לוח המודעות המוקפץ

MARMELAD

New member
איך שאני גאה באילת ! ! !

החבר´ה פתחו פורום לגייז אילתים. אז מי שיורד לאילת, גר באילת, אוהב את אילת, שונא את אילת... הנה הקישור. שתדעו.

../images/Emo131.gif הלוח ../images/Emo131.gif

הודעות, מודעות, אופטופיקיים למיניהם... נא לשרשר לכאן. הודעות שלא ישורשרו עלולות לעבור לכאן על ידי ואף להימחק.

בואו בנים

בין כיבוש לכיבוש. מה בין דיכוי ההומואים והלסביות לדיכוי של העם הפלסטיני ? בואו לכתוב/לקרוא/להגיב בפורום "די לכיבוש". אורי

אילן די

New member
שלום ! נפתח פורום קפה ../images/Emo96.gif

ובו נשוחח על סוגי קפה למיניהם, אספרסו, קפוצ´ינו, קפה חזק, חלש, קפה טוב וקפה רע. מכונות קפה, מתכונים ודרכי הכנה שונות. נחליף ביקורות על בתי קפה ונייעץ אחד לשני בכל מה שקשור. כולכם מוזמנים לספל ראשון
אילן

MARMELAD

New member
../images/Emo34.gifהזמן הוורוד עלה לרשת!../images/Emo34.gif

לכל מי שלא יכול לאסוף אותו מהקיוסק, למי שמתבייש לשים אותו בתיק.. הנה הזמן הוורוד. אמנם בעיניי המקור, כשהוא מודפס על נייר ומונח על השולחן בסלון עדיף, אבל טוב שיש אותו גם כאן. וללינק: הזמן הורוד על המחשב שלך!

Flicker

New member
טוב, אז אם כבר...

אנחנו ממילא בתוך לוח המודעות, אז תרשו לי... מלבד אתר הזמן הוורוד המחודש, עלו היום ב-GoGay עוד כמה חידושים: אתר הבילויים, שבו תוכלו למצוא מידע על מסיבות מיוחדות וקבועות, ליינים, בתי קפה, דיסקוטקים, פאבים ובארים - והכל של הומואים (ולסביות). מערכת "גוגיי היום", שהיא מערכת משופרת של חדשות בתוספת דיווח יומי על אירועים (מפגשי קבוצות של האגודה, הבית הפתוח, וכו´). גם בשאר האתרים ברשת (אתר הסיפורים, פריידזין, וכו´) הוכנסו כל מיני שיפורים...אז אתם מוזמנים לבקר ולהתרשם.
זהו, עכשיו אני יכול להוריד את כובע הקריין.

MARMELAD

New member
תודה על העדכון פליק...

משום מה לא עלה לי הקישור לאתר הבילויים קודם... עכשיו הכל בסדר. ותתחדש על הזמן!!

MARMELAD

New member
../images/Emo131.gif../images/Emo89.gif לוח המודעות המוקפץ../images/Emo105.gif

מאחר והלוח הקודם קצת התיישן אני מקפיץ אותו למעלה...
גיא

למעלה