פינת ההשכלה החברתית

בוטטו

New member
../images/Emo132.gif פינת ההשכלה החברתית

כאחד שמנסה ללמוד את התחום של רשתות חברתיות אשמח אם תשרשרו כאן אתרים ובלוגים שאתם נוהגים לקרא. אני מחפש בעיקר אתרים, בלוגים, וחומר בעברית כדי ליצור תיקיה ספיציפית בדפדפן שלי. מי הם האנשים הנחשבים בתחום? מי הם אלה שאתם עוקבים אחריהם? תודה.

בוטטו

New member
תודה רבה על הקישורים המועילים

אם יש למישהו גם קישורים לאנשים משלנו בארץ ובעברית הייתי רוצה להכיר אתרים של בלוגרים ואנשי מפתח בתחום בישראל. תודה.

לא עדיף כבר ללמוד זאת בקורס מרוכז?

ב30/6 יום חמישי הקרוב יש כנס בעלות 40 שח במכללת אריאל בשיתוף עם מט"י ומשרד התמ"ת על התחום של רשתות חברתיות ממליצה בחום ללכת ולשמוע . בנוסף לא עדיף לך גם קורס שמרכז לך את כל המידע ומה שצריך לא רק ברשתות החברתיות אלא בקידום אתרים וכדומה...

בוטטו

New member
אולי, רק ש

אריאל זה במרחק חצי מדינה מהמיקום שלי. ואם אפשר באינטרנט זה מספיק טוב בשבילי.

NMCO

New member
בשמחה בוטטו. אם בכל זאת מעניין אותך

להרחיב ולהעמיק את ידיעותך בתחום אתה מוזמן לפנות אלינו (ראה פרטים בחתימה) - נמצאים באיזור המרכז. בכל מקרה - שיהיה בהצלחה!

אמ...

נכון זה גם במרחק חצי מדינה מהמיקום שלי גם אבל זה נשמע די מעניין למה לא ללכת לכנסים וימי עיון בהתאם . אני פשוט ממליצה לא שאני עובדת איתם או משהו כזה סתם כעיצה ממני אליך... ודרך אגב אני למדתי שלא הכל נמצא באינטרנט באמת ...אז לא מזיק בכל זאת לפתוח את הראש וללכת להרצאות קורסים בהתאם יש הרבה דברים שלא נמצאים באינטרנט אבל אם מה שכן נמצא מספיק לך גם כן אז בסדר גמור
כל אחד והצרכים שלו מבחינת רכישת ידע

Itzik RDVC

New member
האחד לא מבטל את השני

ללכת לכנסים וקורסים כדאי מבלי להתייחס ספציפית למה שאת ממליצה. אבל הבלוגים השונים נותנים מידע מעודכן ושוטף. אני באופן אישי מאוד אוהב אותם וכך נשאר גם מעודכן ומידי פעם זה גורם לי לפעול. הדוגמה האחרונה, הוא שידרוג דף האוהדים שלנו בפייסבוק, לאחר שקבלתי פוסט מעולה על איך בונים דף אוהדים. הפוסט היה מעולה ונתן צעד צעד שבצעתי ואני מרוצה מהתוצאות. לכן גם כדאי ללכת לכנסים וקורסים וגם להיות מעודכנים.

למעלה