לוח מודעות

רובי וויליאמס + קלווין קליין =

15 מיליון. פרטים: http://www.bip.co.il/news.asp?catID=19&pgID=3766

MARMELAD

New member
../images/Emo131.gif../images/Emo89.gif לוח מודעות

נא לשרשר לכאן כל הערה, קישור, או כל דבר אחר שלא קשור לפורום, או שלא מצדיק פתיחת הודעה חדשה... גיא

kodgirl

New member
אני לא לסבית או משו

וגם לא מהפורום הזה ... (בואו בהמוניכם לפורום מוסיקה שחורה) אבל יש לי שאלה - יש סיכוי שמישהו הומו יהפוך להיות סטרייט?

כן, אבל...

שלום לך. אני גיי, בן 18 ולפני שנה ניסיתי להפוך לסטרייט. אני לא יודע אם מה שאני הולך להגיד כאן נכון לאנשים אחרים או שהוא נכון רק לעצמי, אבל הניסיון היה מאוד מפחיד. זה יהיה קצת ארוך כי הולך לשפוך דברים מהלב, אז העזרי בסבלנות. במשך תקופה מסויימת די שנאתי את מה שאני, ניסיתי להתאים את עצמי לסביבה, לגרום לעצמי להמשך ולאהוב בחורות בכוח. רציתי שתהיה לי חברה, שאני אשכב איתה, שאני אהפוך ל-"נורמלי" והכל. אז התחלתי לחשוב על נשים, לעשות "תרגילים", לאונן ץוך מחשבה על נשים וכו´. ולהפתעתי הצלחתי. לקח לי שבוע והצלחתי להגיע למצב שבו המחשבה על אישה גרמה לי הנאה. אמנם זה דרש המון-המון אנ´ נפשית אבל הצלחתי. הבעיה שהכל היה מאולץ - לא קרה באופן ספונטני אלה מתוך שכנוע עצמי - ממש משימה. והמצב הזה של כפייה נפשית-פנימית כמעט הרס אותי. הצד "האחר" שלי זה שנמשך ספונטנית לגברים יצר אנטגוניזם מאוד חזק וזה כלל סיוטים בלילות, דיכאון (אם היית יודעת כמה שירי דיכאון כתבתי באותה תקופה), הרגשתי שאני מאבד את עצמי. שיעבדתי את כל האנרגייה שלי להפקת הנאה ממשהו שהוא לא טבעי בשבילי, שהוא אולי יפה ו-"אמור" למשוך אותי, אבל לא גורם לי שום דבר בלי השקעה מסיבית של רצון. הייתי חייב לעשות לעצמי הפסקות שבהן הייתי חייב לחשוב על גברים כדי להרגע מהמאמץ הנפשי והדואליות הזו היתה כרוכה בסבל לא קטן. למעשה, אני עמדתי על מצב שהוא על גבול האי-שפיות, ומצאתי את עצמי מתמודד עם גלים גדולים יותר ויותר של שנאה עצמית ותסכול. ומה שהכי מעניין - התחלתי לפחד שאני באמת הופך לסטרייט, דבר שחשבתי שיהיה טוב אבל בתוכי שנאתי את זה. שנאתי להפוך להיות לא-כאן ולא-כאן עם זהות מינית אמורפית ולא מוגדרת והרגשתי שהמקום שהחברה מצפה שאני אהיה בו הוא לא המקום שנוח לי להיות בו. כי בתוך הנפש שלו אדם רוצה להרגיש "בבית" ללא כללי ברזל שכובלים לו את המחשבות והרגשות. אז אם את שואלת אם הדבר אפשרי - יתכן שאם הייתי ממשיך הייתי עובר נק´ מסויימת שמעבר לה הייתי נמשך ספונטנית גם לנשים, ואולי גם מפתח דחייה מגברים. האם הייתי שורד את זה? אי אפשר לדעת. אני עדיין לא יודע האם מה שקרה לי היה באמת תהליך של הפיכה לסטרייט או שהכל היה בראש שלי. אבל ידוע שאם רוצים מספיק חזק אפשר לעשות כמעט הכל. השאלה היא מה עדיף להיות: גיי שפוי ובריא בנפשו או סטרייט עם שריטה רצינית. אני העדפתי להיות הראשון. לדעתי זו היתה חוויה שממש לא כדאי לעבור אותה, ולכל אלו שמתלבטים ומתחבטים: אל תנסו את זה. תנו לעצמכם לזרום. מה שאתם מרגישים שהוא טבעי בשבילכם זה גם מה שטוב בשבילכם. מקווה שקיבלת תשובה, שלך, נצח.

