Feels Like Sunday

Little McMickey

New member
../images/Emo130.gif../images/Emo20.gifFeels Like Sunday../images/Emo68.gif../images/Emo37.gif

ב ה ח ל ט כמו כל פעם שאני פותחת את הפינה אני מספרת פה על מה שקרה לי חעחע יום שישי הייתי אצל חברה שלי בגינה עם כל החבר'ה וזה, ופתאום בא ידיד שלי עם חברים שלו מנורווגיה!! הם כאלה חמודים!!! אחד בן 18 ואחד בן 20, ולזה שבן 20 יש לו חברה שהיא גם בת 18, היא מ ע ל פ ת
אתן לא יודעות כמההההה היא צריכה להיות דוגמנית.. אח שלה בצבא בנורווגיה [כי שם בנים חייבים ובנות לא] הוא מרוויח פאקינג איזה 40 אלף שקל בחודש
בחודש!!! אז הם הבנים ידעו קצת קצת עבריצ, ממש טוב כי אמא שלהם ישראלית ואבא שלהם נורווגי.. והיא דיברה עברית.. קראו להם דניאל, סילייה ואלדן חח סילייה, איזה חחמודה היא.. אמרנו לה להגיד בעברית "אני מסריחה מבית השחי ואני לא מגלחת מפשעה" XDDD היה כל כך כיף לדבר איתה באנגלית.. הם כאלה חמודים אחד מהם היה ממש חתיך ואחד מהם... תאמינו או לא.. הזכיר לי ממש את הארי! ממש אבללל XD השיער והכל.. בקיצור הייתי אמורה להפגש איתם גם ביום שבת אבל לא הלכתי בסוף, אחד מהם רוצה להשתקע בנהריה, ואני כזה "מההה אתה משוגע, בוא תחליף איתי אני אסע לנורווגיה" חחחח אחח בקיצור החלפתי איתם מסן, ולאחד מהם יש גם פייסבוק ו נראה מה יהיה.. זה שבן 18 נראה ממש מבוגר לגילו חח בקיצוררר אני מתרגשת! יום שבת יש לי יומולדת אבל אני עדיין לא יודעת מה אני עושה, אני לא שותה.. לא בא לי פאב.. אולי מועדון אבל לא נראה לי שאפילו לזה יהיה לי כסף.. טוב יש זמן.. לא ממש אבל יש חח חפרתי יאללה.. תורכן! לא ממש קראתי על המפגש שהיה וזה כי זה נתקע לי בכל פעם שאני נכנסת לתוך השרשור הסה XD אז סורי אבל אני בטוחה שהיה לכן כיף, וכמובן שהייתי מוכרחת להתקשר באמצע לסיוון לראות מה נשמע וזה ולמסור לכולן ד"ש
שאלה יומית מה הייתן מעדיפות? את יאיר לפיד שמגיש את אולפן שישי עכשיו או מי שהיה לפני זה? השאלה הזו באה בעקבות ויכוח במשפחתי חח שיאיר לפיד ממש לא טוב אבל אמא שלי אומרת שזה תלוי גם בתוכן שזה מעביר ואבא שלי כזה "לא המגישש תלוי הוא לא טובב" בקיצורררר

../images/Emo204.gifנמנמנמ.

יום ראשון? משמרת בפאקינג רבע לשמונה. אבל זה עוד איכשהו הגיוני - מחר אני צריכה לקום בחמש בבוקר כי משמרת מתחילה לי ברבע לשבע. זרג. >< אבל! היי, לפחות אני מקבלת משכורת...
מנפלאות הציטוטים של העבודה: אני: "שיהיה לך יום טוב, אדוני." הוא: "גם לך, תודה רבה, השם יברך אותך!" אני: *נחנקת מצחוקומנתקת* ------------- דיברתי עם מישהי שבדיוק הייתה באנגליה. קוראים לה ליליאן. אני [אחרי שסיימתי עם כל הפרטים]: "נו, אז איך אנגליה עכשיו?" ליליאן: "אמ, בסדר. בדיוק ירד גשם הבוקר, ועכשיו יותר טוב." אני *חולמנית*: "אני מתה לטוס לשם..." ליליאן *צוחקת*: "תאמיני לי, אם את לא נרקומנית או מסוממת, אין לך מה לחפש פה." אני *צוחקת*: "אבל אני בכל זאת רוצה לטוס!" ------------ לפני כן הייתה אחת שהתקשרה בקשר לחלק במכשיר קפה שלה: היא: "נו, יש כאן איזה משהו שחור קטן וצ'ופצ'יק כזה..." אני: "את לא יודעת איך קוראים לזה?"
היא: "לא."
אני: "טוב." כותבת: 'צריך מין משהו שחור שמתחבר ועוד חלק קטן.' באופן כללי די פסדר שם, רק שאני משתעממת עד מוות. היום בטעות עניתי למלא מלא שיחות של רופאים. קביעת תורים וזה, ואני בכלל במזכירות. המ. ביום חמישי שעבר הלכתי לנקות את הדירה שלי במכללה - סופית, לפני שנה"ב. היה צחוקים ביחד עם ורד ותמר. יהיו תמונות בפייסבוק אחר-כך, כשיהיה לי זמן על המחשב.
וזהו, אני מניחה. אין שומדבר מעניין מדי לספר על חיי המשונים.
אוה, אין לי תשובה לשאלה היומית, כי אין לי טלוויזיה בבית. הא.

dougie10

New member
../images/Emo207.gif האהאהאהה.....שלמות....כמה דברים..

מצאתי תמונה של הנשיקה של שדאגי עם האישה הזאת....שרואים ממש ממש בבירור את הפה שלהם...(אאייך....זה קצת דוחה!) ותמונה דיי טובה של דאגי וטום שאני אישית לא ראיתי...אם מישהי ראתה שתגיד

sweet shir

New member
איכ, איזה נשיקה לא יפה! ../images/Emo6.gif

דאגי, פפפ, אכזבת!! XD טוב, אולי זה בגללה. ואולי זה בגלל שהוא היה נבוך. LOL והתמונה של טום&דאגי חמודה. תודה רבה! :)

לול הוא צריך לקחת שיעורי אצל הארי והדוגמניתXD

או שבעצם הארי כבר מלמד אותו

sweet shir

New member
תכל'ס, הארי ואיזי מתנשקים 100מם. HELL, אפילו

טום מנשק יותר טוב! XD מי יודע!

Charley XD

New member
לא סתם הנשיקה שלהם זה הרקע שלנו ...

איזה מכוערים הם XD |קללת סירקינים|

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifזה ניראה כאילו לקחו שתי קירות

שמו אותם באמצע ומחצו את הקירות בזמן שהם מתנשקים><"... ביץ'>

גילולית

New member
../images/Emo205.gifWTF היום יום ראשון?

חזרתי ב..שבת בלילה בארהע בבוקר, ישנתי עד ארבע בצהריים וחזרתי לישון ארבע שעות אחרי זה ואז התעוררתי היום בשבע בבוקר, אבל חזרתי ביום שבת. מה?? אניווי מת לי המוח, ויש לי פייסבוקDD: gili ofri- פיל פרי להוסיףDD:

talosh1234

New member
הסתפרתי

היה לי היום יום עמוס פיזיאוטרפיה רופא עור תספורת ולצאת XD תראו - לא רואים פה את הלמטה אבל למטה זה מדורג דיי גס עם זנבות כאלה ^^

למעלה