עבודות בגבס

saritpe

New member
../images/Emo132.gifעבודות בגבס

אם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי בבקשה איך עובדים עם גבס וכל מיני הצעות למיניהם אשמח מאוד תודה

לילך1

New member
האמת שאני לא ממש יודעת הרבה על...

נושא יצירה בגבס אבל זה מה שאני עשיתי.... קניתי לילדים שלי ערכה ליצירה בגבס ....בתוך הערכה יש הוראות מדויקות כיצד להכין גבס...יש שבלונות מתאימות ויש מגנטים להדבקה על מקרר... הושבתי אותם עם בעלי ויש לי מגנטי פירות וירקות מגבס !!!! צרפתי את ההוראות שהיו בתוך הקופסה ...של חברת דיאמנט צעצועים בע"מ תבליטים אפשר להשיג הכל חנות אומנות צביעה בצבעי אקריל רעיונות.... מגנטים למקרר, מסגרות לתמונות...

av_i_va

New member
עבודות עם גבס

בכל חנות לחומרי יצירה או ציוד לגנים תמצאי מבחר די גדול של תבניות גבס. גבס רצוי לקנות בחנויות לחומרי בניין. כמו כן ניתן לרכוש בחנויות אלה,קערה קטנה מגומי המיועדת להכנת גבס. מומלץ מאוד (עולה מספר שקלים בודדים). אופן ההכנה. ממלאים מים בכלי (קצת יותר מחצי) לתוך המים מוסיפים את הגבס, רצוי בעזרת כף. את הגבס מוסיפים תוך ניעור מעל המים מוסיפים גבס עד לקבלת גבעה קטנה באמצע. ממתינים כ-2 דקות שהגבס יספג במים. כעת מערבבים בתנועת קיפול עדינה לערבוב סופי ולמניעת גושים או בועות. יוצקים לתוך התבנית שהוכנה מראש ממתינים לייבוש מוחלט ומפרידים בעדינות מהתבנית אם מכינים פריט לתליה, לא לשכוח להוסיף מתלה. בהצלחה

saritpe

New member
עוד שאלה...

האם יש דבר כזה רצועות של גבס? אם כן איך משתמשים בזה? תודה רבה לכם

av_i_va

New member
תחבושות גבס../images/Emo140.gif

משמש בעיקר לפיסול. מאחר ומדובר בחומר לא זול, מכינים תחליף מרצועות בד כותנה. אישית, אני מכינה משתמשת בתחבושות גבס, להכנת מסיכות אנטומיות. יצירה נפלאה עם ילדי בר מצווה ביום יצירה.

למעלה