פרק 65

../images/Emo132.gif פרק 65

כל מה שיש לכם להגיד ולהגיב על הפרק של היום, נא לשרשר לכאן
צפייה מהנה

FreshF5

New member
פרק עצוב

זה בעיקר התחושה שהרגשתי עת הצפייה. חוץ, אני ממש אוהבת את הבחירה של השירים בסדרה מצליחים להעביר מסרים במיוחד השיר בסוף.

evaed

New member
נראה שלגלי הולכים לסלוח ושלמירי יהיה סוף רע

באסה!!!

LiRoOoZ

New member
באסה =[ (אולי ספוילר)

עכשיו נראה לי שהכתבה לא תשודר בסוף... כי לפי מה שנראה מירי מרגישה רע עם עצמה עם כל השקרים האלה לאופיר ולסמדר, וגם כשהיא ראתה שעשו על מרב באינטרנט כאילו היא היטלר זה כאב לה, ואח"כ סמדר אמרה "זה כמו שעשו לגלי" ומירי התעצבנה מזה אבל נראה לי שקצת הבינה שלעשות על מרב "אמבוש תקשורתי" זה מוגזם מידי... בקיצור נראה לי שהכתבה לא תשודר בסופו של דבר

דווידו

New member
אין כבר צורך לשדר את הכתבה

כל מה שהם רצו להראות על פצופו של חדשות ישראל(ערוץ 4)יצא בשידור הנעשה ביום הבחירות(דיברי מרב ושירה) אז כבר אין טעם לכתבה

MrHyde1

New member
../images/Emo58.gif

הכתבה תשודר באחד הפרקים הקרובים (השבוע).

LiRoOoZ

New member
וואלה?? (ספוילר- איך לעזאזל עושים את הסימן?)

אם היא תשודר אז זה בכלל יהיה מוגזם ואז בטוח אופיר וסמדג' לא יסלחו למירי

MrHyde1

New member
אם אתה מעוניין, תקצירי השבוע הקרוב ../images/Emo58.gif

פרק 65 - הסוס הנכון: אילנה מגלגלת את האחריות למשבר אל מרב; גלי מבינה שעמוס תכנן אפילו את המעבר שלו למימד אחר ועורכת מסע פרידה רוחני יחד עם מירי ואופיר; איתן מבין שגלי הסתירה ממנו את האמת. פרק 66 - אוכלי נבלות: איתן מבין שהוא היה חלק ממסע הצלב התקשורתי ומחליט להיחשף באומץ כדי לבקש סליחה; מרב קולטת בחושיה החדים שלגלי יש כוונות זדוניות; מירי מפתיעה את מרב. פרק 67 - בגידות בחיי נישואין: המאהבת הסודית של ראובן נחשפת לתדהמת מלכה ותחיה; ריקי חושדת שהכוונות של אלה שוב לא נקיות; התכנית הגדולה של מירי וגלי יוצאת לאור ומותירה את כולם פעורי פה. פרק 68 - השתולה: הגילוי של מירי מעורר סערה במערכת; סמדר מרגישה פגועה ומסרבת להיענות למאמצי הפיוס של מירי; מלכה מתעמתת עם אחותה, ודווקא היחסים בינה לבין תחיה הופכים קרובים מתמיד. פרק 69 - קורבן: מרב מסרבת להתנצל לבקשתה של אילנה וממשיכה להאמין שהזיכרון הציבורי קצר; אופיר מרגיש פגוע ומתקשה להאמין למירי; איתן מוצא דרך מקורית להביע אמירה אישית ולהתנקם במרב. פרק 70 - החתימה האחרונה: קולות המערכת הקוראים למרב להתפטר גוברים; בנצי שוב חוזר מעולם המתים ומערער את ריקי; תחיה מחליטה לעשות שינוי; סמדר מצליחה לעורר את גבי; גלי דוחה את רגע האמת ונמנעת מחשיפה. קרדיט לפורום "הכורסא"

EFRATY10

New member
ומעניין שלא חוקרים במשטרה את שירה ושימי

כי מה שעשו לגלי זה פלילי.

למעלה