המלצת החודש

adii1201

New member
../images/Emo132.gifהמלצת החודש../images/Emo70.gif

פינה חדשה שתיפתח כל חודש
מה עושים? כל חודש ממליצים על משהו אחר לפני הנושא שייקבע באותו חודש (כן על ידי
) נושאים לדוג': ספרים, אירועים,הופעות, מוזיקה, סדרות, סרטים וכו'... והחודש...
המלצות בנושא מוזיקה
שמעתם לאחרונה דיסק ממש טוב ואתם נורא רוצים להמליץ? יש שיר שלא יוצא לכם מהראש (כמו למשל I kissed a girl and I liked it..)? התאהבתם זמר/ת/להקה ואתם חושבים שהגיע הזמן שגם אחרים יאהבו? יאללה תתחילו לשפוך, זה המקום

adii1201

New member
*משמשת דוג' אישית וממליצה../images/Emo11.gif*

אז ככה... דנה לפידות- זמרת חדשה שפרצה אלינו לאחרונה עם הסינגל שלה "משוגעת" שבתה את ליבי.. אהבתי את השיר ואמרתי יאללה ניתן לה צ'אנס. הורדתי את הדיסק ואני חייבת לציין שהתמכרתי
היא שרה מאוד יפה, ומאוד מוכשרת גם כי היא כתבה את כל הליריקסים שלה.. אהבתי במיוחד את: הפוכים, כולך, מרחב אחר וברגע.. אבל באופן כללי כל הדיסק מומלץ! שם הדיסק: דנה לפידות אנסטסיה- כן כן זה קצת נדוש שאני ממליצה על אנסטסיה בהתחשב בעובדה שאני מעריצה שלה
אבל אחרי הסינגל הראשון הכושל מתוך אלבום רביעי אחרי 4 שנים של שתיקה הגיע הדיסק.. הוא טוב! הוא קצבי הוא מדליק והכי חשוב- הוא אנסטסיה!!! בכל אופן, במקרה שתחליטו לשמוע את הדיסק, דלגו על השיר הראשון, הוא מחריד
אהבתי במיוחד את: דיפיטד, האבי רוטיישן, אול פול דאון, ואיי קול איט לוב. שנאתי במיוחד: איי קן פיל יו ולא ממש אהבתי את אבסולוטלי פוזיטיבלי שם הדיסק: Heavy Rotation אה וזה Anastacia ולא Anastasia
עברי לידר- הוא אמנם ישן אבל הוא פשוט מעולה.. מעבר לעובדה שהוא מוכשר בטירוף (הן מבחינה מוזיקלית והן מבחינת כתיבה) הוא חמוד ויודע להופיע פשוט מעולה
המומלצים שלי ארוכים מדיי כי זה מכל הדיסקים
אם לא בא לכם לשמוע הכל אז הכוס הכחולה שולט ברמות מטורפות ותנו צ'אנס לאלבום החדש, הוא ממש טוב! שם הדיסק: בקצב אחיד בתנועות של הגוף ליאן ריימס- הייתי ממליצה בעצמי אבל דילן, תתפקדי
נראה לי שזהו
חפרתי

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהממ..

אני אמליץ על.. שיר אחד של Go Audio, קוראים לו Made Up Stories. והאלבום השלישי של סימפל כזה טוב
(Runnig Out Of Time, Take My Hand, End ועודD:) וגם האלבום הראשון של אבריל
(Anything But Ordinary, Nobody's Fool) ויש לה גם מלא ביסיידים טובים.. I Don't Give, You Never Satisfay Me, Tomorrow You Didn't

בואנה יש סימפל מופיעים ביום הולדת שלי../images/Emo2.gif

שקלתי ללכת אבל אז נזכרתי שאני לא כל כך אוהבת אותם

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifXDDDDD

יו זה משפט גדול
אני עוד.. בתהליכים בקשר להופעהD:

ההורים? כי אם לי הייתי להקה אהובה

שמופיעה בארץ,הם לא היו מרשים לי ללכת,וזה די מבאס.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifזה.. כמה דברים

בשלב שזה היה רק שמועות אמרתי לאמא שלי "אמא, אם להקה שאני ממש אוהבת תבוא לארץ?" אז היא אמרה לי שאני יכולה ללכת. כבר דיברנו על המחיר של הכרטיס וזה רק שיש בעיות וצריך שאמא שלי תבוא לת"א לאסוף את הכרטיס מה ש.. לא יקרה. וגם יש את העניין הזה של איפה אני אשן ואמא שלי פתאום רוצה לדבר אם ההורים של חברה שלי שאמורה לבוא איתי כדי לוודא שזה בטוח לילדות בנות 14
נתגבר על הכל, יש פתרונות

טוב לפחות אם את הולכת אז זה עם חברה.

