ברכות ואיחולים

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
../images/Emo131.gifברכות ואיחולים

שלא תגידו שאני לא משקיענית... ברכות ואיחולים ברוכים הבאים - خوش آمَدید (חוֹשׁ אָמָדִיד) להתראות - خُدا حافِظ (חוֹדָא הָאפֵז) אני אוהב אותך - دوسِت دارَم (דוּסֶט דָארַם) אני אתגעגע אליך - دِلَم بَرات تَنْگ میشِه (דֵלַם בַּרָאת תָנְג מִישֶׁה) מה שלומך? - حالِیتون چِطُورِه؟ (חָאלֶטוּן צֶ'טוֹרֵה) יום הולדת שמח - تَوَلُّدِت مُبارَک (תָבָלְלוֹדֶט מוֹבָּארַק) תודה - مِرْسی / مُتَشَکِّرَم (מֵרְסִי / מוֹתָשָׁכְּכֶּרָם) תודה רבה - خِیْلی مَمْنونَم (חֵיְלִי מָמְנוּנָם) בוקר טוב - صُبْح بِخِیْر (סוֹבְּהְ בֵּחֵיְר) לילה טוב - شَب بِخِیْر (שָׁבּ בֵּחֵיְר) יום טוב - روز بِخَیْر (רוֹז בֵּחֵיר) מה שלומך? - حال شُما خوب اَسْت (הָאל שׁוֹמָא חוּבּ אָסְת) סליחה - بِبَخْشید (בֵּבָּחְשׁיד) נעים להכיר אותך - خوشْحالَم اَز دیدَن شُما (חוֹשְׁהָאלָם אָז דִידָן שׁוֹמָא) המקור, כמובן מה, נראה למישהו שאני יודעת באמת לכתוב פרסית???

פרויז1

New member
התחלת טוב, ואת ממשיכה טוב מאוד.

עכשיו : תתמידי. כל הכבוד!!!

niya

New member
../images/Emo152.gifבחינות-פרויז, לא להכנס../images/Emo18.gif../images/Emo223.gif

מחר בשעה 03:30 לפנות בוקר (כלומר, בחלומות בלילה
) gamari נראה לי רק אתה ואני כאן לא מדברים פרסית
ופרויז עוד מעט יגלה את זה... יש לך דרך לעבוד עליו?

gamari

New member
קשה לי להאמין

יש לנו עסק עם מקצוען. אצטרך עזרה ממקור אמין ומקצועי

gamari

New member
אני צריך..

להיות לידה, זה יקרה במהלך השבוע באחד הערבים או בסופ"ש..

apsaradancer

New member
מבקש עזרה לגבי הביטוי "ח'ואהש מיכנם"

خواهش میکنم לא לגמרי ברור לי מתי ואיך נהוג לומר את הביטוי הזה. נתקלתי במקרים בהם בעברית הייתי אומר (אילו הייתי במקום הדובר הפרסי) "על לא דבר" במקרים אחרים זה נראה יותר כמו "בבקשה, אין בעיה" (למשל בתגובה לבקשה) מישהו יכול להבהיר?

gamari

New member
זה כמו...

שהרוסים אומרים בלאט על כל דבר, אז הפרסים משתמשים בזה במובן החיובי ח'ה-אש מיקונם. מצורף שיר שגדלתי עליו, הזמרת חברת ילדות של אמא שלי, קוראים לי גיטה, יאללה תיהנה

למעלה