דיון בפורום

pishkashit

New member
../images/Emo132.gifדיון בפורום

שדרוג של ההודעה שפתחה "עוצמת עיניים" אני שוב אומרת, אסור לפרסם מילים של שירים בגלל העניין של זכויות יוצרים אז קישור לשיר כאן והדיון
תקשיבו לשיר ותעצמו עיניים. חישבו על מישהו שאתם אוהבים. למי שייכות העיניים הגדולות , היפות? מה אתם מקווים שיסתדר בקרוב? מה יפה בעיניכם? ומה מייאש? נסתובב ונחזור, בוא נשכח מהכל... ממה הייתם רוצים לשכוח? ומה תמיד תרצו לזכור? עוצמת עיניים , שוב מנסה עם דיון תודה לך ואתם מוזמנים להגיב

dsol

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo10.gif

תקשיבו לשיר ותעצמו עיניים. חישבו על מישהו שאתם אוהבים. למי שייכות העיניים הגדולות , היפות? לא מגלההה מה אתם מקווים שיסתדר בקרוב? האהבה שלי מה יפה בעיניכם? ומה מייאש? אנשים אמיתיים וכנים , מייאש שקרנים נסתובב ונחזור, בוא נשכח מהכל... ממה הייתם רוצים לשכוח? את אתמול בערב ומה תמיד תרצו לזכור? את האנשים שאמיתים איתי

chen010189

New member
:]

למי שייכות העיניים הגדולות , היפות?לו.. ל..זה שאני דלוקה עליו :) והן במת יפות. מה אתם מקווים שיסתדר בקרוב?אין משהו ספציפי עכשיו.. מה יפה בעיניכם? ומה מייאש?*יפה* הוא!!! וכל מה שנגרם לי בגללו :) *מייאש* ש2 חברות שלי מתגייסות השבוע :/ ממה הייתם רוצים לשכוח?על מה שאנלא צריכה לחשוב אני כבר לא חושבת אז אין משו מיוחד כרגע.. ומה תמיד תרצו לזכור?את תקופת היסודי וכל מה שקרה שם

למעלה