לכול האבאדאיסטים...

jennie 00

New member
../images/Emo132.gifלכול האבאדאיסטים...

מה סדר החגורות אצלכם
מהנמוך לגבוה...
*אבאדאיסטים =מי שלומד באבדאה*

Ze Colmeia

New member
אוקי...

1.לבן לבן (נחשב בעיקרון לבז') 2.לבן צהוב 3.צהוב צהוב (החגורה שלי) 4.צהוב כתום 5.כתום כתום 6.כתום כחול (כבר צריך לעבור מין מבחן לחגורה כזו) 7.כחול כחול (גראדואדו, 5 שנים נשארים בחגורה הזו) 8.כחול ירוק (החגורה של המאמן שלי) 9.ירוק ירוק 10.ירוק סגול 11.סגול סגול 12.סגול חום (פרופסור) 13.חום חום 14.חום אדום 15.אדום אדום (מאסטראנדו, 10 שנים נשארים) 16.אדום לבן (מאסטרא) 17.לבן לבן (גורו מאסטרא) מה אצלכם
אני רק יודע שהרבה פחות...

jennie 00

New member
וואי שבי אתה כזה צודק

למרות שלא נראה לי שזה כדי לעצבן..

Ze Colmeia

New member
שאבי...

זה באמת לא בא בקטע של "עקיצה" באמת ששאלתי, אני יודע בהחגורות שלכם מתחילות בירוק (בגלל חברה שלי) ואני מניח אחר כך ירוק צהוב ואחר כך צהוב (וגם זה מחברה שלי) ואני יודע שיש פחוט חגורות...איך אתה רואה את זה כעקיצה אני לא יודע כי זה לא ירידה או משהו זה עובדה. מצתער אם נעלבתה
תראו אנשים פעם אחרונה אני יגיד, יש אנשים ששונאים אחרים מקבוצות אחרות, אני אישית לא שונא אף אחד, ואני אישית מכבר כל קפואיריסט באשר הוא (חוץ מעידו הררי אבל זה כבר סיפור אחר) ואני נותן כבוד לכל קפואיריסט
זה לא משנה לי מאיזה קבוצה אתה, הכבוד שלי יכול לרדת אליך רק אם אני יכיר אותך ואדע שאתה חרא או משהו, אבל זה לא כך. נ.ב איבדתי את קו המחשבה לגמרי כי בין ההתחלה לסוף נסעתי לסבתא אז...

מבין אותך...ואל תדאג אני לא חרא!

ואני בקורדאו ואני גם מבין אותך בקטע של עידן הררי לפי דעתי יש אצלו משהו מאוד מאוד תבע בצע! אבל אולי זה רק אני...

jennie 00

New member
אצלנו זה ככה....

ירוק ירוק צהוב צהוב צהוב כחול כחול כחול ירוק צהוב כחול ירוק צהוב לבן לבן ירוק לבן צהוב לבן כחול לבן

Escova

New member
תיקונים קטנים...

* לא חובה להשאר 5 שנים בחגורה, אצל אמנון זה יצא ככה... * בכחול כחול עושים מבחן, לא בכתום כחול * אני חושב, די בטוח ת'אמת, שפרופסור זה מחום חום, ולא חום סגול * לא גורו מאסטרא, אלא "נאגו" מאסטרא או פשוט גראנד מאסטר

Ze Colmeia

New member
תיקון לתיקון...

**כן חובה. **כן עושים מבחן כדי להוכיח רמה כשמקבלים כתום כחול, אם אתה לא זוכר כמה שפיצצו את אדם אלחנן וקוברדור... **פרופסור זה מסגול חום (איזאק עכשיו פרופסור) **יכול להיות שאתה צודק יכול להיות שלא, זה מה שאני הבנתי...כך גם בד"כ אומרים....

Ze Colmeia

New member
מתקן את עצמי...

