תשובות
"שקיפות מלאה" זה מרגיש כאילו מישהו מנסה להסתיר מידע ויש דרישה לשקיפות מלאה . באמת זה לא נכון להחליט על בסיס שמועות כאלו או אחרות ומקוה בשבילך שלא תצאי מכל זה מתוסכלת... לדעתי, קורס מעין זה כמו קורסים אחרים בוינגייט , לא צריך להיות מפורסם באותו האופן והשרשורים שמפורסם פסטיבל לריקוד מזרחי. כל הפרטים הרלוונטיים נמצאים בפלייר של הקורס (מלבד שמות מורים), שכתבתי כאן בזמנו את הקישור אליו. אם יהיה צורך אכתוב שוב את הקישור ,ובכל אופן הוא נמצא באתר ביה"ס להשתלמויות מורים של וינגייט. לגבי שמות מורים , הם לא כתובים בפלייר , כיון שהם משתנים לעיתים , וגם ישנם מורים רבים. כמובן, שאשמח לעדכן את מי שיפנה אלי . צוות המורים מקצועי ומוסמך . אין בצוות ההדרכה מורים שלא הוכשרו בתחומם וגם וינגייט כמוסד אקדמי מוכר לא יעסיק מורים בלי רקורד מתאים. אני גאה בצוות המורים והם נבחרים בקפידה ... תחשבי על כל מסגרת מקצועית אחרת של לימודים שהייתה מעניינת אותך , הרי היית מתקשרת לאותו המוסד , מבררת , מבקשת חומר ופרטים והיית עורכת השוואה שנכונה לך. כל אחד שפנה לוינגייט , נשלח אליו חומר בדואר, וכל אחד שחש צורך בתשובות נוספות , פנה אלי וקיבל מענה לכל שאלה. אני אשמח לתת גם לך מענה שאולי יעזור בהתלבטות שלך ושל כל אחת. בנוסף, אני חושבת שאולי זה מאוד יעזור לדבר עם אנשים שסיימו את הקורס במחזורים השונים ולשאול גם אותם אודות דברים שמעניינים אתכם ולקבל תשובות והתרשמות מתוך פרספקטיבה אחרת (מאשר שלי למשל). לילה חמים אלינא