הידעתם?

../images/Emo132.gif הידעתם?

עומר אפפס שמשחק את פורמן שיחק גם בעונה השלישית של אי אר בתור דניס גאנט. הופתעתי לגלות את זה.
מסתבר שהבחור אוהב סדרות רפואה

Hieros Gamos

New member
חע חע והוא הפיל את עצמו על הפסים של

הרכבת אחרי שבנטון התעלל בו וקרטר התעלם ממנו כשהוא היה עם קיטון (שהיה מעט חולני לכשעצמו בהתחלה...אח"כ הם היו חמודים). הם ניסו לקרוא לו שיעזור להם עם המקרה ושלחו לו הודעה לביפר ואז החולה התחיל לצפצף...זה היה די נורא
גם אני אוהבת סדרות רפואה
זה כמו הקטע שג'ורג' קלוני היה בשתי סדרות שקוראים להן ER... Needless to say שזו הייתה השנייה שהביאה לפריצה שלו

h a d a s 1 5

New member
חח הוא גם שיחק

ב- juice הסרט הזה עם טופאק, בגלל זה איך שראיתי אותו בדוקטור האוס ידעתי שהוא מוכר לי

Augustus Hill

New member
אהה גם אני!

ידעתי שאני מכיר אותו מאיפשהו, הוא משחק את ההוא שרוצה להיות DJ?

pink panther 8

New member
אם מדברים עליו כבר...

הוא שיחק ב"אישה בזירה" ביחד אם מג ראיין הוא שיחק את המתאגרף הסרט שודר ביאס ביום שבת...סרט נחמד...

Hieros Gamos

New member
אני כאילו היחידה שהכירה אותו בתור

דניס גאנט שזרק את עצמו על האל-טראק?
חסרי השכלה

Hieros Gamos

New member
תראו אי.אר!

הו העילגות
אם אתם אוהבים סדרות רפואה, אין סידרה שמראה את זה יותר טוב מאי.אר. אבל של העונות הישנות...יש עונה שנייה בהולמארק כל יום ב18:45

pink panther 8

New member
וואלה שווה אני יראה מהיום...

לא ידעתי שיש אי אר העונות הישנות אני אוהבת את הסידרה הזאת לאללה!!!!

Hieros Gamos

New member
אבל זה עונה 10. אני לא אוהבת את

העונות האלה. הם היו צריכים לסיים את הסידרה אחרי שמארק מת בעונה 8... היו צריכים בהלוויה שלו להביא את כל השחקנים והדמויות שעזבו (ולא מתו)- דאג, קרול..דאג...
חח ולסיים את זה. הם סתם מורחים לדעתי

חח ממש לא אכפת לי../images/Emo204.gif

אני חולה על זה שימשך עד עונה 20 מצידי חחח...אבל ברור שלכול דבר יש סוף...

Hieros Gamos

New member
אני יודעת מה קורה כל עונה אבל ראיתי

רק עד עונה 8 וקצת מ9. זה פשוט מעצבן אותי עכשיו.. אין יותר קאסט מקורי, בכלל, והקאסט המקורי היה הכי טוב... אני לא יודעת, זה איבד את עיקר הקסם מבחינתי...

למעלה