ענת אום יפתח
New member
../images/Emo132.gif גם אני פה...
גם אני פה...
ומקווה שאולי בפורום הזה אמצא את ביתי ש"נלקח" ממני עם הפיכתו של פורום הריון אחרי טיפולים לפורום שכשמו כן הוא - דן בנושאי הריון בלבד. למי שלא מכירה (והאמת היא שאני מכירה כאן , לפחות וירטואלית - את הרוב) -אני ענת , אמא של שמש זורחת בשם יפתח, בן אוטוטו 7 חודשים , וממש ממש לא מעלה על דל דעתי עוד הריון בשלב זה. אבל אולי אתן תעשו לי את החשק? מי יודע...
. כ"כ רוצה לצרף כרן תמונה עדכנית של תותיק שלי , אבל היות ואבא שלו מצלם רק במצלמה דיגיטלית ומתעצל לעשות מינימייזינג על אף תחנוני - התמונות "כבדות" מדי . נראה אם אמצא משהו , ואם לא - אמשיך לנדנד לרפי. מקווה לראות כאן בקרוב הריונות (בעיקר ספונטניים...מה יש? - מגיע לכולכן !) ולשמוח בשמחת הדיירות כאן. ענת. נ.ב - כל שמצאתי ומתאים למשקל הזעום של הקבצים ה"מותרים" בפורום הזה , היא תמונה מלפני כחודשיים וחצי ואני מצרפת אותה. התמונה קרויה בפינו : "צמיגי מישלן" וממש אין צורך לפרט למה ומדוע...איטס אובווייס. מקווה בהמשך לצרף תמונות נוספות ,כאמור.
ומקווה שאולי בפורום הזה אמצא את ביתי ש"נלקח" ממני עם הפיכתו של פורום הריון אחרי טיפולים לפורום שכשמו כן הוא - דן בנושאי הריון בלבד. למי שלא מכירה (והאמת היא שאני מכירה כאן , לפחות וירטואלית - את הרוב) -אני ענת , אמא של שמש זורחת בשם יפתח, בן אוטוטו 7 חודשים , וממש ממש לא מעלה על דל דעתי עוד הריון בשלב זה. אבל אולי אתן תעשו לי את החשק? מי יודע...