השבוע לפני

Dana Mi

New member
../images/Emo132.gif השבוע לפני

לא הייתי כאן הרבה זמן מסיבות אישיות.. גם עכשיו אין לי ממש זמן, אבל בחרתי בכל זאת להיכנס ולעשות כאן את הפינה הזאת כדי להראות שלא שכחתי מכן!! בכל מקרה, בתקופת הקיץ באסטד לא עשו הרבה ולכן יש רק תאריך אחד.. אבל כשנגיע לספטמבר-אוקטובר ועד פברואר בערך כל שבוע יהיה מלא מלא בתאריכים - אז תמשיכו לעקוב! מחר אני לא אהיה בבית, אז אני עושה את הפינה היום והיא מיועדת לשבוע הבא.. אם יש למישהי עוד תאריכים היא מוזמנת להוסיף.

Dana Mi

New member
26.7

26.7.2004 - השבוע לפני שלוש שנים (וואי, כבר עבר המון זמן!) באסטד הוציאו את הסינגל המופתי Thunderbirds Are Go/3am. מבחינתי לפחות, זה סימן איזושהי אופוריה. הסינגל יצא אחרי זמן לא קטן של שקט מהלהקה ואני חשבתי שהוא יביא לאלבום שלישי.. כמובן שאף אחד לא ידע שפחות מחצי שנה אחרי זה הם יתפרקו.. Thunderbirds Are Go שימש כשיר הנושא של הסרט Thunderbirds (ומי מאיתנו לא ראה את הסרט רק בשביל השיר הזה?) והשיר 3am לקוח מתוך אלבומם השני והמעולה A Ticket For Everyone שלצער כולנו, גם היה האחרון. 3am מראה את כישרון הכתיבה הבולט והייחודי של הבנים והוא אחד השירים הטובים היותר שיצאו בתור סינגל. ורק בשביל ידע כללי - מאט הופיע עם 3am הסיבוב הופעות האחרון שלו וכמובן שהקהל צרח יחד איתו (אפשר למצוא קליפים של זה ביוטיוב). טרק-ליסטינג של הסינגל: 1. 3am (Radio Edit) 2. Thunderbirds 3. Runaway Train 4. 3am (Acoustic Version) 5. Thunderbirds Are Go! (Acoustic Version) 6. Busted in Japan Part 1 Thunderbirds Are Go: http://www.youtube.com/watch?v=qhIKpkw5TIg 3am: http://www.youtube.com/watch?v=KqPPromOQpc

Bleed for Me

New member
../images/Emo7.gif

וואי עבר הרבה זצן.. אמרו שגם השיר הזה זה מה שהציל את הסרט הגרוע הזה חח

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifאעעעע 3am!!!!!!!!@#@!$

אני יכולה לשמוע את השיר הזה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעעםםםםם ואף פעם לא ימאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ותמיד הוא מרגש אותי מחדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט שיר יפה
*צרחת הג'יימס
* חוצמיזה שגם ט'אנדרבירדס מוצלח D: אוהבת

m i c k e y 15

New member
אעאעא

אהבתי כ"כ את TAG!! עדיין אוהבת.. וגם את RT ובגלל 3AM
! באמת שזה עשה את הסרט טוב חחח לגמריי...רק חכיתי שהסרט יגמר כדי לשמוע את זה בגירסה הקצת שונה ששמו שם ולהתפרע בכל הבית בעודי שרה את השיר היחד איתםם D:

Lex 1

New member
גאשש 3 שנים... ../images/Emo7.gif

הסרט היה כל כך מעאפן, חיכיתי שייגמר כמובן רק כדי לשמוע את השיר ולראות את השם שלו עולה בכתוביות טחחח XD אבל 3AM הוא כמובן זה ששבה את ליבי
. BTW תיקון, האלבום השני שמו A Present For Everyone ושם הDVD של סיבוב ההופעות לאלבום הזה נקרא בשם הנ"ל [A Ticket For Everyone]
ממ.. תנקס אניווי על הפינה תמיד טוב להיזכר באותם אבני דרך של הלהקה (חחח
).

Lex 1

New member
חחח סורי לא אהבתי במיוחד.. הוא קיטשי מדי../images/Emo4.gif

רק אני איכשהו חיבבתי את הסרט!?!?

היו שם בנים חתיכים.. אלן הזה והאחים שלו.. חוץ מ-1 אולי..
הם היו חתיכיםם..

מאיושSP

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה כ"כ עצוווב=[ 3am!
אני מתה על השיר הזה ואפעם לא נמאס ממנו.. והסרט מעפן.. חח לא יאמון שעבר כזה הרבה זמןן..

וואו 3 שנים....

3AM
אף פעם לא ימאס לי מלשמוע אותו שיר מדהים. כמו רובכן לא ממש אהבתי את הסרט ורק חיכיתי שהוא יגמר כדי לשמוע את באסטד

למעלה