חדש כאן (: עידן בלה בלה בלה נעים להכיר
ק קאסי ואמנדה New member 1/7/05 #7 ../images/Emo141.gifהיי אני חדשה!!! ממצב???.. טוב קוראים לי בר אני גרה באורנית (ליד ראש העין וכפר קאסם) אני מעריצה את הראל סקעת ושתי הבנות שלדעתי הם הכי יפות הם קאסי ואמנדה טוב אז תרשמו משהו גם אתן שאני אדע עליכן משהו....... ואם מישהי יודעת מי תנצח אז שתשלח לי הודעה בפרטי....
../images/Emo141.gifהיי אני חדשה!!! ממצב???.. טוב קוראים לי בר אני גרה באורנית (ליד ראש העין וכפר קאסם) אני מעריצה את הראל סקעת ושתי הבנות שלדעתי הם הכי יפות הם קאסי ואמנדה טוב אז תרשמו משהו גם אתן שאני אדע עליכן משהו....... ואם מישהי יודעת מי תנצח אז שתשלח לי הודעה בפרטי....
א אשת הקרטון New member 30/6/05 #2 ברוך הבא../images/Emo68.gif תהנה פה.. אני שיר תנסה לזכור ספוילרים לסמן בכותרת עם הסימן הזה
P purple rain2 New member 1/7/05 #9 היי בר../images/Emo9.gif אני יודעת איפה זה אורנית, מישהי מהשכבה שלי גרה שם קאסי גם הפייבוריטית שלי אמנדה לא, אבל יש כאן מספיק שכן ואת מוזמנת להשתלב במשחקים ובשאלונים שלנו והרוב פה יודעים מי תנצח אבל כמובן מקפידים לסמן הודעות ספויילר
היי בר../images/Emo9.gif אני יודעת איפה זה אורנית, מישהי מהשכבה שלי גרה שם קאסי גם הפייבוריטית שלי אמנדה לא, אבל יש כאן מספיק שכן ואת מוזמנת להשתלב במשחקים ובשאלונים שלנו והרוב פה יודעים מי תנצח אבל כמובן מקפידים לסמן הודעות ספויילר
ק קאסי ואמנדה New member 1/7/05 #10 חחח... גם אני מעדיפה את קאסי לאמנדה אין כלום חוץ מעיינים מממממממממממממששש יפות.... בת כמה את?
• •••SeXy BoY••• New member 1/7/05 #12 ברוכה הבאהה... אני תום!! חולה מת שרוף על אמנדוש ושמתי לב שגם את!! בחירה מצוינת!! אין כמוהה השתלבות נעימה! תהני פהה...
ברוכה הבאהה... אני תום!! חולה מת שרוף על אמנדוש ושמתי לב שגם את!! בחירה מצוינת!! אין כמוהה השתלבות נעימה! תהני פהה...
P purple rain2 New member 1/7/05 #8 ../images/Emo131.gifברוכים הבאים!../images/Emo65.gif../images/Emo131.gif