וח המודעות

galil35

New member
תוכנית הרדיו הכי עליזה בגליל העליון

"גאים בגליל" תוכנית הגייז הראשונה בגליל העליון משודרת מזה כמה שבועות מידי יום רביעי בשעה שמונה בערב בתדר 106 אפ.אם. בתוכנית פינות מגוונות בכל נושא הקשור לקהילה ההומו-לסבית. מידע על המתרחש בסניף גאים בגליל בקרית שמונה, מסיבות, חדשות אזוריות ארציות ועולמיות והכל שלנו, של קהילת ההומואים, הלסביות ומי שבניהם. אתם מוזמנים ליצור קשר לאולפן במהלך השידור בטלפון 6942273 או בפקס (במשך כל ימות השבוע) 6942246 ולציין שפקס זה מופנה לתוכנית גאים בגליל. כמו כן, הסניף שלנו פעיל בימים א,ג,ה ושבת בשעות הערב וניתן גם להתקשר אלינו לשם בטלפון 6950690. נשמח להשמיע לכם שירים שתבקשו, ד"שים שתמסרו או כל דבר אחר בגדר הטעם הטוב. האזנה נעימה לכם. צוות גאים בגליל מיקי וארז

../images/Emo41.gifהזמנה לאירוח../images/Emo41.gif

ענת קלו לברון, מנהלת תחום XP במייקרוסופט ישראל תתארח היום בפורום חלונות, ותענה על שאלות הגולשים בכל הנוגע למערכת ההפעלה החדשה (ומערכות הפעלה קודמות). ציבור הגולשים מוזמן לקחת חלק באירוח לפרטים נוספים

MARMELAD

New member
../images/Emo131.gifוח המודעות

הודעות כלליות, פרסומות, מודעות, וכיו"ב - לכאן. פרסומות שתתפרסמנה בפורום עלולות להימחק

MARMELAD

New member
../images/Emo100.gif מבצע לגולשי ../images/Emo43.gif

לכל אלו מביניכם שאוהבים לקנות מגזינים מחו"ל.. שימו
למבצע הבא...

MARMELAD

New member
ורציתי גם להזכיר

שיש סקר שם למעלה שרק חמישה ענו עליו בינתיים......

אלי פלס

New member
האופציות לא משו

מעבר לחמשת התשובות שנתת, יש עוד אפשרויות... אף אחת מהאפשרויות לא ממש מתאימה לי...

my self

New member
מסכים

גם אני (מעניין למה...) לא הצלחתי להיכנס לאף אחת מהקטגוריות. אבל גם לבעלי ניסיון, לדעתי יש פער גדול בין הואריאציות של המין הלא-כל-כך בטוח, לבין למין הבטוח באופן המקסימלי. יש עוד כמה אופציות באמצע.

ואני רק רוצה להגיד שאני מאד גאה

ושמח להיות חלק מהפורום הזה. פתאום בא לי לכתוב את זה. אולי אחרי שנפגשתי עם חלקם וגיליתי שהם בא-מ-ת נפלאים כמו שהם כותבים. זהו. שבת שלום וכל טוב לכולם!

../images/Emo41.gif פרסומת לפורום ההוא.... ../images/Emo120.gif

אני מקווה שכולכם מכירים את אספסוף גאה - ואת הטור השבועי שלו ב Pridezine. אם לא, זה הזמן להתעדכן, כי החל משבוע הבא האספסוף יגיע מדי שבוע לפורום גאווה, לפינה מיוחדת חדשה. פרטים נוספים בקרוב.

למעלה