לימודי מיידענות

../images/Emo132.gifלימודי מיידענות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אז ככה, נמאס לי, לא מתאים לי, השתנתי, כל התשובות נכונות. רוצה משהו אחר רוצה ללמוד ולשם שינוי גם לקבל תואר ולא עוד סתם תעודה לאוסף (כנראה שעד שלא יהיה לי תואר הפולנייה שבפנים לא תפסיק לילל ולנגן על המצפון
) רוצה לנצל את הפוטנציאל הטמון בי (עפ"י מבחני מחוננים מכיתה ג'
) רוצה למצוא משהו שלא יימאס (מזל תאומים
) רוצה מקצוע שיש בו עבודה אוהבת לקרוא, ללמוד, שקט, אינטרנט, יכולה לבלות עם עצמי שעות פתאום גיליתי שקיים תחום שאולי ייענה על הכל. מישהי אולי מכירה את התחום? מה זה בפועל להיות מיידען? האם הלימודים מעניינים? קשים מאד? האם יש עבודה בכלל? רעיונות לימודיים אחרים? תודה!

אפרת12

New member
אני לא מכירה, אבל

דבר ראשון זה נפלא לגלות שיש משהו שכנראה מתאים לך דבר שני - אלינה12 לפי מה שהבנתי עושה משהו דומה דבר שלישי - יש פורום, שאני לא מצליחה למצוא עכשיו (אני כמעט בטוחה שהוא ב
) שעוסק בייעוץ לבחירת מקצוע ושם מפנים אותך גם לחומר על הנושא. בכל מקרה יותר מאוחר אנסה לעזור יותר

אני גם לא ממש יודעת

אבל ממליצה לך לפנות לאורן של איה, שנמצא בעיקר בפורום להיות הורים (149). הוא מיידען ובודאי יוכל לספר לך מה זה ואיפה לומדים את זה.

boringvered

New member
וואו... מנצל"שת וגם מוסיפה מידע...

עקב יאוש כללי מהמצב שלי בעבודה התחלתי לחשוב על הכיוון וחפשתי על לימודים בנושא... מצאתי שלפחות עבורי זה לא כל כך רלוונטי כי הלימודים לוקחים בין שנתיים ל- 4 שנים... יש בבית ברל תחום שלם בנושא של ספרנות ומידענות לכל מיני סוגים של ארגונים, יש בתפנית של האוניברסיטה הפתוחה, יש במכללה למנהל, באונ' בר- אילן, ובאונ' חיפה ראיתי שאפשר לעשות בזה תואר שני תוך שנתיים (וזה הכי קרץ לי האמת...). ברמה האישית מאוד קורץ לי התחום כי אני אוהבת לחפש באינטרנט ובאה מהתחום... הצרה היא הזמן, הגיל שלי... נראה לכם רלוונטי להתחיל ללמוד את התחום בזמן הקרוב? אני בת 35... ולא, עוד לא אמרתי נואש לגבי העבודה שלי... יש לי עוד צ'אנס אחד, אבל המצב לא מזהיר...

בית ברל על הכוונת

כי הוא הכי קרוב אלי. אבל את צודקת בנוגע לגיל והכל. אני בת 29 וגם תוהה אם להכנס ללימודים של 4 שנים ומצד שני חושבת שיש לי עוד לפחות 30 שנות עבודה לפני........

yaelia

New member
ורד, לומדות אתי נשים

בכל מיני גילאים (וגם גברים). הממוצע הוא סביבות גיל 30 באמת ויש גם כאלה בנות 45-50, אל תשללי על סעיף גיל.

yaelia

New member
במקרה מה שאני לומדת ../images/Emo13.gif

ועובדת. במרכז יש לימודי מיידענות (הולך ביחד עם ספרנות) לתואר ראשון בבר-אילן. תואר קשה ודורש. היה בעבר בסמינר הקיבוצים, אין לי מושג מה קורה עם זה היום. כנ"ל לגבי בית ברל. בירושלים יש לימודי תעודה (שיוסבו כנראה ללימודי תואר) בדוד ילין. את בית הספר לספרנות באוני' סגרו. לימודים שדורשים הרבה אבל לא קשים במיוחד. אם את רוצה עוד פרטים שלחי מסר. אני אשמח לעזור.

Nona a

New member
בחברה שאני עובדת יש הרבה מידעניות

אבל, בניגוד למה שידעתי קודם (שמידענות זה חיפוש מידע ויותר דומה לספרנות) ... בחברה בה אני עובדת , לפחות, אני רואה שהן בעיקר עוסקות בעדכון מסמכים ועבודה מול כל מיני מערכות ממוחשבות לצורך הזנת נתונים ושליפת מסמכים ...

למעלה