הנחת יסוד מס. 9 ללמידה

../images/Emo131.gif הנחת יסוד מס. 9 ללמידה

היי כולם, להלן הנחת היסוד הבאה: אנשים הם הרבה מעבר להתנהגויות, מילים, רגשות והתפקידים שלהם בחיים. השאלות: 1. מה לדעתכם עומד מאחורי הנחת היסוד? 2. מה היא מאפשרת לכם לעשות בתהליך האימוני? בהצלחה מיקי

Yin

New member
שולחן הוא יותר מכמה קרשים

נדמה לי שיש כאן תהליך של קילוף קליפות. ההנחות האחרונות עסקו בפיתוח והשלכת היכולות שלנו, ההנחה הנוכחית עוסק בסינרגיה שהיא יותר מכל סך היכולות. לכל אדם יש כמה וכמה סטים של התנהגויות, מילים, רגשות ותפקידים ואפשר גם לשלב בין הסטים. ההנחה מאפשרת למאמן לעזור למתאמן לגלות שהוא יותר מספירת המלאי של חוזקות וחלשות. עדי

אכן..

זה גם מקשר לעניין האהבה העצמית - אולי אני לא אוהב את השומן שלי או את העין הפוזלת שלי או את הקרחת שלי אבל אני מאוד אוהב את עצמי (שזה משהו שהוא מעבר לכל חלק וחלק) למאמר בנושא מיקי

מי הם האנשים

שמעבר להתנהגויות, מילים, רגשות והתפקידים שלהם בחיים? אם כל אלו הם לא האנשים כי אם שייכים לאנשים, אילו היית לוקח מהם כל אלו, מה היה נשאר? את מי היית מגלה? מהו הדבר שבך שאתה יכול להצביע עליו ולאמר בביטחה "זה איננו שלי זהו אני עצמי"? יום מבורך

ומעבר לכך

היכולת לראות כל הבט "שלי" (התנהגות, דעות וכו') כנלווה אלי ולא כמהות שלי מאפשר לי לבחון אותו מבלי לקחת זאת באופן אישי ומאפשר לי לוותר עליו במידה ומתגלה כלא מועיל או מזיק. ובאותה מידה להקנות הבטים חדשים מועילים ומקדמים. יום מבורך

tlingit

New member
איזה כיף ששלושתכם כאן ../images/Emo22.gif

כי כל פעם אני רוצה לומר "אה, כן. זה" וגם "וואלה, נכון", "אהבתי"

למעלה