חולצות לביה"ס

פירולית

New member
../images/Emo131.gif חולצות לביה"ס

כאמא לילד העולה לכתה א' שאלות: האם עלי לרכוש חולצות עם הסמל? אם כן, האם יש מגבלה על סוג/צבע? האם יש בגדים מיוחדים לשעורי התעמלות? (לנו היו...) תודה מראש, וסליחה אם השאלות קצת טפשיות אני פשוט לא יודעת... שוב תודה.

golan95

New member
אני לא חושבת שזה טיפשי מצדך לשאול

אני יודעת שזו חוסר אחריות מצד בית הספר שלא ידעו אותנו על חולצות בית הספר.במה ואיך לעטוף את המחברות- נתנו רשימה מדויקת, ולידע שישנם חולצות בית ספר... שכחו. מצטערת. אני לא קוראת מחשבות ואין לי ילדים גדולים, ואני בטוחה שישנם עוד כמה הורים שהנושא טרי להם. ככה שאני לא מוצאת שום הגיון בהתנצלות שלך- מי שצריך להתנצל זה הם, ולא את... אז גם אני מצטרפת לשאלה שלך- ואגב איפה קונים את חולצות בית הספר??? והאם ישנם חולצות חובה- בעברית- האם ישנו צבע שחייבים שיהיה במלתחה- כמו לבן לאירועים לדוגמא...

Limor C

New member
גם אנחנו עולים לכיתה א'

הייתי בגרין ושם אמרו לי שניתן לרכוש חולצות בכל הצבעים (כך גם אמרו לי הורים לילדים בביה"ס). בגרין, חולצה + סמל בית הספר עולה 9 ש"ח. חולצות לבנות צריך לימי חג. לימור

ginats

New member
מנסיון של שנתיים בביה"ס...

כדאי שתהיה במלאי חולצה לבנה לארועים. חוצמיזה, כשהייתי בסטוצי הוא אמר לי שיש מגבלה של צבעים (נדמה לי שאי אפשר צהוב) והוא ידע בדיוק איזה צבעים אפשר.

Nushi121

New member
כן, יש הגבלה לצבעים. ../images/Emo34.gif

בשנה שעברה נקבעו 5 הצבעים ע"י המנהלת יד עם ועד ההורים. הצבעים : אדום, סגול, כחול, אפור ולבן לימי שישי ולאירועים. מבדיקה שערכתי, (ומנסיון בכביסות) טיב החולצות בסטוצי נראה יותר טוב ויעיל. כמובן שיש את הגזרה הרגילה שמתאימה לבנים וכן גזרה צמודה יותר לבנות. אין צבע מיוחד לשיעורי הספורט. כל המידע הזה הוא נכון לשנה שעברה בהנחה שהדברים לא ישתנו גם השנה. בהצלחה לכולנו עם תחילתה של שנת הלימודים החדשה. ענת בר, חברת ועד הורים מרכזי.(שנה"ל הקודמת).

sagievri

New member
לי הוא אמר שאין מגבלה של צבעים

היום הייתי שם. בכלל לא עלה על דעתי לשאול לגבי מגבלת צבע אבל המוכר עדכן, אז קניתי כיד המלך שלל צבעים, ואין לי כוונה לותר על שום צבע ולאפסן בארון. לא הנחו אותנו לגבי תלבושת אחידה, אז אי אפשר לצפות שנדע הכל מראש.

למעלה