מתחדשים ומתקמבקים

l i z o

New member
חזרתייי =]][[=

היי טוףף אני יודעת שנעלמתי בלי להודיעה... סורי.. נממממ היו לי כמה בעיות אס לא היה לי זמן כ"כ למחשב אז גם לא הייתי בפורום.. אמממ.. הינה כמה המלצות של שירים שווים ששמעתי בזמן שלא הייתי פה.. renamed_Dj Nadav Shpilman Naor Daniel Pres. Carmi - I Need A Hero 2006 (Club Mix) Analog Pussy-Sound Of Soul-(Gataka Vs Indra remix)
Dali - Feel my body
M.A.O.R. - World Piss (Piss on You Mix)

duduamar

New member
שלום שלום שלום!

רק עכשיו גיליתי שיש פורום כזה
אני דודו, ואני מכור לדאנס
קבלו אותי

l i z o

New member
אהה עוד דבר..

נראה לי שחלק מהשירים שהמלצתי הם טראקים ולא האוסים..

SummerNightCity

New member
אם היית טורח לקרוא את ההתפקדיות שלי

היית יודע.
ולמה להאוס אתה לא מכור גם?
וכמובן, וולקאם!

ברוכה השבה ליז ../images/Emo24.gif

אמרתי לעצמי לאן נעלמת פיתאום בלי להודיע טוב שחזרת אלינו
ותודה רבה על ההמלצות

SummerNightCity

New member
../images/Emo131.gif מתחדשים ומתקמבקים ../images/Emo131.gif

ברוכים הבאים והשבים.

Kayben

New member
שלום, חדש בפורום ../images/Emo24.gif

אני בנתיים רק רואה המלצות, מוריד, מוריד ושומע. למרות שאני שם לב שהפורום טיפ'לה מפרפר, לא אכפת לי. ממזמן אני מחפש פורום בדיוק כזה ופורום מוזיקה אלקטרונית לא עונה על הדרישה. אני מקשיב באלקטרוני רק להאוס - לא לדברים יותר כבדים קרי טראנסים וכאלה. אני מקשיב גם לישראלי, רוק, נייטיז לועזי. קצת על עצמי: אני בן 22, משוחרר חצי שנה, מבאר-שבע.
שבוע טוף.

SummerNightCity

New member
קודם כל, וולקאם. ../images/Emo140.gif

דבר שני- מה עם דאנס?
ודבר שלישי, מפרפר אמרת? אתה מוזמן להציע הצעות לפינות שבועיות, שאלונים, או כל מיני דברים, כי באמת חסר.

Kayben

New member
../images/Emo2.gifלא'דע, האוס טוף לי יותר

כבוד הוא לי ששורשרתי :) רציתי לכתוב הודעה שתשרשרי אותי, אבל אמרתי לעצמי שבטח זה יקרה לבד וצ'יקצ'ק זה קרה. קרה לכם פעם ששמתם בורקסים בתנור והלכתם לשמוע קצת מוזיקה במחשב. כעבור זמן... פתאום נגמר הפלייליסט ואתם פתאום מריחים בורקסים בכל הבית
, ואז הדופק עולה
, הלב בתחתונים, אתם דופקים ריצת אמוק לתנור תוך כדי הרחת ניחוח חזק מאוד... פותחים את התנור ו.. הם עדיין לא מוכנים... אתה שם עוד 10 דקות... חוזר למוזיקה, כותב הודעה בפורום...הזמן רץ... ופתאום נזכר בבורקסים שוב!!! אז לי זה קרה עכשיו, והם בסדר למי ששאל. יאמיי.

למעלה