול את האופציה רכוש לי שירות פרו לבלוג..אבל שוב תלוי מה הוא כולל ועד כמה אני רוצה בו לעומת מה שיש

b love

New member
ממש לא..

יש לי דברים טובים יותר לבזבז עליהם כסף

Tali1912

New member
לא משלמים מה לא משלמים

אבל תפוז תוקעת זבל חדש בתוך מסך הניהול. מה זה הדרעעק הזה של הסלולרי במסך ניהול שלי. תעיפו אותו. מי ישתמש בזה בכלל? מי שרוצה יעדכן את הבלוג שלו כשהוא יבוא למחשב שלו או כשיהיה במחשב אחרי. נראה שאפשר דרך הפלאפון להקליד רשומות?

ע ל ו מ ה

New member
מצחיק אותי לחשוב מה חשבו אנשי תפוז

כשאיפשרו לעדכן את הבלוג דרך הסלולרי. כמו שכתבת... להקליד רשומות זה לא סביר. אז מתחתי (בציניות) את היריעה עוד יותר, למקרה שהתכוונו שאנשים יכתבו קוביות קוד חופשי וימקמו אותם על המסך. מה מבחיל אותך בדיוק?

כיסוף

New member
תראי

כשאת כותבת תגובה כמו הראשונה למעלה, אני בטח לא יכולה לנחש למה התכוונת, מה לעשות ראש בלטה , ראש עם קש יש לי לא מבינה תמיד למה את מתכוונת ביחוד שהתחלה שלי ושלך לא היתה נופת צופים.

למה את כ''כ אנטית? ../images/Emo13.gif

יש מצבים שבהם עדכון הבלוג דרך הסלולרי יכול להיות דבר מצויין. אם לדוגמא אני בטיול ואני רוצה לשלוח כמה מילים, או שסתם עולה לי איזו מחשבה באמצע "שום-מקום" ואני מעוניין לעלות אותה לבלוג. אולי לך זה לא נראה שימושי, אבל אני דיי משוכנע שיש כאלו שימצאו לזה שימוש טוב, כמו בכל דבר אחר בחיים

כיסוף

New member
כי יש דברים

שאני חושבת שהם לא מתאימים לבלוג. יש דברים שמוסיפים לי בלי לשאול אותי. אם אני רוצה לא רוצה. אם זה מוסיף למסך לניהול שלי או לא? כן והטלפון שלי ענתיקה הוא לא מתאים לדברים האלה. וחוצה מזה פלאפון נועד לא לגלישה בבלוגים ככה זה מבחינתי. למה אני כל פעם צריכה לסגור עם איקס כי זה מפריע לי בעיניים. תראה את השרשור במשוב של האלף וכמה תגובות בשרשור בסוף הנהלת המשוב נכנעה והוסיפה את החיפוש הישן. למה שלא יעשו סקר או משוב מה מתאים לבלוגיסטים בבלוג שלהם לפני שמעלים משהו שלא לכולם זה נראה.

ע ל ו מ ה

New member
חשבתי על זה עוד קצת היום

והבנתי שאני דווקא משלמת לא מעט על תוכן, אם כי לא ברשת, כרגע. הזכירו פה ספרים, ואני אכן משלמת על ספרים. מצד שני, אני גם משלמת על ערוצי טלויזיה כדי שאוכל לצפות בסדרות. אח"כ אני משלמת גם על DVD-ים, כדי שאוכל לצפות בסדרות ברצף. אם צפייה בסדרות ברצף משולה במידה מסוימת לקריאה מסודרת של ספר, הרי שצפייה בסדרות פרק ביום או פרק בשבוע עשויה להיות משולה לבלוג של הוצאת ספרים שנותנת לי לקרוא פרק מספר בכל יום. אם הוצאת ספרים תפתח בלוג בו תבטיח לי אספקה מתמדת של פרקים של הסופרים האהובים עלי - ובכך תמגר במידה מסוימת את הרצון שהספר הנפלא לא ייגמר לי - אני בהחלט עשויה לשקול לשלם עבור גישה לבלוג שכזה. כמובן שכדי להבטיח איכות ההוצאה צריכה לתת מגוון רחב של סופרים (כי להכריח אותם להפיק פרקים בקצב מהיר מדי יוריד מהאיכות). וכמובן שהיא צריכה לאפשר לי לבחור "ערוצים" (סופרים) שאני אוהבת לפי רצוני. אבל בסה"כ זה נשמע מודל לא רע. ועליו הייתי משלמת.

TheWhiteTigris

New member
ממש לא.

שידורי המונדיאל אני רואה רק מה שמשודר בערוץ 2, סרטים וסדרות מוריד מהנט, ורק ספרים קונה פעם בשנה בשבוע הספר (זה עם ההנחות הגדולות). אז לשלם על בלוג? good joke.

למעלה