פעם ראשונה פה

mini4

New member
../images/Emo132.gifפעם ראשונה פה

אני לא מבינה הרבה בעיצוב פנים, אבל את הדירה שלנו מעצבת לבד ודי נהנת בינתיים. אולי תעזרו לי בשאלה כזו: אני רוצה לקנות מערכת ישיבה. האם כדאי מבד או מעור? מה החסרון של עור? יש לי ילד קטן בבית, אז חשבתי שזה רחיץ יותר, אבל לא בטוחה... חוץ מזה, הסלון שלי גדול עם מטבח אמריקאי - האם כדאי לשים מערכת מודרנית עם קוים דקים או משהו מסיבי יותר ורך? אם המזנון הוא בצבע עגס כהה/דבש איזה צבע לבחור למערכת הישיבה? אוי, יצא ארוך... תודה

lank

New member
../images/Emo68.gif

אכן , סלון עור רחיץ יותר . אך יש לזכור כי בעור חייבים לטפל ( כמו שמטפלים בעור הפנים - בערך ) . לעומת זאת ישנם בדים , כמו אלקנטרה ובדים נוספים שניתן לנקותם בקלות. רק מומלץ שתבחרי גוונים מעט כהים למקרה שישפך שוקו או דומה... קשה להמליץ על צבעים מבלי לראות את הגוון המדוייק של המזנון. בכל זאת , אנסה - צבעים כהים מעט למערכת ישיבה - יכול להיות ירוק יער או לחילופין ירוק זית . צבעים בהירים - תכלת , אופוייט או ורוק עתיק. לגבי סגנון מערכת הישיבה , מומלץ שהוא יהיה מותאם לסגנון השולט בחלל המטבח והסלון. אם הסגנון מודרני ועכשווי - אזי כדאי לשים מערכת עם קווים דקים , אפשר עם רגלים בשילוב נירוסטה. אם הסגנון חם יותר ו"עשיר" מומלץ לבחור במערכות רכות ומלאות "נפח". מקווה שעזרתי.
בהצלחה.

mini4

New member
תודה, בטח שעזרת ../images/Emo9.gif

אני חושבת שיהיה מאוד יפה לבחור ספות בצבע אופוויט מעור בסגנון ה"חם" יותר, אבל נורא מתלבטת. העור נוח לשימוש? אומרים שבקיץ נדבקים אליו... אוף, מה עושים?

mini4

New member
יש לך רהיטי עור?

האם את מרוצה? אשמח לחוות דעת

גולי מ

New member
יש לי כורסה מעור. אני מאד מרוצה.

עדיין לא "נדבקתי" אליה בקיץ, אולם אולי זה בגלל שהיא לא מול טלביזיה ואני הייתי לבושה.... :)

lank

New member
../images/Emo68.gif

גולי ומיני , שמי לן ואין לי בעיה שתפנו אלי בשמי הפרטי במקום LANK . לגבי ספות עור - אל תשכחו שבחום הקיץ שלנו מדליקים מזגן ואז אין כל בעיה לשבת על ספות עור. אבל זה עניין אישי, אני עברתי מספר ספות במספר גלגולים שונים. לכל ספה יש יתרונות וחסרונות. ספות מעור קל מאוד לנקות ,אך יש למרוח קרמים מדי פעם בכדי שהעור לא יתייבש. ממליצה לך לפנות לחנויות שמתעסקות בספות מעור - לנסות את מגען , לברר על הטיפול ובקיצור לעשות סקר אישי שלך ואז להחליט מה מתאים לך יותר. שיהיה לכולם
שבת שלום והרבה מנוחה.

גם בעור יש סוגים

יש לשים לב שהעור לא חלק ומתוח מדי כי ישיבה על עור חלק לפעמים גורם ליושב להחליק לכן אולי עדיף עור מקומט ויותר רפוי. לי יש ספה מבד אלקנטרה . את כיסויי הכריות אני מכבסת במכונה ואת גוף הספה אפשר לנקות עם ספוגית רטובה. הטיפול בה הרבה יותר קל מאשר בעור. שיהיה לך בהצלחה

mini4

New member
בד אלקנטרה זה ישראלי?

איפה משיגים? ואם הסלון עשוי כך שאי אפשר להוריד את הריפוד, עדיין אפשר לנקות?

ש י י ל ה

New member
בהחלט

עם מטלית לחה אפשר לנקות את הבד בקלות. שוקולד, דיו, קפה וכדו' כלל לא משאירים כתמים על הבד. אני יודעת שלחברת נטוצ'י האיטלקית יש ספות אלקנטרה, אפשר לבדוק בחברה אם הם מוכרים גם את הבד. בנוסף בדרום ת"א ברח' הרצל יש 2-3 חנויות מעולות לבדי ריפוד. מה שבטוח יש להם בד באיכות קרובה מאוד לאלקנטרה. שווה לבדוק. מוז'י

למעלה