השבוע לפני

Dana Mi

New member
15.11.2004

באסטד מתחילים את סיבוב ההופעות בארינות השני שלהם (שעד כמה שאני יודעת, אין לו שם רשמי). הסיבוב נפתח בתאריך זה בנוטינגהאם - Nottingham Arena.

Dana Mi

New member
16.11.2004

הופעה נוספת בסיבוב, גם כן ב- Nottingham Arena. שכחתי לציין שזה היה הסיבוב האחרון לפני שהם יתפרקו (ממש לפני שהם התפרקו, הוא הסתיים בערך חודשיים וחצי לפני הפירוק).

Dana Mi

New member
17.11.2003

אני מציעה לכולכם להכניס את התאריך הזה טוב טוב ליומנים. בתאריך זה באסטד משחררים את האלבום המופתי שלהם ואולי אחד מאלבומי הפופ הכי טובים של שנות האלפיים - A Present For Everyone. אלבום זה הגיע למקום ה-2 (והלא מוצדק!) המצעדים, ומתוכו שוחררו 5 סינגלים שתרמו למצעדים הבריטיים 3 נאמבר וואנים מתוך 4 סך הכל בקריירה שלהם. סך הכל המכירות הגיעו לכמליון עותקים והאלבום זכה לפלטינום משולש. רשימת הרצועות באלבום: "Air Hostess" "Crashed the Wedding" - Number One "Whos David" - Number One "She Wants to Be Me" "3AM" - Number One ביחד עם Thunderbirds Are Go "Falling for You" "That Thing You Do" "Over Now" "Fake" "Meet You There" "Why" – "Loner in Love" "Better Than This" "Can't Break Thru" "Nerdy" אני לא חושבת שאני אגזים שזה אחד האלבומים החזקים בפופ שפתח את הדרך ללהקות פאנק-פופ אחרות. ברצינות, כל שיר עומד בפני עצמו כיצירת מופת. ואני לא מגזימה.

למעלה