מה הכוונה לבד?
אני רואה את עצמי כמישהי שעשתה מהפכה בקריירה שלה. הגעתי למקום שבו אני נהנית מאוד מכל רגע בעבודה שלי, שהעבודה התערבבה עם תחומי העניין שלי והפכה למשהו שאני שמחה ואפילו מחכה לקום בבוקר בשבילו. ואני אפילו לא יכולה לקרוא לזה עבודה, כי זה חוטא לאמת - אני פשוט נהנית לי ומקבלת על זה כסף. ההתנסות בהחלט לא היתה פשוטה, זה לא קל למצוא את הדבר שהכי אוהבים לעשות בחיים ואת המקום לממש את עצמך ולקבל על זה כסף. אבל זה היה שווה כל-רגע ממש. את כל הכאבים והפחדים שבדרך זה היה שווה בענק. ואם הייתי צריכה, הייתי חוזרת על הכל שוב פעם - כי כשהגעתי למקום הזה אני מרגישה שהגעתי אל מקום של שלווה ושקט פנימיים בנושא הזה של עבודה וקריירה. ועכשיו נשאר לי להתפתח, להפוך למומחית בתחום שלי, לצבור עוד ניסיון ולשכלל את היכולות שלי. אבל כבר עכשיו הכל שונה. לבד? זאת השאלה שאני לא יודעת לענות עליה כל-כך. מה הכוונה לבד? בסופו של דבר בהחלט לבד, כי כל ההחלטות היו שלי, כי אני בחרתי לעזור מקומות עבודה כשהיה לי רע בהם, או לחילופין להישאר בהם ולשלם מחיר מסויים - בגלל כדי להרוויח משהו אחר. ובעצם, אם אני חושבת על זה, את מרבית ההחלטות שלי עשיתי לבד, למורת רוחם של אנשים אחרים שהיו רוצים לראות אותי מסודרת בעבודה ומתפתחת ומקבלת קידום במקום אחד יציב. אבל אני בחרתי בדרך הקשה יותר, ובכל זאת לא מצטערת בכלל. הגעתי למקצוע שלא הייתי חולמת להגיע אליו אם הייתי בוחרת במסלול אחר, שזה מקצוע מדהים בעיניי, שיש בו שליחות חברתית ביחד עם מקצוע ממשי, שיש בו המון אפשרויות להתפתח ולהתקדם והמון פוטנציאל כי הוא לא מאוד מוכר בארץ. אני עובדת עם אנשים מדהימים שכולם שותפים לחלום הזה, וזה כיף נורא. ממליצה גם לך בחום! לעסוק בחיפוש של הדבר שאותו את אוהבת לעשות ולבחור לך אותו כקריירה על אף ולמרות כל הקשיים. לפעמים זה נראה פשוט בלתי אפשרי - אבל זה אפשרי וזה משתלם בענק.