עפ"י האתר הרישמי של אבאדה זה הולך כך (שמות של דרגות): Beginner- raw,raw/yellow,yellow Aluno- yellow/orange, orange, orange/blue Graduado- blue, blue/green, green, green/purple Instrutor- purple, purple/brown Proffesor- brown, brown/red Mestrando- red Mestra- red/white Grao-Mestre- white

Escova

New member
תיקן לתיקון לתיקון של השמן...

*לא חייב, וכהוכחה, קומג'יה, נשאר רק 3... *אתה טיפש *תראה בעצמך שבאתר של אבאדא זה מתחיל מחום Proffesor- brown, brown/red *אתה שוב טיפש *זה שניפחו את אדם מכות זה לא מבחן טמבל, זה איזק ברגע של אקסטזה... זה באמת נראה לך מבחן ??? *אתה ט-י-פ-ש ...

Ze Colmeia

New member
דורון....

נו אז מה אדנה לימה עשתה הכל ב5....דורון יש יוצאי דופן
וזה שניפחו את אדם ואלחנן וקובדור אתה ממש לא הבנתה מה הייתה המטרה של כל זה, המטרה הייתה גם להזכיר להם שקפואירה זו אומנות לחימה ולא משחק, וגם כדי שהם יראו רמה ויוכיחו את הרמה שלהם. ולא רק איזק כיסח קומדיה כיסח פי 10 וגם מגו ופלמנגו

Escova

New member
יודע מה הקטע ???

שאתה כתבת חייב !!! חייב במתמטיקה, ובחיים עצמם זה חייב !!! אין יוצאי דופן !!!!!! אז יש יוצאי דופן, לא כותבים חייב !!!!!!!!!!!!!!!!!! מבין ???? ואם אתה חושב שהמכות שאדם אכל מקומג'יה ואיזק זה מבחן ??? כשאני אפגוש אותך אני אישית יגיד לך שאתה טיפש...

benny afro

New member
מה?? איזה מבחן???

המבחן שלך הוא כל השנה שלפני קבלת הכחול שלך.. כל השנה אתה נבדק אם מגיע לך... בכל מקרה, לפוצץ אנשים מכות,זה דבר לגיטימי בברזיל לגרדואדואים,זה כיף זה חלק מהמשחק והשחקנים לרוב יוצאים עם חיוך וחיבוק אחרי זה, אין דבר יותר כיף ממשחק עם בעיטות שכמעט נכנסות וגורמות למשחק להמשיך.

benny afro

New member
אוי וזמיר..

ככה תלמיד-חגורות(ללא צבע עד כחול כתום) תלמיד בכיר,גרדואדו- כחול עד סגול-ירוק אינסטרוטור-סגול עד סגול חום פרופסור- חום עד חום אדום מסטרנדו-אדום מסטרה- אדום לבן ואין שום חוק להשאר בשום חגורה,חוץ מ: כדי לקבל אדום עלייך להיות לפחות 15 שנה בקפואירה כדי לקבל אדום לבן עלייך להיות לפחות 10 שנים חגורה אדומה. וזה הכל..

TIS

New member
החגורות במינאס ברזיל

אם כבר התחילו בזה, אז אני מציע שיפורסמו פה החגורות של כל קבוצה ושגיא יוסיף את זה למאמרים או משהו. אז ככה: Crua בלי צבע Branca Amarela לבן צהוב Amarela pontas Brancas צהוב קצבות לבנים Amarela צהוב Amarela Laranja pontas Brancas צהוב כתום קצוות לבנים Amarela Laranja צהוב כתום Laranja Branca כתום לבן Laranja pontas Brancas כתום קצבות לבנים Laranja כתום Azul Laranja כתום כחול Azul Branca כחול לבן Azul כחול Cinza Azul כחול אפור Cinza Branca אפור לבן Cinza אפור Verde Cinza אפור ירוק Verde Branca ירוק לבן Verde ירוק Roxa Verde ירוק סגול Roxa Branca סגול לבן Roxa סגול Marrom Roxa סגול חום Marrom חום Marrom Branca חום לבן Vermelha Marrom חום אדום Vermelha אדום Vermelha Preta אדום שחור

jennie 00

New member
../images/Emo28.gifנו אנשים מה עם...

