וח מודעות

MARMELAD

New member
../images/Emo131.gifוח מודעות

בטעות מחקתי את לוח המודעות שכל כך טרחתי לשרשר קודם לכן ואני מביא את ההודעות כלשונן: צוות פנטום - פורום אלימות במזל טוב נולד פורום חדש בתפוז אז נכון ישנם המון פורומים בתפוז ומקצתם אף מוזרים משהו אז לא!!!!!!!! הפורום שלנו הוא פורום אלימות העוסק בנושא האלימות ברחבי הארץ נושא מאד טעון בימינו אלה ולכן נשמח לשמוע ממכם ואף לראות את תרומתכם בנושא האלימות גרין לאנטרן - פורום אנימורפס אנימורפס אנחנו לא יכולים להגיד לכם ... איפה אנחנו גרים... אנחנו לא יכולים להגיד לכם את השם משפחה שלנו... אבל מה שאתם צריכים לדעת שכולנו בצרה רצינית. כן אפילו אתם... ואנחנו גם יכולים להגיד לכם את מספר הפורום שלנו.. 336 פורום אנימורפס סדרת הספרים והטלויזיה על המשתנים לחיות.. GREEN LANTERN אנימורפס טלויזיה לצעירים וחצי רעיונות מטורפים... לילי נמר - פורום אופנה זוהי הזמנה אישית לכל אחד ואחת מכם חברי הגאים והמהממים אני לילי נמר, מנהלת פורום אופנה מזמינה אתכם ליהנות ולחוות דיעות אופנתיות על מיטב האופנה, הביגוד והייחודיות של כל אחד ואחת מאיתנו, אני מאמינה שיש לנו הרבה מה ללמוד וללמד, וממה ליהנות יחד, ותודה לגיא שהביאני עד הלום.. סתם... אוהבת ומעריכה , (ביננו לכם יש טעם מצויין בבגדים וכו´.... ובלי להתחנפן) לינוי ועד כאן ההודעות המחוקות - ונמשיך בענייננו. כל הודעת פרסומת, אוףטופיק, זוטות ושונות - לכאן. ג.מרמלד

**Blue-Lagoon**

New member
הגייז הצרפתים האלה

ניסיתי להבין למה בדיוק זה קשור ושאלתי אנשים מה עושה הכבשה שם ידיד שלי העלה השערה (אחרי כמה ג´וינטים) אבל אני אחסוך ממכם את השטויות

.m

New member
"אנא צייר לי כבשה..."

לא יאמן... א נ י !!! אני חיללתי את הנסיך הקטן... אוי מה שדיכאון עושה לאנשים...

אבשי ג

New member
רציתי רק לדפוק את הראש ../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

עתודאים יקרים! יש לנו מקום! שמי אבשי ואני מנהל את פורום עתודה פה בתפוז. כל מי שמעוניין לשאול, לברר, לספר, לשתף ובכלל כל דבר שעולה לראש אתם מוזמנים להכנס לפורום עתודה. אני שם למענכם ובשבילכם ואיתי גם אחרים וטובים ממני. אז, מצפה לראות אותכם ואתכן (כמובן
) קישור לפורום יהיה פה למטה. בתודה ובתקוה לשיתוף פעולה, אבשי ג

Blackice

New member
פחחח... פתחו פורום בשביל זה? ../images/Emo13.gif

לא שאני מזלזל בעתודה האקדמאית של צה"ל או משהו כזה... כלומר, אני עתודאי בעצמי... (חח... היום בצהריים כשירד שלג לאיזה חצי שעה הייתי במעבדה של רדיואקטיביות... כל פעם שנתנו למחשב למדוד בעצמו והיה איזה דקה זמן כולם עמדו על קצות האצבעות להביט מחוץ לחלון...
) אבל פורום שמוקדש לעתודה? נו טוב, שיהיה. וברכות על הפורום החדש...
ו... אני מוכרח לציין שזה פורום קצת מוזר לפרסם בו על עתודה לא?
קהל קצת מבוגר אני הייתי חושב... אבל לא משנה..
דרך אגב, מזמן מזמן לא כתבתי פה... הלימודים מתחילים להיות קשים ואני לא מוצא הרבה זמן לפורומים... אבל אני אשתדל לבקר מדי פעם....
ארז

למעלה