סקר חדש בפורום

• פותח הנושא moton
  • פורסם בתאריך

moton

New member
../images/Emo132.gifסקר חדש בפורום../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif

האם תתגעגעו לסדרה..? לחצו למעלה להצבעה, ובואו לשתף אותנו בדעות שלכם.

תאמת יהיה לי חסר.

אני לא איזה צרכן טלויזיה גדול, פעם הייתי רואה רק סטנדאפ חח ופיק אפ התחלתי לראות במקרה פחות או יותר, ומאז היא נהפכה לפינה שלי, שבהתחלה הייתה ב9, ואז ברבע ל10. חבל שלא תהיה עוד עונה, ובכלל הסדרה זה פספוס גדול מאוד של ניהול אמיץ (במובן השלילי). אנשי ערוץ 10 מלכתחילה היו צריכים לשבץ את הסדרה בשעה שהיא לא פריים, ואם כבר שיבצתם בפריים וכולם רואים בVOD (ואז היו אחוזים גבוהים בVOD) אז לא להוריד את הVOD! אבל דווקא אז בחרו בערוץ 10 להוריד את הVOD, ולחסל סופית את אלו שניסו לעקוב. את האחוזים הנותרים לרייטינג הם חיסלו בעזרת לוח זמנים משוגע של יום פרק כן יום פרק לא. ואז כולם מתפלאים שהסדרה לא הצליחה.

edeneden1234

New member
תנו לי רק ברוריה ../images/Emo99.gif

למען האמת ערוץ 10 מתאכזר בצורה משמעותית במקור שלו, וחבל. בהתחלה זה 20:00 אח"כ כיוונו שעון אז זה היה 21:00, לא רק זה.. שמו את זה ב- 22:00, מאוחר מידי ולא נוח. פעם משחק כדורגל, פעם משהו חשוב אחר, פעם "פיק-אפ". הורידו מהVOD את הסדרה הזו [בדיוק שבאתי לחברה של אמי, אין פיק אפ.. לא הבנתי =\] ממש התעללות, וקשה לי להיפרד מזה אבל..|Vדגש| אם לערוץ 10 לא היה כ"כ אכפת, למה שלי יהיה אכפת? אכן נהניתי מברוריה, אוולין כשרונית אבל אני לא ממש יתגעגע, בסדר כזה וזהו.

moton

New member
אני לא יודע אם אני אתגעגע.....

ערוץ 10 הוציא את כל החשק לצפות בסדרה הזאת... אני הכי אתגעגע לסצינות של ברוריה כי זה מה שמחזיק אותי כרגע בתור צופה.. אם זה לא היה אז כבר מזמן הייתי מוותר על הסדרה..

EvaNofit

New member
בטוח שאני יתגעגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif

הסדרה הכי טובה שראיתי בזמן האחרון......
שחקנים מעולים וחמודים....
עלילה מעניינת....
ברוריה.....
איך אפשר שלא
באסה שאין עונה שנייה.......

למעלה