שאלות לימודים

bellikbom

New member
מי הם המורים בווינגיט, ומי במכללת וושינגטון

לגבי המכללה בירושליים קבלנו רשימה מפורטת של המורים. ולגבי השאר לא כל כך יודעת מי מלמד מה? אם אדע מי המורים זה יקל עלי לעשות חושבים ולהחליט. מלבד המיקום, והתכנים, חשוב ל לדעת מי המורים. תודה מראש על כל תשובה.

../images/Emo45.gif אני גם חושבת שנדרשת שקיפות מלאה...

מאד מתסכל לשמוע מפה לאוזן כל מיני שמועות... הייתי שמחה אם יפורסמו כאן, בשרשור אחד מרוכז, כל הנושאים שקשורים ללימודים, להוראתם, למחירים, אולי למספר השעות שתלמד כל מורה, ופרטים כאלו. גם אני מאד מתלבטת עכשיו

Elina5

New member
תשובות

"שקיפות מלאה" זה מרגיש כאילו מישהו מנסה להסתיר מידע ויש דרישה לשקיפות מלאה . באמת זה לא נכון להחליט על בסיס שמועות כאלו או אחרות ומקוה בשבילך שלא תצאי מכל זה מתוסכלת... לדעתי, קורס מעין זה כמו קורסים אחרים בוינגייט , לא צריך להיות מפורסם באותו האופן והשרשורים שמפורסם פסטיבל לריקוד מזרחי. כל הפרטים הרלוונטיים נמצאים בפלייר של הקורס (מלבד שמות מורים), שכתבתי כאן בזמנו את הקישור אליו. אם יהיה צורך אכתוב שוב את הקישור ,ובכל אופן הוא נמצא באתר ביה"ס להשתלמויות מורים של וינגייט. לגבי שמות מורים , הם לא כתובים בפלייר , כיון שהם משתנים לעיתים , וגם ישנם מורים רבים. כמובן, שאשמח לעדכן את מי שיפנה אלי . צוות המורים מקצועי ומוסמך . אין בצוות ההדרכה מורים שלא הוכשרו בתחומם וגם וינגייט כמוסד אקדמי מוכר לא יעסיק מורים בלי רקורד מתאים. אני גאה בצוות המורים והם נבחרים בקפידה ... תחשבי על כל מסגרת מקצועית אחרת של לימודים שהייתה מעניינת אותך , הרי היית מתקשרת לאותו המוסד , מבררת , מבקשת חומר ופרטים והיית עורכת השוואה שנכונה לך. כל אחד שפנה לוינגייט , נשלח אליו חומר בדואר, וכל אחד שחש צורך בתשובות נוספות , פנה אלי וקיבל מענה לכל שאלה. אני אשמח לתת גם לך מענה שאולי יעזור בהתלבטות שלך ושל כל אחת. בנוסף, אני חושבת שאולי זה מאוד יעזור לדבר עם אנשים שסיימו את הקורס במחזורים השונים ולשאול גם אותם אודות דברים שמעניינים אתכם ולקבל תשובות והתרשמות מתוך פרספקטיבה אחרת (מאשר שלי למשל). לילה חמים אלינא

dorityeyni

New member
האם נכון הוא שתעודת ווינגייט

מוכרת ומתקבלת מחוץ לגבולות ישראל? כך שמעתי , וזה לדעתי בונוס . האמת היא שמאוד התענייניתי בקורס של וינגייט גם מהסיבה הזו, ומייד קיבלתי את הטפסים וכל האינפורמציה הדרושה לגבי הקורס , אודות הקורס, על המורים וכל מה שצריך. יום נפלא לכולם דורית

Elina5

New member
ההכרה בתעודה של וינגייט

דורית יקרה, כבר את רוצה לעזוב את גבולות ישראל? :) חכי רגע , יש לך עוד הרבה עבודה לעשות פה לפני כן..... ועכשיו ברצינות , התעודות של וינגייט מוכרות בחו"ל . וינגייט הוא מוסד אקדמי מוכר וידוע בעולם , הרבה בזכות המצאות וחידושים כמו למשל "המבדק האנאירובי של וינגייט" שמשתמשים בו בכל העולם . אני בטוחה שגם בתחום המחול המזרחי , לא ירחק היום ויהא זה תחום לימוד מפותח ונרחב עד כדי בניית משכן מיוחד בתוך וינגייט לעניין זה (I have a dream ).זוהי המכללה האקדמית הגדולה ביותר במזה"ת למדעי הספורט והתנועה , ומוריה ומרציה מובילים בכל הכנסים בתחום שמתקיימים בעולם. את התעודה שמקבלים בוינגייט ניתן לתרגם לאנגלית , כמו כן גם את גיליון הציונים . שעות הקורס שנלמדות בוינגייט מוכרות גם להמשך לימודים בכל מוסד מוכר אחר. עוד דבר חשוב הוא שחברות ביטוח אמינות שמבטחות ב"אחריות מקצועית" , דורשות תעודה של מוסד מוכר באותו תחום מקצועי והתעודה של וינגייט עונה על עניין זה. ועכשיו עוד דבר חשוב , וינגייט , לא וינגייט , בואו נכניס קצת נשמה ואקשן , LET'S DANCE יאללה בינה יאללה אני הולכת לרקוד אלינא

סליחה, לכל מי שנפגע מה"דרישה" לשקיפות....

