אולי בכל זאת הסקר?

No name for now

New member
../images/Emo132.gifאולי בכל זאת הסקר?

עניין המידע על זכויות השיקום חזר לפורום בשבוע האחרון. אני לא יכולה להכריח את משרד הבטחון לשלוח חוברות חדשות או להפיץ מחדש את החוברות הישנות . אז אני שבה ושואלת: אם נפרסם את המידע במאמרים זה יעזור? אני מתכוונת למידע שנאסוף מהחוברות ומנסיון אישי של הגולשים (והמנהלים) יש מידע אחר שתרצו לראות במאמרים? אתם מוזמנים לענות על הסקר ולשרשר תגובות (אבל גם לענות על הסקר
)

האמת שזה לא כזה מסובך...

קודם כל התשובה הפשוטה: כן, פרסום של המידע במאמרים יעזור. זה מידע מאד בסיסי, שאין בכלל ספק שיש לזה מקום במאמרי הפורום. איפה זה יתפרסם אם לא כאן? חוץ מזה, יש בעיה עם הסקר הזה: הוא מציג כשאלת ברירה שאלה שהיא בכלל לא כזאת. למה צריך לבחור אם אפשר לפרסם גם חוברת זכויות, גם סיפורי התמודדות, גם זכרונות, וגם כל דבר אחר? זה לא שנגמר המקום על השרת של תפוז או משהו, נכון? אז אני מציע שבכל פעם שמישהו רוצה לפרסם משהו, מכל אחת מהקטגוריות שהצעת וגם מאחרות, שפשוט יפרסם את זה. עכשיו את בטח שואלת "אז על מה נעשה סקר?" שאלה טובה. (ועל הההבדלים בין שאלה טובה, שאלה מצויינת ושאלה מעניינת אני אתעקב בהזדמנות, אם תבקשו יפה). אני מציע לעשות סקר על השאלה "על מה נעשה סקר". (יו איזה נשמה אני. איך מחקתי את כל התשובות הציניות והמרושעות האחרות שהקלדתי עכשיו. כל הכבוד לי).

No name for now

New member
אני רוצה לתת עדיפות

למה שהגולשים רוצים לקרוא גם לי וגם לעדי יש עיסוקים נוספים
ולא פחות חשובים אנחנו לא יכולים לכתוב מאמרים 24/7, אנחנו נשמח לפרסם מאמרים של גולשים אחרים כמובן ונודה על ה-
בשיפור הפורום בנוסף מבחינת טכנית לא ניתן לבחור יותר מאופציה אחת, זה כבר תלוי במערכת
ואין לי שליטה על זה, מה גם שאני מעדיפה את זה ככה כדי לקבל תוצאות יותר חד-משמעיות (אני מקווה
).

למעלה