סקר סוסים

../images/Emo131.gifסקר סוסים../images/Emo131.gif

סקר סוסים -מה גזע הסוס? -זכר נקבה? מסורס או לא מסורס? -בן כמה הסוס? -ובאיזה גיל קניתם סוס? -וכמה עולה פנסיון בו סמתם את הסוס ? תודה שהשתתפתם בסקר !

igorderen

New member
עונהה....

סקר סוסים -מה גזע הסוס? Anglo- Arab -זכר נקבה?זכר מסורס או לא מסורס?מסורס -בן כמה הסוס?7 -ובאיזה גיל קניתם סוס? 6 וחצי... -וכמה עולה פנסיון בו סמתם את הסוס ?1950

Ride Or Die

New member
...

-מה גזע הסוס? הולנדי -זכר נקבה? זכר מסורס או לא מסורס? מסורס -בן כמה הסוס? 11 -ובאיזה גיל קניתם סוס? אממ הייתי בטח בן 16 -וכמה עולה פנסיון בו סמתם את הסוס ?אמממ לאדע

אוקיי../images/Emo26.gif

-מה גזע הסוס? טורברייד -זכר נקבה? זכר מסורס או לא מסורס? מסורס -בן כמה הסוס? כמעט 9 -ובאיזה גיל קניתם סוס? אני הייתי בת 14...אם זו השאלה. -וכמה עולה פנסיון בו סמתם את הסוס ? שמתם*, 1500

daniel1235

New member
...

-מה גזע הסוס? חצי Irish Draught רבע טרנקהנייר ורבע פייל פוני -זכר נקבה? נקבה -בן כמה הסוס? 12 -ובאיזה גיל קניתם סוס? הייתי כמעט 13 -וכמה עולה פנסיון בו סמתם את הסוס ? הסוסה אצלי בבית לא עולה המון

פייבורי

New member
ממ...

מה גזע הסוס? -הולנדי זכר או נקבה? -זכר מסורס או לא מסורס? -מסורס בן כמה הסוס? -בן 10 באיזה גיל קניתם סוס? -לא מזמן כמה עולה פנסיון בו שמתם את הסוס? -לא עולה..

stary1

New member
ממ טוב

סטאר: -מה גזע הסוס? קוורב. -זכר נקבה? זכר. מסורס או לא מסורס? מסורס. -בן כמה הסוס? 12 בערך. -ובאיזה גיל קניתם סוס? לפני כמעט 5 שנים. -וכמה עולה פנסיון בו שמתם את הסוס ? -- בלו: -מה גזע הסוס? ערבי-מצרי עתיק. -זכר נקבה? זכר. מסורס או לא מסורס? סטאליון. -בן כמה הסוס? ווי 15 נראלי -ובאיזה גיל קניתם סוס? קיבלתי.. -וכמה עולה פנסיון בו סמתם את הסוס ? הוא ליד הביתP: אותה: -מה גזע הסוס? מצריה מקומית. -זכר נקבה? נקבה. מסורס או לא מסורס?-- -בן כמה הסוס? 4 וחצי. -ובאיזה גיל קניתם סוס? קיבלתי עם בלו.. -וכמה עולה פנסיון בו סמתם את הסוס ? שוב,גם היא ליד הבית. שאיה: -מה גזע הסוס? אנגלו-ערביה -זכר נקבה? נקבה. מסורס או לא מסורס?-- -בן כמה הסוס? בינואר שנתיים. -ובאיזה גיל קניתם סוס? קיבלתי... -וכמה עולה פנסיון בו סמתם את הסוס ? בבית

עונה

סקר סוסים -מה גזע הסוס? פיינט טהור -זכר נקבה? נקבה מסורס או לא מסורס? ---- -בן כמה הסוס? 4 וחצי -ובאיזה גיל קניתם סוס? 3 ומשהו -וכמה עולה פנסיון בו שמתם את הסוס ? 1200 לחודש בתא

למעלה