קורס שיווק מתוקשב

batamig

New member
בעיות בקורס שווק של שוהם?

שלום לכולם - למישהו בקורס שווק של דר שהם- יש לי בעיות להוריד קבצים. אני לא יודעת למה אבל explorer בכלל לא יתן לי להיכנס למערכת, וnetscape לא נותן לי לפתוח ה"תיקים" במאגר הידע. אני עשיתי את זה ממחשבים בכמפוס אבל עכשיו בבית זה יוצא לי בעיות. למישהו אחר גם יש בעיות? זה משהו באתר או משהו במחשב? חוץ מזה, כמה הרצאות היא כבר עלה לאתר? הרבה שמה נראה לי משנה שעברה - אנחנו צריכים לעיין בזה? או היא צריכה לעשות כצת ניקיון? תודה - בתעמי

balbala2000

New member
שיווק מתוקשב -- איך זה עובד ?

נכנסתי לאתר לאחר שקיבלתי את הסיסמא ואין לי מושג איפה נמצא החומר הרלוונטי לקורס היות ויש שם המון סיכומים מלפני חצי שנה בקיצור אייך זה עובד כל התקשוב הזה ? אשמח לקבל פרטים

g i g o

New member
שאלה על ה-HL

היי, הצלחתי להיכנס (בראבו...). אולם אני לא מצליח לעבור בין הקורסים. אם התחלתי בקורס אחד, גם אם אני מחליף בחלון למעלה את שם הקורס התוכן, ההודעות וכו' ממשיכות להיות של הקורס הראשון אליו נכנסתי. מה עושים ?

adventureboy

New member
נכנסים למאגר הידע

ושם יש את כל החומר של הקורס מסודר לפי נושאים. לשים לב, יש הפניות לחומר שצריך להוציא מהספריה ולקרוא. במטלות רואים את מטלות הקורס אם קיימות. ובהודעות - טוב נו זה דיי ברור... בהצלחה

מה שלא הצלחתי להבין הוא

מה בדיוק אנחנו אמורים לעשות? לקרא את כ-ל מה שיש שם? לפי פרקים? הכל רלוונטי? לא הכל? מישהו למד את זה בשנה שעברה ויכול להשליך קצת אור על התמונה?

adventureboy

New member
אני לא נתקל בבעיות

תנסי לעדכן את הגרסה של הדפדפן שלך - אולי יעזור...

DGtal

New member
אין סיבה שלא יהיה זהה לשנה שעברה

אני מניח שלא הייתה מהפכה במושג השיווק בשנה האחרונה, אז מה הבעיה שהיא תשתמש בדיוק באותם הרצאות? ההרצאות באתר + המאמרים זה החומר של הקורס. נראה לי די פשוט (אם כי ארוך). אגב, ביבליוגרפיית החובה זהה לשנה שעברה - בדוק.

batamig

New member
בעייה של תעריכים

אין לי בעייה בכלל שהיא משתמשת באותו חומר משנה שעברה, פשוט אני לא יודעת באיזה סדר לקרוא את ההרצאות. זה יעזור אם היא לפחות מעדכנת את התעריך שאנחנו יכלוים לדעת איזה הרצאה היא רוצה שאנחנו נקרא השבוע. אני הצלכתי להוריד את ההרצאה בתאריך המאוחר ביותר, אבל אני מקחחה שהכל יהיה יותר ברור....

tulie

New member
../images/Emo132.gif קורס שיווק מתוקשב

תחת ההודעה הזו נאספים שרשורים מהשבוע האחרון בנוגע לקורס המתוקשב בשיווק. להבא, פשוט כיתבו נושאים זהים תחת אותו שרשור. וזה ימנע מהודעות רבות לגלוש לעמוד הבא בלי שראו אותן.

shahare3

New member
חדש בכיתה

שלום אני תלמיד חדש (שחר) עוד לא הייתי בשיעורים כי רק השבוע נרשמתי אם אפשר לדעת מה היה תוכן שלושת השיעורים הראשונים שאני אוכל להשלים פערים תודה

DGtal

New member
זה קורס מתוקשב בלי שיעורים

הכל באינטרנט. כל אחד בקצב שלו. תיאורטית אתה יכול ללמוד הכל ביום אחד. רק צריך לשים לב למטלות שהיא אמורה להעלות לאתר (הראשון השבוע).

חיהצילה

New member
שיווק ואוכלוסיות מיוחדות

היכן אני יכולה להשיג דוגמא למבחן של שוהם? בספריה אין שום דוגמא! למי יש תרגומים לקורס של אוכלוסיות מיוחדות?

r i n t

New member
נראה לי שצריך להתייחס

רק לשיעורים בתאריכים שלנו. בעצם שיעור אחד בינתיים לא? רינת.

למעלה