השקיפות הופנתה אליך... האמת שהתחרטתי עליה עמוקות אח"כ, ולו מהסיבה שלעיתים לא הכל שקוף גם למארגנים... ברור שבמקרה של קורס שכבר "רץ" כמה שנים- יהיו הרבה יותר פרטים ברורים, לעומת מקרה של קורס בחיתוליו... הדרישה לשקיפות לא היתה מכוונת כלפי מי שמציג את התכנים בכל צורה מתבקשת, ומאפשר בירור של עוד פרטים בטלפון. שזה המקרה של וינגייט, כמובן. ובכל אופן, היה דבר מה מעליב בדרישה לשקיפות, כמו שהבנתי בדיעבד, ועל כך אני מצטערת מאד. זו לא דרישה לשקיפות- כמו הצורך בפרטים... תודה, ושוב סליחה, אם מישהי נפגעה מהאופן שבו התבטאתי...

karnity

New member
קורס מדריכות בוינגייט

כבוגרת הקורס (מחזור ב') אני מרגישה צורך להוסיף לשרשור הזה כמה מילים... באופן אישי, לא חשתי שום צורך לדעת מראש מי יהיו המורים או מה יהיה הסילבוס וזאת כיוון שהיה לי אמון מלא (ועדיין יש..) באלינא, מרכזת הקורס. הייתי סמוכה ובטוחה כי כל מורה נבחר בקפידה ושתכניי הקורס יהיו מקיפים, מדוייקים, מעניינים, מגוונים ומותאמים למטרה שלשמה אנחנו מתכנסות, ואכן כך היה. עם זאת, אני מבינה את הצורך לדעת ואשמח לעזור למי שמעוניינת במידע אודות הקורס. אני מניחה שמאז השתנו או נוספו תכנים, אך אעזור כמיטב יכולתי (וכלל שזיכרוני ייתן...) דבר נוסף, ראיתי באתר של מכללת וושינגטון את הסילבוס המקוצר ודבר אחד היה חסר לי במיוחד - שיעורי מוסיקה. כאן המקום לציין, שבמסגרת לימודיי בווינגייט הושם דגש על מוסיקה כחלק בלתי נפרד מהיות רקדנית או היות מדריכת מחול מזרחי. מדובר בשיעורים חוויתיים, מהנים במיוחד, שתרומתם ליכולת שלי כמדריכה וכרקדנית לא תסולא בפז! הידע המוסיקלי שנצבר משדרג בכמה רמות כל רקדנית ומדריכה. שיהיה בהצלחה, קרנית

חציחצי

New member
חייבת להגיד ש - ../images/Emo45.gif

על המשפטים הראשונים שלך - תיארת בדיוק רב את הגישה שלי לקורס ולעומדת מאחוריו
. על כל היתר אין לי מה להגיד עדיין, אבל יהיה, בעוד שנה...

לקרנית,לימודי מוסיקה כלולים בתוכנית הקורס

ולגבי שאר הנושאים יעודכן בקרוב מאוד. להזכירכם, הקורס במכללת גבעת וושינגטון הוא קורס ראשון מסוגו וחובה עלי לנהוג זהירות ואחריות רבה בכל מידע שאני מעבירה. אגב, אף אחד מהמוסדות לא מעביר רשימה שמית מפורטת של כול המורים כולל שעות, הדבר היחיד שתראו הוא תקציר של נושאי הלימוד ובמקרים מסוימים שמות של חלק מהמורים.

אני לא כל כך מבינה למה אף אחד מהמוסדות

לא מעביר רשימה מפורטת של כל המורים והתכנים... מה הבעיה לעשות את זה? בדיוק כפי שכשנרשמים לאונירסיטה, ברור לגמרי מה כולל כל קורס ומי מעביר אותו, זה צריך להיות ברור גם במקרה הזה. אמנם זה דורש הכנה רבה מראש (מצד המוסד המלמד), אבל זה נראה לי חשוב מאוד, ולגיטימי לדרוש את זה בתור תלמיד.

בליקבום- אני קוראת את ההודעה שלך

ומחייכת לעצמי. לא יכולתי לנסח את הבקשה יותר טוב. מצטרפת לשואלת.

רשימת מרצים מלאה של הקורס בירושלים

מצ"ב רשימת מרצים מלאה של כל המורים בקורס הכשרת מדריכות של סימנר הקיבוצים שלוחת ירושלים, הרשימה מתייחסת לשנה זו ותשאר דומה מאוד גם בשנה הבאה. יעל מואב

למעלה