הודעות ועידכונים

TheBlueOne

New member
../images/Emo132.gif הודעות ועידכונים ../images/Emo187.gif

מערכת החיפוש: מערכת החיפוש של
עברה שדרוג וכעת היא מהירה ואפקטיבית יותר. המערכת החדשה נמצאת בדיוק איפה שהייתה הישנה, וניתן לגשת אליה ע"י לחיצה על חיפוש מתקדם.
המאמרים: גם מערכת המאמרים ה
ית השתדרגה, וכעת היא נוחה ואסטתית יותר. אנו עדיין עובדים על התאמת המערכת החדשה למאמרי הפורום.
פורום רונים חדש הגיע לפרדס
כולכם מוזמנים... סופסוף אתר ופורום בעברית.. כל מה שרציתם לדעת ואפחד לא ידע לענות
זהו לבנתיים.
המשך שבוע טוב

Wing Chan

New member
יש רק להדגיש

שאותו אתר רונות מתייחס לנושא יותר מהצד ההילרי\ניו-אייג'י\משהו בסיגנון (לא מבין בדברים האלה) ופחות מהצד הפגאני.

Justin Angel

New member
הפורום בדיחה, והאתר משקף זאת בבירור

פורום רונים מלא בהיפים ניו-אייג'רים שחושבים שהם מצאו את אלוהים (והשקל) בתוך אלפבת נורדי עתיק. הדעות וההודעות שרצות שם לא שוות את הבייטים שהן מבזבזות על השרת של תפוז. את הרעיונות המופרכים שאפשר להבין מהפאסודו-פורום המגוחך הזה אפשר גם לשמוע מכל גזלן מיסטיקן יפה-נפש שחושב שהוא מצא את אלוהים. מעורר רחמים. הנורדים המקוריים היו שוחטים את הפורום הזה על מרבית יושביו ומורחים את הרונות שלהם בדם האדום והחם שמבעבע על הרצפה. האתר הזה הוא השתקפות של העליבות היוצאת מכל החורים בפורום הזה. נכנסתי למדור "רון-רון" אשר מתיימר לפרט על כל רונה ורונה ונחרדתי מהשטויות הניו-אייג'יות שקראתי שם. אם עד עכשיו זה רק היה בדיחה, עכשיו זה כבר כפירה! מה לעזאזל, "אִיסֲה" היא פתאום רונה של נשיות?! איסה זה קפאון! מוות! מוות! ועוד מוות! רק דברים רעים! שום דבר טוב! אם עוד איכשהו מנסים להטיל את המשמעות על החיים האישיים או לשאלה כלשהי אז איסה מתייחסת לדבר שהשתבש בצורה נוראה וצריך לתקן אותו מייד. הרונה הבאה, "נָאַוּתִיסְ", זאת "אש היצירה"!? פאקינג שיט, בפואמות על הרונות הרונה הזאת מתוארת כהתקף לב! מאיפה לעזאזל הפירושים האלו באים?! זה דבר מסוכן לעשות. מי שמעוות ככה את השרידים הקדומיים, דמו בראשו. פירוש אישי - סבבה, עיוות נטול מקור וחסר טעם - לא. אה, וכל הכבוד לתפוז על מערכת החיפוש המשופרת ומערכת המאמרים המעוצבת.

Heathen Dawn

New member
יפה אמרת, חוסטינו!

וגם נשפכתי על הרצפה באותה הזדמנות.
זה טוב, אני צריך לצחוק יותר. הכי אהבתי - "הדם האדום והחם שמבעבע על הרצפה". קיפ איט קמינג! היו ברוכים. HD

TheBlueOne

New member
../images/Emo6.gif

"אה, וכל הכבוד לתפוז על מערכת החיפוש המשופרת ומערכת המאמרים המעוצבת"....

מורגיין

New member
אהבתי!!!

