שאלה- למי שרוצה לענות בקשר ליחסי

spainbar

New member
../images/Emo131.gifשאלה- למי שרוצה לענות בקשר ליחסי

יש לי שאלה, שנראית לי דווקא נורא מעניינת, ואולי קצת אקטואלית.... בלי שום רצון שמישהו יובך... את כל "הפוליטיקה" של יחסים, או קשר עם אישה אני מכיר (וזה מאד מסובך), אבל כשמדובר על יחסים עם גבר, מה זמן ממוצע לקשר? או אם כבר אני יהיה ישיר, מה "אורכי" הקשר שהיו לכם? ימים? שבועות? חודשים? ולמה בד"כ זה מסתיים? (האם זה כי אנחנו גברים ורק מחפשים לז**?) בתודה מראש, על החתום, ספיינבאר.

MARMELAD

New member
הנה התשובות שלי:

זמן ממוצע לקשר עם גבר? אצלי - אין כזה דבר. היו לי קשרים של כמה וכמה חודשים - הכי ארוך היה שנה וחצי. היו לי גם קשרים של שבועיים. והיו לי גם קשרים של לילה. ועכשיו כשאני חושב על זה, היו לי גם כמה קשרים של פחות משעתיים.
למה זה מסתיים? כי אנחנו לא מתאימים. או כי הוא בגד בי, המניאק. או שאני כבר לא יכולתי לתקשר איתו יותר. או שמישהו מאיתנו עבר דירה. או כי הוא סטרייט. או כי הסקס לא משהו. או כי סתם השתעממנו אחד מהשני. והאם זה כי אנחנו גברים ורק מחפשים לז**ן? אולי - אבל לא נראה לי. על החתום ספיינבאר? צא מהרשמיות, חומד. מלכת אנגליה בטוח לא גולשת בפורום הזה.

spainbar

New member
נראה לי שהשאלה לא הובנה והבדיחה גם../images/Emo24.gif

בשאלה התכוונתי למשהו הרבה יותר רציני, לעובדה שלפחות לי קשה יחסית להבין עדיין מה ומו במערכת יחסים בין 2 גברים, ועוד יותר אם אחד או שניהם בארון. והחתימה בסוף הייתה רק בדיחה - אני צריך להפסיק ולנסות להצחיק, כי כל פעם יוצא רק יותר גרוע (ואם כבר העלית את הנושא - אז מאיזושהיא סיבה לא ברורה נתקעתי תוך כדי זיפ-זופ היום על הנאום של המלכה לחג המולד - משהו מוזר ריתק אותי... צריך פשוט לראות פחות טלויזיה) "ס"

MARMELAD

New member
אה... ../images/Emo6.gif

האמת שהבנתי שבסוף זה היה רק בצחוק ועניתי חצי בחיוך - אבל יכול להיות שבאמת לא הבנתי את השאלה. כמה זמן זוגות של גברים מחזיקים מעמד ולמה - נראה לי שעניתי, לא?

למעלה