- אפקטים בסדרה.

King Of Kromags

New member
../images/Emo132.gif- אפקטים בסדרה.

סדרה כמו גולשים בזמן, צריכה הרבה אפקטים (טובים). מה הם האפקטים (והאיפור, וכיו"ב) האהובים עליכם? ואילו פחות? ומה בכלל לא? לדעתי, האפקט של המערבולת הוא יפהפה. כמו כן, גם האיפור של הקרומגס- הכל בדיוק ב"כמות" הנכונה. מה שלא אהבתי, זה את הבפנים של המערבולת. אפקט מזעזע. ועכשיו, אתם...

moe7

New member
וואו ! ...מסכימה עם כל מילה ! ../images/Emo8.gif

אני לא מצליחה להעלות בתודעתי כרגע אפקטים ספציפיים נוספים... אך אני סמוכה ובטוחה שישנם רבים וטובים מלבד אלו. לדעתי, הרעיונות המרעננים ובחירתם המוקפדת- לכל פרק ופרק- הם הדבר המושך ביותר בסדרה, לפחות עבורי...

SaberTooth

New member
אאאמממ...

המערבולת של העונות הראשונות היתה ממש יפה. המערבולת של העונה החמישית-שישית מגעילה. פשוט מזוויעה.

nitzan9

New member
אכן המערבולת הזאת הייתה מגעילה

אבל אין עונה שישית

Nemo Girl

New member
צודקים

היה גם פרק עם ניסויים בבני-אדם בשלבים (שהקרומג מתאהב במגי), ולבני האדם המנוסים היה איםור מעולה.

haunter

New member
נכון ../images/Emo4.gif

בעונות האחרונות עשו אותה בצורה דיגיטלית כזו, הרבה פחות יפה מהקודמת. לא היו צריכים לשנות

ברינסלי

New member
בד"כ האפקטים זכורים לי מאוד לרעה.

קודם כל, הייתי מציין לרעה את הלוּק הראשוני של הקרומאגס ב-Invasion (לפני שהוכנסו לסדרה באופן קבוע בעונה הרביעית והופעתם שופרה). או את חיפושית פרעה בעולם המצרי, ששילובהּ בסביבה היה מחריד במקרה הטוב (למי שזוכר, בקטע בו היא עוברת דרך הקיר הנשבר, או "אוכלת" את הארכיטקט... נראה לחלוטין לא אמיתי, יותר כמו משחק וידאו גרוע). או את הדינוזאורים, ב-Dinoslide בעונה השלישית דווקא (ולא בפרק השמורה בעונה השנייה, שם למיטב זכרוני הם נעשו בצורה סבירה).

ברינסלי

New member
במחשבה שנייה לגבי אפקטים ב-Invasion

הפרק דווקא היה עשוי היטב מהבחינה הזו: התקפת חללית הפטרול וזוויות הצילום המסוייטות כשקווין וארטורו סיירו בה אחרי שהתרסקה, זרקורי האור והקולות המעורבלים של הקרומאגס בסצינות העינויים, המראה של חדרי הבסיס בכדוה"א 113 - נתנו הרגשה בהחלט חייזרית לכל אורך סיפור השבי שלהם.

Lu Tze

New member
מישהו אמר פעם שהאפקטים הכי

טובים הם אלה שאתה לא יודע שהם אפקטים. זה הסוג האהוב עליי של אפקטים. למרות שאף פעם לא ראיתי אחד כזה.

The tooth Fairy

New member
כמובן שאת אפקט המערבולת...

וגם כמסתכלים מאחורי המערולת אז רואים גלים כאלה.....זה ממש מגניב..... גם לדעתי אפקט המערבולת מבפנים לא משהו.....

The tooth Fairy

New member
או מיי גוד!!!

הרגע ראיתי את התמונה של הפרק הראשון בהם מופיעים הקרומגס! והם ממש נראים ג-ר-ו-ע!!! יש להם פרצוף של קוף! ולא ממש דומים לכפי שהם נראים בעונות 4 ו 5!

King Of Kromags

New member
אפקט יפה:

המערבולת של הקרומגס בעונה שנייה (ע"ע תמונה 14 שזלצברג שם...). אפקט מכוער: מערבולות בעונות 4+5, כמו שסייב כבר אמר...

אין כמו אפקט המערבולת

בעונות הראשונות ואהבתי במיוחד את המערבולת האדומה של הקרומאגים.

אני דווקא אהבתי יותר

את המערבולת של עונות 4 ו-5.. המערבולת של ריקמן הייתה ממש טובה.. והחור תולעת (אני מתכוון כל ה"תעלה"- מבפנים) של העונות הראשונות. גם בפרק 325 - This Slide Of Paradise בסוף הפרק, כשקווין ומגי מגיעים לעתיד, אז כל התפאורה של העיר העתידנית הזאת ממש טובה. (אמנם לא ממש אפקט אבל עדיין).

Lockergnomie

New member
עוד אפקט לא ממש מוצלח

זוכרים את הפרק עם המלון ההמוחשב הזה שהגולשים שלנו נתקעו בו ובעזרת גמד עם מחשב בסוף הצליחו לצאת? אז בפרק בעל המלון שלח עליהם את ת'ור ועוד אישה אחת שאני לא זוכרת איך קוראים לה. את ת'ור קולין חיסל עם קראטה, ואז בסוף גם רמי זרק עליו את הבשר הקפוא חח... ואז את השנייה מגי חיסלה - האישה פצעה אותה עם השוט, ואז מגי כאילו לקחה ת'שוט וסובבה את האישה באוויר!!! זה ממש לא ניראה טבעי ובטוח שמגי, עם כל השירים שלה לא הייתה מסוגלת לעשות את זה..! והאפקט על המערבולת באמת הכי יפה, אני גם אוהבת את הבפנים של המערבולת (בעיקר את 2 העונות הראשונות)..!

למעלה