סול דה ברזיל וקפוארהג'ינגה וכול שאר הקבוצות...

avishem

New member
פחות או יותר כמו בקורדאו רק עם 2

קורדאואים יותר. 1. ירוק בהיר. 2. ירוק כהה. 3. ירווק כהה צהוב. 4. ירוק בהיר צהוב. 5. צהוב. 6. צהוב כחול. 7. כחול. 8. כחול ירוק צהוב. 9. כחול ירוק צהוב לבן. 10. לבן ירוק. 11. לבן צהוב. 12. לבן כחול. 13 לבן. לפי הצבעים של דגל ברזיל מבחוץ פנימה, (מרובע ירוק, מעויין צהוב, עיגול כחול וכיתוב וכוכבים בלבן). * לילדים יש עוד חגורות: 1. ירוק עם קצוות לבנים. 2. ירוק. 3. """" "" """"" צהובים. 4. ירוק כהה. 5. ירוק כהה צהוב. וכו' וכו' וכו'. באבאדה זה הולך לפי הטבע, הצבעים כמו שיוגי כתב אבל יש את הסיפור שמאחוריהם ואני לא זוכר את כולו... מתחיל בשמש שעולה (צהוב) לאט והיא הבסיס, היא שוקעת (כתום) ומתחילה הצמיחה (ירוק) אח"כ בכחול נכנסים לים ומתחילים לבהין עוד כמה יש ללמוד ועד כמה זה גדול... לא זוכר את ההמשך ויכול להיות שהשמטתי חלקים (סורי) וזה נגמר באדום שזה מינרל חזק שיש בברזיל. אני אשמח לשמוע את כל הסיפור של קורדאואים (חבלים, חגורות, מה שקושרים מסביב למכנס), גם של אבאדה וגם של מינס ברזיל כי אצלהם (אם יש) אני לא שמעתי והצבעים שונים לגמרי.

ait yam

New member
הסיפור מאחורי החגורות (באנגלית)

Crua / Crua-Amarelo / Amarelo These colors are designated for beginners. The Crua being a cord with no color yet. The Yellow (or gold) represents the value of the new student, and what will be developing after this level. Amarelo-Laranja / Laranja / Laranja-Azul The Orange cord level represents the Sun and the awakening of the consciousness. Azul / Azul-Verde The graduated student level, the blue represents the color of the ocean and the realization of how immense the path is ahead. Verde / Verde-Roxa Green is the color of the forest and the lungs of the world. At this level, the student focuses on making the group grow, and solidifying his/her instruction. These students work to maintain the foundation of the group. Roxa / Roxa-Marron This is the reflection of the continuity of capoeira. At this level, the capoeiristas seek to overcome physical, emotional, and spiritual pains in the search for knowledge about capoeira, and supporting the group philosophy. Marron / Marron-Vermelha This color represents our style, "The Chameleon". It is from this level that future Mestrandos, Mestres, and Grão Mestres are made. Vermelha "The Ruby" is the stone that represents fairness. It is at this level that a capoeirista acquires a consciousness of his or her responsibility to capoeira and seeks to live, teach, and make decisions with fairness. Vermelha-Branco The Mestres level. At this level, the capoeirista works to develop all of his or her potential in the sense of bringing together and maintaining the ideas and philosophy of the group. This level is a transformation where the capoeirista is preparing to move to the highest rank in the ABADA organization. For that, it is necessary to make decisions with certainty, precision, honesty, loyalty, and above all wisdom and impartiality. Branco This level represents the diamond. It is the mineral that reflects all other colors. It is the hardest and most resistant stone. It is in the color white that all colors unite. It is through wisdom, patience, humility, loyalty, and the sureness of purpose that our philosophy, traditions, and fundamentals are maintained. There is only one Grão Mestre in the group. All of the attributes are concentrated in one person who has the most responsibility in deciding the destiny of the group. נלקח מ www.abadacapoeira.com

למעלה