וג'סטין אני מאוד אעריך את זה אם בהזדמנות תוכל לספר לנו או אפילו לצ'פר אותנו במאמר על המשמעות האמיתית של הרונות

Justin Angel

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

אם מישהו אחר היה מבקש את זה הייתי מסרב, אבל שאת מבקשת איך אפשר לסרב. אני אראה מה אני יכול לעשות

Heathen Dawn

New member
על זה אני מתחרט

התגובה שלמעלה לא משקפת את הרגשות והמחשבות האמיתיות שלי, אלא היא תוצאה של היסחפות עם הזרם ועם הרגשות של אותו רגע. האמת וכל האמת היא שאני חושב שהתגובה של ג'סטין לפורום ולאתר של הרונות משקפת חוסר סובלנות שאין לו מקום בפגאניזם ושתורם לדפיקוּת הכללית של העולם. למען הפירוט: ג'סטין כתב: פורום רונים מלא בהיפים ניו-אייג'רים שחושבים שהם מצאו את אלוהים (והשקל) בתוך אלפבת נורדי עתיק. תגובתי: ופורום פגאניזם בישראל מלא בפגאנים שחושבים שהם מצאו את אלוהים בתוך כל אחד הנתיב הפגאני שלו. מה ההבדל? ג'סטין כתב: את הרעיונות המופרכים שאפשר להבין מהפאסודו-פורום המגוחך הזה אפשר גם לשמוע מכל גזלן מיסטיקן יפה-נפש שחושב שהוא מצא את אלוהים. תגובתי: אכן אתה דבק בהשקפה של One And Only True Way, ג'סטין, וכל השאר שקרי? זה ממש לא פגאני לחשוב ככה. ג'סטין כתב: הנורדים המקוריים היו שוחטים את הפורום הזה על מרבית יושביו ומורחים את הרונות שלהם בדם האדום והחם שמבעבע על הרצפה. תגובתי: כן, אנחנו יודעים שהאלימות היא הדרך הכי טובה לפתור כל בעיה... ג'סטין כתב: נכנסתי למדור "רון-רון" אשר מתיימר לפרט על כל רונה ורונה ונחרדתי מהשטויות הניו-אייג'יות שקראתי שם. אם עד עכשיו זה רק היה בדיחה, עכשיו זה כבר כפירה! תגובתי: אין דבר כזה "כפירה" בפגאניזם. המושג קיים רק בדתות דוגמאטיות כמו היהדות, הנצרות והאסלאם. אתה באמת רוצה להיות כמוהם, ג'סטין? תחשוב על זה. ג'סטין כתב על המשמעויות האמיתיות (שוב פעם, One True Way, כמו בנצרות) של הרונות איסה ונאוד'יז. תגובתי: ומה האסון הגדול? מה כבר יכול לקרות? העולם ייחרב מזה? מה הדרמאטיות הזאת, לעזאזל?! ג'סטין כתב: מי שמעוות ככה את השרידים הקדומיים, דמו בראשו. תגובתי: "דמו בראשו", כלומר במקום לבוא אל האנשים האלה ולדבר על לבם בצורה רגועה ושקולה ולהסביר להם להם למה הם לא עושים טוב, אתה מדבר בשפת הכוח והאיומים. איך זה שונה מאלוהי התנ"ך, שמעולם לא מנסה להסיר את בני ישראל מדרך הטעות בדברי שכנוע רגועים, אלא תמיד בלשון של עונשי אש וגופרית? ג'סטין כתב: פירוש אישי - סבבה, עיוות נטול מקור וחסר טעם - לא. תגובתי: ומי קובע את הגבול בין פירוש אישי לבין עיוות נטול מקור וחסר טעם? ועוד, איזה קיום אובייקטיבי יש לשיפוט "חסר טעם"? ג'סטין, זו דרך רעה ללכת בה. אבל לא אני מעניש, אלא הניסיון יראה לך שהצדק איתי. היו ברוכים. HD

Tatu4Taty

New member
מסכים.

הפורום רק נפתח ויש מקום לשיפור, אבל אם ההצעה היא פשוט להיות אנטי מעכשיו אז אני נגד. לא מוצא חן בעיניכם? תשנו. להתלונן זה באמת דבר שמאוד קל לעשות.

למעלה