וח
ב
בד

לירונר

New member
לשייקספירית

יקירתי, אני אשמח לדבר איתך ולענות לכל מסר שלך אבל לא מגיע אליי כלום אז אני ממש לא יודע על מה את מדברת ולמי שמתפלא למה שמתי את זה בפורום ולא שלחתי לה עשיתי את זה כי נראה לי שהיא לא מצליחה לקבל את ההודעות שלי בדיוק כמו שאני לא מקבל את שלה ~לירון~

fayd

New member
ללירון D-:

לירונוש החמוד אני לא מצליח לישלוח לך הודעה בתיבת המסרים אז אני שולח לך דרך פו אז תודה על ההיתחשבות וההיתענינות בתיקווה שתישאר נקי מחיידקים,מיקרובים,אמבות וכו

OMO

New member
../images/Emo21.gif סנדביצ´-בר ../images/Emo85.gif

גורל מפתיע, בדיוק בדובון שגרם לי לצחוק בטירוף, הוא דובון החודשולדת שלי. ספטמבר, גם כן חודש!

i love u

New member
ט"ו בשבט שמח לכולכם ../images/Emo9.gif

דאגו לנו לאייקונים לחג

אספ-סוף גאה הגיע לגאווה

בשעה טובה אנחנו גאים (no pun intended) לבשר על השקת פינתו של אסף ס. - בעל הטור "אספ-סוף גאה" ב"פריידזין" - בפורום גאווה. הוא יופיע מדי יום שישי, ויחתום במאמר החותם את "עונג שבת" של הפורום. אתם מוזמנים לקרוא את פינתו הראשונה.

MARMELAD

New member
בלוגים ויומנים אישיים

הם יומנים אונליין. יומן אישי כולל יותר אינפורמציה על מי שכותב אותו, בלוג הוא יותר מדריך לרשת כזה - עם כל מיני לינקים מעניינים ואינפורמציה קצת יותר כללית. כנס לפורום, תבדוק. דווקא נורא מעניין.

shanty.G

New member
...ועוד פורום חדש: זכויות בעלי-חיים

שלום לכולם, אני שמחה להזמינכם לפורום חדש בתפוז בנושא זכויות בעלי-חיים. הנושא חשוב לאין ערוך, על מנת לקדם את נושא זכויות בעלי החיים בישראל: לא עוד הפקרות בתנאי רווחה במשקים חקלאיים (דוגמת הכתבה על הפרות לפני שבועיים בכלבוטק), לא עוד התעלמות הרשויות מחתולים משוטטים, לא עוד עצימת עיניים וסתימת אף אל מול מה שקורה באמת בועדת הפיקוח על ניסויים בבע"ח בישראל ודי להתעלמות החוק ממתעללים בבע"ח במחוזותינו. "אם נגרם סבל לבעל חיים, לא תיתכן כל הצדקה מוסרית לסרב להתחשב בסבל זה." (פיטר סינגר, מתוך "שחרור בעלי החיים"). משפט זה ממצה את ה´אני מאמין´ שלי בתחום בע"ח (וגם בין אדם לזולתו). אתם מוזמנים לבקר בפורום, לשאול שאלות, להתעדכן בפעילויות, להציץ בגלריה ובקישורי הפורום ולהרחיב ידיעותיכם בתחום. אשמח לראותכם! shanty

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

בסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטה בכלי התקשורת האינטרנטית. ההתנדבות נעשית מהבית. ההכשרה הקרובה שלנו נפתחת ב-28 לפברואר ותתקיים בימי חמישי בין 21:00-17:00. ההכשרה מועברת על ידי אנשי מקצוע ומומחים - מהמובילים בארץ בתחומם. מי שמעוניין להצטרף לצוות שלנו, מוזמן לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר.

יריב99

New member
דרושים עובדים נימרצים למשתלה....

רצוי חיילים משוחררים לפני נסיעה לחו"ל אפשרי גם לתקופה של מספר חודשים אפשרי מגורים במקום אפשרי יום עבודה ארוך (שעות נוספות) לפרטים יריב 052508870

MARMELAD

New member
../images/Emo131.gifוח הודעות ש../images/Emo131.gifא עברו באימיי../images/Emo131.gif

למעלה