לירוי25

New member
למה לא?

היה לי פעם חבר שלא ממש היה סגור על עצמו ודי נדד בין בנים לבנות, עם דגש חזק על הבנים, אבל יחד עם זאת לפני שנה הוא החליט להתחתן עם ידידה טובה שלו. הם שכבו מספר פעמים ובכלל היה בינהם קשר מיוחד אז הם החליטו להתמסד. אולי עוד כמה שנים הוא יחליט שהוא כן הומו, לא יודע וגם לא שופט. מה שעושה לך טוב זה מה שחשוב!

LooNA

New member
קולה כבוד

לירוי יקירי השורה התחתונה שלך מצתה את העניין בצורה הטובה ביותר- והרשה לי לצטט ממנה: "לא יודע וגם לא שופט. מה שעושה לך טוב זה מה שחשוב" אין מה להוסיף למשפט, ובכלל- כדאי ללכת על המוטו הזה בכל דבר בחיים. כל אחד והשיקולים שלו, סדר העדיפויות שלו, הטעם שלו והצרכים הייחודיים שלו, החל מבחירת בגד, דרך בחירת מקום עבודה, בחירת בן זוג ועד להעדפה מינית. וכל מה שנותר להוסיף הוא בשאלה המקבילה: האם סטרייט יכול להפוך להומו מתישהו? (אין צורך לענות, זה פשוט לא כזה מטריד...)

MARMELAD

New member
../images/Emo105.gif חדשות מהביצה

לידיעת כל חובבי ההומור הבריטי... הסדרה המופלאה absolutly faboules חוזרת לחיים! אחרי 5 שנים מאז הפרק האחרון שצולם, הסידרה חוזרת עם פרקים חדשים דנדשים... אמנם עוד לא בארץ, אלא בערוץ Comedy Central. בע"ה מישהו יקנה את התוכנית הגאונית, שהפרקים הישנים שלה כבר הופיעו ברשת.. ולא בהצלחה מדהימה. הקיצר, שתדעו. עוד פרטים

inbale

New member
מרמלדי קפצתי לבקר

ולהטריד אותך בשרשור שלך. תגיד יש קישור ברשת ל"זמן הורוד"?? ומה שלום מנהל הפורום המוצלח ביותר בתפוז? לא יוצא לנו להפגש בצאט בכלל...

MARMELAD

New member
קישור ברשת לזמן הורוד עוד לא

אבל עובדים על זה עכשיו. אם הבנתי נכון הגליון של ינואר כבר יופיע און ליין בגוגיי.

KM-AIR

New member
הכל מגיע אלינו משם באיחור של שנה

...ג´ניפר סונדרס הזאת קורעת אותי מצחוק, דארלינג סוויטי. מזל שTOTP משודר באיחור של שבוע...

MARMELAD

New member
היא מעוללללללללה

ולידיעתך יש תוכנית שנקראת פרנץ´ אנד סונדרס....... BBC PRIME מומלץ לחלוטין תנחש עם מי?

troublemaker

New member
נוסטלגיה....

אז ככה: לדעתי השער הישן של תפוז יותר מוצלח. הפרומים לעומת זאת, ממש השתפרו - במילים אחרות, עברו מהפך (משחק מילים

MARMELAD

New member
פורום חדש...../images/Emo43.gif

לידיעתכם.... נפתח פורום חדש בתפוז. הפורום הוא פורום להודעות מומלצות. מה הכוונה? אם יש הודעה שריגשה אותכם במיוחד, הדהימה אתכם, שימחה אותכם או מה שלא יהיה... אתם מוזמנים לספר עליה בפורום ההודעות המומלצות. ולמה זה טוב? כי עד היום ההודעות הנבחרות של תפוז היו מומלצות ע"י מנהלים. מעכשיו גם הגולשים יכולים להמליץ על הודעות. וזה כל ההבדל!
גיא

MARMELAD

New member
../images/Emo32.gif לא היה לי איפה לשים את זה

אז שרשרתי לכאן... היום הוא הלילה הראשון שלי לבד... בתחנת דלק שלמה.... ברררר... איזה פחד... אז כל מי שבסביבה מוזמן לקפוץ לבקר (הפלא שלי זמין)

זורבבל

New member
אתה יודע מה קורה למתדלקים בודדים

עמוסי מזומנים באמצע הלילה, לא ? סתאאאם
שיהיה בהצלחה

למעלה