חדשה , ומצטרפת :] אני מורל , בת 13 מכפר-יונה . מ א ו ה ב ת ביהודה לוי ! 3>> . מקווה להשתלב :]
מ מורלוש New member 22/5/07 #1 חדשה , ומצטרפת :] אני מורל , בת 13 מכפר-יונה . מ א ו ה ב ת ביהודה לוי ! 3>> . מקווה להשתלב :]
ט טל קטן New member 23/5/07 #4 חדשה פהה שלום לכולם אנ חדשה פה.. מתי תעלה הסידרה? ראיתי את התכניתת הראשונה בvodאבל מתי כל התוכניות עולות לטלויזיה באופן קבוע? ולא ראיתי את ציון ברוך בפרק הראשון.. איזה תפקיד הוא הולך לשחק?
חדשה פהה שלום לכולם אנ חדשה פה.. מתי תעלה הסידרה? ראיתי את התכניתת הראשונה בvodאבל מתי כל התוכניות עולות לטלויזיה באופן קבוע? ולא ראיתי את ציון ברוך בפרק הראשון.. איזה תפקיד הוא הולך לשחק?
י ילד רע 15 New member 23/5/07 #5 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif הסדרה עולה ב- 26.5 ותשודר בHOT3 (ערוץ 3 בכבלים), בשבתות - בשעה 22:00, כל שבוע. יש שחקנים ראשיים שמופיעים מידי פרק ויש שחקנים משניים יותר.
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif הסדרה עולה ב- 26.5 ותשודר בHOT3 (ערוץ 3 בכבלים), בשבתות - בשעה 22:00, כל שבוע. יש שחקנים ראשיים שמופיעים מידי פרק ויש שחקנים משניים יותר.
ט טל קטן New member 23/5/07 #6 ../images/Emo13.gifתודה! רגע אז ציון ברוך הוא שחקן משנה? זה אומר כאילו שלא יראו אותו כל פרק.. נכון?.. תודה!
../images/Emo13.gifתודה! רגע אז ציון ברוך הוא שחקן משנה? זה אומר כאילו שלא יראו אותו כל פרק.. נכון?.. תודה!
ט טל קטן New member 23/5/07 #12 תודה.. סורי אם אני אזכיר מדי פעם את ציון ברוך כי פשוט אני אוהבת אותו וה קורה לא בכוונה.. חחח סורי...
N Nimrod121 New member 24/5/07 #14 חדש כאן בפורום. אני חדש כאן כמו כולם. שמי נמרוד ואני בן 15. ובין היתר אני גם אוהב את מירב פלדמן החמודה שמשתתפת ב"הבורר". אושרת, שיהיה לך בהצלחה עם הפורום!
חדש כאן בפורום. אני חדש כאן כמו כולם. שמי נמרוד ואני בן 15. ובין היתר אני גם אוהב את מירב פלדמן החמודה שמשתתפת ב"הבורר". אושרת, שיהיה לך בהצלחה עם הפורום!
M Mai angel המקורית New member 22/5/07 #3 ברוכה הבאה!~!../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif אני מאי..