חדשים

שלום! גמאני חדשה!

אני אומנם חדשה בפורום, אך מאוווווד ותיקה בסידרה, מהפרק הראשון התמכרתי, וקשה...... אפילו ראיתי בהדיקות את המחזור השני של השידורים, זו סידרה כ"כ חכמה בחיי...

אן בל

New member
../images/Emo112.gifהיי היי אני חדשה

התמכרתי קשות להאוס (וליו לאורי במיוחד :).) אז נראה לי שלהצטרף לפורום יהיה נחמד

mikokikyo

New member
אנוכי חדשה והנני רוצה ספויילרים^^

ודרך אגב, מהו הגיל הנמוך ביותר של מישו בפורום ומהו הגיל הכי גבוה?

Ritrita

New member
שלום לכולם- עוד חדשה להתמכרות

בדקתי בלוח שידורים ושמתי לב שיותר אין האוס כל יום ב 21:30 מישהו יודע למה?

The Last Apple

New member
היי אנשים!../images/Emo13.gif

אני צופה קבועה של האוז,ורק עכשיו גיליתי שיש פורום ,אני ממש אוהבת את הבוטות של הדמות שיו מגלם,אומר הכל בפנים בלי לפחד,אני כרגע רואה את עונה מספר אחת אם אני לא טועה בערוץ 3 הוט ואני מתה לראות את קמרון והאוז מתנשקים
בכל אופן זו אחת הסדרות הבודדות האהובות עלי, אממ רציתי לשאול אם האוז ימשיך להיות משודר בערוץ 3 כי כתוב שיאצפן מתחיל באותה שעה שהאוז מתחיל,אז מישהו יודע אם יש המשך??? אה,והנה סתם תמונה של האוז שעיצבתי את הלוגו שלה מתוך שעמום חח

shanistern

New member
הי, גם אני חדשה

לצערי התחלתי לראות רק בשבוע שעבר, והבנתי שזו סדרה מצויינת. מישהו יודע אם יהיו שידורים חוזרים?

noonie

New member
הלו הלו../images/Emo70.gif

גמאני חדשה (הי!) למרות שאני קוראת מדי פעם בפורום, אבל עוד לא כתבתי שומדבר. בכל אופן, אני אנצל את השרשור ואת העובדה שאני ערה בשעות פסיכוטיות שכאלה כדי להודיע לעמישראל (או לפחות לחלק של העם שקורא פורום האוס בתפוז) שביום שישי ב 23:30 ב BBC Prime הולכים לשדר את הפרק הראשון של Blackadder Goes Forth, שזה העונה הרביעית והאחרונה של הסידרה הקורעת "בלאקאדר" שיו משתתף בה. ראיתי שדיברתם על זה לפני כמה ימים- הנה הזדמנות להכיר למי שעוד לא יצא לו. למרות שאני אישית מעדיפה את עונה 3, התחפושות יותר מצחיקות. עוד יו- ביום חמישי ב 21:30 ב Hot Drama יהיה "על תבונה ורגישות" בכיכובו של יו גראנט המבאס, אבל עם הופעה קצרה ונהדרת של היו היותר שווה- לורי כמובן. hooray! אהם. בוקר טוב

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

הו, כן, אני מאוד שמחה ונרגשת שהם סוף סוף משדרים את העונה הרביעית, בפעם הקודמת הם הפסיקו אחרי השלישית.

slee4

New member
שלום,אני גם התמכרתי ...

וזו באמת סדרה מדהימה!!!!!!!!!!!!!

pink panther 8

New member
דבר ראשון בורכות הבאות וברוכים

הבאים....
מקווה שתהנו מהפורום הזה וכולכם תקלטו פה במהירות רבה אני מבטיחה לכם כולם פה חברמנים לאללה@

למעלה