גיים בויז!!!!! מה השמות של האנשים בלהקה?
נ נטלי חן New member 9/1/06 #3 תענו לי פליז זה דחוף...!!!! איך קוראים לזה עם הכובע האדום בקליפ שלהם??? פליז תענו לי זה דחןףףף..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תענו לי פליז זה דחוף...!!!! איך קוראים לזה עם הכובע האדום בקליפ שלהם??? פליז תענו לי זה דחןףףף..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
א אדווה המאמי New member 9/1/06 #8 שאלה.. מתוקות תענו.. מי מפה גם היתה בצילומים של ''שמחה''? אני חיבת לדעת.. תגיבו
א אדווה המאמי New member 9/1/06 #2 ברוכה הבאה מותק.. אני אדווה השמות של המושלמיםם: ערן מזור- הכט אדם יוסף אושרי חמי אביחי לוי שרון סנדלר אם את צריכה עוד מידע או משו רק תגידי
ברוכה הבאה מותק.. אני אדווה השמות של המושלמיםם: ערן מזור- הכט אדם יוסף אושרי חמי אביחי לוי שרון סנדלר אם את צריכה עוד מידע או משו רק תגידי
א אדרררר New member 9/1/06 #4 ../images/Emo99.gifאדם יוסף המווווווווווושלללללםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L liat love yaniv New member 9/1/06 #5 אדם יוסף..אם את מדברת על אשמור את ליבי שיושב כזה לבד עם הכובע קסקט...או כובע רגיל..לא זוכרת...אז אדם יוסף המושלם!
אדם יוסף..אם את מדברת על אשמור את ליבי שיושב כזה לבד עם הכובע קסקט...או כובע רגיל..לא זוכרת...אז אדם יוסף המושלם!
ש שירה מתה על אדם New member 10/1/06 #14 אדםםם המושלם חיחי איך אפשר לא לדעת את השם שלו בושה...(הבושה הצחוק לא לקחת ברצינות)
א אדם יוסף החיים שלי New member 11/1/06 #31 אדם החתיך אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה בנאדם זההההההההה
T TOUSH New member 9/1/06 #9 ../images/Emo131.gifשירשור שאלות../images/Emo131.gif כל השאלות הקשורות לגיים בויז לכאן
כ כוסית על הגג New member 9/1/06 #10 שאלהההההההההה../images/Emo9.gif תגידו אתן יודעות את הגילאים של כל אחד מהגיים בויז
מ מורוש ואושרי לנצחחח New member 9/1/06 #12 תשובה.. אושרי---> יהיה ב-25.1 בן 18 אדם-->23 ערן--->19 שרון-->20 אביחי-->19
כ כוסית על הגג New member 10/1/06 #13 אדם 23 ../images/Emo12.gif חשבתי הוא הכי צעיר שם אע ו .. את יודעת מה התאריכי לידה של כולם