לי היו מצמידים אלי את אבא שלי
ודי נמאס לי מזה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תתחילי מלנסוע לת"א לבד, אח"כ נראה אם יתנו לך לנסוע להופעה
וכמו כל דבר עם ההורים, רק לנדנד ולנדנדD:

אממ אצלי זה לא בדיוק נדנוד../images/Emo6.gif

היא פשוט יותר מדי מגוננת>< נדנודים ממש לא עוזרים

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאואואו יש המון..

סינרגיה- כולכם יודעים כמה שאני אוהבת אותם..מעבר ללהקה נחמדה ואנשים נחמדים הם גם נורא מוכשרים.. יש להם 3 דיסקים שאני נורא אוהבת:צועקים על אהבה,מרגיש אחר והשתקפות. בלי שום קשר אני ממליצה על ההופעות שלהם..באמת שזה אחד הדברים הכיפיים..מלאי אנרגיות.. היהודים- אחת מהלהקות שאני יותר אוהבת.. אני נורא ממליצה על כל הדיסקים שלהם..בעיקר הדיסק האחרון שלהם-פורטה והדיסקים שלהם מההופעות החיות כי הם מעולים בהופעות. התבלינים- להקה יחסית חדשה יש לה את השיר "אין סוף" שהוא נורא מוכר. תאמת שהוא הכי פחות אהוב עלי בכל הדיסק שלהם (שנקרא התבלינים) כי כל אחד מהשירים יותר יפה מהשני. אני אישית ממליצה על בואי אלי וצועקת. Hoobastank- אחת הלהקות המדהימות מחו"ל. יש להם שיר נורא מוכר: the reason אני ממליצה על כל הדיסקים שלהם..בעיקר על הדיסק ששמו הוא the reason Alter bridge- אחת הלהקות הטובות גם כן מחו"ל..יש שיר ספציפי שאני נורא אוהבת שהוא: in loving memory אבל חוץ ממנו יש עוד מלא מלא שירים מדהימים שלהם. אוהד חיטמן- אני כ"כ אוהבת אותו..ממליצה בעיקר על "סתם עוד יום" שירי מימון- אין מה לדבר על הקול המדהים שלה..אני כ"כ ממליצה על הדיסק שלה:"רגע לפני ש.." מירי מסיקה- אחת הזמרות שאני יותר אוהבת ממליצה בחום על הדיסק הראשון שלה. יש עוד המון אומנים אבל זהו בנתיים..

adii1201

New member
אני אסכים איתך לגבי חלק מהדברים

ולא אסכים לגבי החלק האחר
סינרגיה לא טובים בהופעות
כאילו אני הייתי בהופעה במעבדה והם היו ממש על הפנים
והדיסק האחרון שלהם נשמע בדיוק כמו שני הדיסקים הוקדמים
אבל השניים הקודמים בהחלט טובים
להובסטנק יש עוד שירים חוץ מדה ריזון?
טוב לדעתXD
אוהד חיטמן שולט
ידעת שהיה לו סרטן?
וגם שירי מימון שולטת
והדיסקים שלה ממש טובים.. גם הראשון וגם השני
לגבי מירי מסיקה- דווקא הדיסק הראשון
? כאילו הוא טוב אבל השני מעולה
השכלתי

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifלדעתי הם מעולים בהופעות!

כנראה שלא היית במופע השקה של השתקפות
ולהובסטנק יש בהחלט עוד מלא שירים ושירים מעולים כמו למשל: running away more than a memory crawling in the dark ידעתי על אוהד, ובקשר למירי מסיקה..לא הכי אהבתי את השני..

adii1201

New member
נכון הייתי במופע במעבדה../images/Emo6.gif

ושילמתי 100 ש"ח לכרטיס, באמת שלא היה שווה
במיוחד גם כי היו שם מלא פרחות שכל הזמן צעקו לרון ולשני (ברח לי השם שלו עכשיו) שיעשו להם ילדים והן לא הפסיקו לדחוף אותנו.. אבל הם היו מזה סנובים לקהל והאיכויות הווקליות שלהם היו לא משו בכלל
בקיצור לא היה משו

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifטוב אין מה לעשות עם הקהל

והשני זה גפן.. והם הכי לא סנובים לקהל! תמיד תמיד הם באים ומדברים וחותמים ומצטלמים ומביאים ידיים בהופעות וכאלה אפילו באמצע ההופעות הם באים למצלמות של אנשים ועושים פרצוף במיוחד לתמונה של אותו אחד חח כנראה זה היה בגלל הקהל שלהם..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifוהנה אחד השירים של הובסטנק

בגרסה אקוסטית
תקשיבי למילים..של כל השירים שלהם..כל מילה סלע http://il.youtube.com/watch?v=6ATr0ryXTJM&feature=related

למעלה