שאלות ותשובות

noy32

New member
שלום לכולם!!! זיהוי שיר מהאו.סי...

שלום לכולם אני חולה על האו.סי וראיתי את כל העונות.. :] אני ממש מעוניינת לדעת מה שם הזמר והשיר ששמו בפרומו של yes לכבוד הרצת כל העונות מהתחלה. אז מי שיודע בבקשה.........

maayan250250

New member
עונה רביעית-שאלות

כמה פרקים היו בינתיים? מתי פרק הבא ישודר בארה"ב? ומה לוח השידורים בארה"ב? תודה לילה טוב שבת שלום :]

liber0

New member
שאלה../images/Emo152.gif...

מישהו יודע אולי כמה פרקים יש בכל עונה של THE O.C
תודה

RONNIII

New member
שאלה לצופי יס=]

אמממ מישהו אולי ראה ויודע איך קוראים לשיר שהופיע היום בתוכנית(פרק 5,עונה ראשונה)כשראיין ומריסה ישבו ליד הבריכה,היא הייתה עם שמלה,ראיין עם מה שהוא בדר"כ לובש.. שיר ממש יפה..מי שיודע,שירשום לי.. תודה,רוני=] נ.ב עונה ראשונה,תגידו מה שתגידו,אין יותר יפה ממנה.

love438

New member
רשימת שירים של פרק 4x04

מישהו יכול בבקשה להביא לי את רשימת השירים שהיו בפרק הזה? תודה

N°C°M

New member
שאלה :)

נכון השיר שיש בפרסומת החדשה ביס? בערץ 13.. על זה שהעונות מתחילות מחדש..? אז איך קוראים לשיר שמושמע ברקע? =] תווודה מראש

SethDoe

New member
מספר פרקים

עונה 1: 27 עונה 2: 24 עונה 3: 25 עונה 4: 4 שודרו בארה"ב; 16 יופקו עד סוף העונה (אולי יהיו יותר פרקים, אבל כרגע זה מה שמתוכנן)

ליאוריש

New member
הנה רשימת השירים בפרק

"The Way We Get By" by Spoon - "Sucka MCs" by The Grand Skeem - ! "Eya Eya Oy" by The Grand Skeem - ! "Let's Get Retarded" by Black Eyed Peas - Buy Now! - "Brick by Brick" by Grade 8 - ! "Rock Like This" by The Grand Skeem - ! "All Kinds of Time" by Fountain of Wayne -! "Rolling With Heat" by Roots ! "Way Away" by Yellowcard - AOL song - ! אני משער שזה אחד האחרונים החצי השני של הרשימה!

אל תתיחסי לכל ה-buy now...

"Hello Sunshine" by Syd Matters - Buy Now! "Orange Crush" by Editors - Buy Now! "De Un Mundo Raro" by Ranchera All Stars - Buy Now! "Pageant Of The Bizarre" by Zero 7 - Buy Now! "Ella" by Ranchera Stars - Buy Now! "Love Me Or Hate Me" by Lady Sovereign - Buy Now! "Dem Jeans" by Chingy - Buy Now! "Pa Todo El Ano" by Ranchera All Stars - Buy Now! "Siempre Hace Frio" by Ranchera Allstars - Buy Now! "Voodoo" by Chelo - Buy Now! "Tu Solo" by Ranchera Allstars - Buy Now! "Cava Del Rio" by Senza - Buy Now! "Love You Till The End" by The Pogues - Buy Now!

0RainGirl0

New member
שאלה

טוב זה שאלה קצת טיפשית אני לא כותבת פה אבל אני מסתובבת פה ואני גם לא רואה [וראיתי] או.סי בקביעת אבל לפעמים.. קיצור אני לא מבינה סמר תמיד קוראת למריסה "קופ" למה? כאילו אז קוראים לה מריסה או קופ?? חח

למעלה