אירית האם את מכירה את הספרים האלה???
S smady a New member 30/5/06 #4 ויש עוד אחד והם מגיעים במבצעים של זוג והשני משהו במחיר מסויים עדיין לא הספקתי לקרא הכל.
S smady a New member 30/5/06 #17 איכסה של ספרים בקיצור../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בגלל זה הפ במבצע חחחחחחחחחחח
א אירית דולמן New member 30/5/06 #10 את זה אנ'לא מכירה רק שלפי הכריכה זו טכניקה של סריגה וליבוד המוצר הסרוג שזו טכניקה אחרת. נראה מעניין.
מ מטיסת שבלולים New member 31/5/06 #19 את הספר הזה יש לי. ואשמח להשאיל יש לי אותו כבר כשנה... זה בעצם ספר סריגה וליבוד במכונת כביסה. מאכזב לדעתי. הספר מציע מידות שונות לסריגים שונים ופשוט מכניסים למכונה. אני חושבת שאולי אגיע לרעות ביום שישי (היום אדע אם אני יכולה), אביא אותו לשם אם אגיע.
את הספר הזה יש לי. ואשמח להשאיל יש לי אותו כבר כשנה... זה בעצם ספר סריגה וליבוד במכונת כביסה. מאכזב לדעתי. הספר מציע מידות שונות לסריגים שונים ופשוט מכניסים למכונה. אני חושבת שאולי אגיע לרעות ביום שישי (היום אדע אם אני יכולה), אביא אותו לשם אם אגיע.
S smady a New member 30/5/06 #7 אה וגם הספר הזה ניראה נחמד אם כי אני לא יודעת עד כמה הוא מתוחכם בפנים?
א אירית דולמן New member 30/5/06 #15 YYY את יודעת מה הייתי עושה? הייתי מגייסת מספר לא מצומצם של אנשים לליבוד משותף (חוויה בפני עצמה) של כזה שטיח קיר ותורמת אותו לאיזה מוסד או מחלקה בבית חולים.
YYY את יודעת מה הייתי עושה? הייתי מגייסת מספר לא מצומצם של אנשים לליבוד משותף (חוויה בפני עצמה) של כזה שטיח קיר ותורמת אותו לאיזה מוסד או מחלקה בבית חולים.