רעיון לצביעת החדר

shaddy

New member
../images/Emo132.gif רעיון לצביעת החדר

עוד שבועיים אני רוצה לצבוע את החדר.. אבל מה ששונה הפעם הוא שאני רוצה "לעצב את החדר" אז כך, לי אין טעם בעיצוב, כל מה שאני רוצה הוא לצבוע את החדר בשני צבעים ( או צבע אחד) ולהביא ידידיה שלי שתציר לי משהו על אחד הקירות. אני לא בטוח שזה קטע מתאים ו"בוגר" למישהו שעוד שנה נוסיע לחול לעשות תואר שני אבל נמאס לי מהצבע הלבן של הקירות ובדיוק כאן אתם נכנסים לתמונה תציעו רעינונות לשלוב של שני צבעים ואיך לעושת זאת בדיוק? ( הקירות בצבע והתקרה בצבע אחר? כל קיר בצבע שונה? ) חשבתי ללכת על כחול ואדום או כתום... ( יש לי בחדר שני ארונות גם דלתות ומגירות בצבע כחול) תודה מראש לכל מי שיזרוק לי פירור של רעיון

רינתפ

New member
../images/Emo41.gif

כנס לאתר של טמבור שם ניתן "לצבוע" את הקירות בצבעים שונים ולראות את ההתאמה בין הצבעים וכך אתה יכול לראות מה אתה אוהב יותר, קצת קשה להמליץ על "תצבע בירוק וכתום". תיקרא קצת בפורום זה ובפורום של פאנג שוואי על צבעים לחדרי שינה ותיראה מה מתאים יותר לחדרים אלו מבחינת תדרים אנרגטים. בקשר לציור על הקיר לדעתי זה האישית זה מעט ילדותי, עדיף למצוא תמונה גדולה לקיר אחד, יש כאן מישהי שכל הזמן מפרסמת את הציורים שלה אולי הפעם זה יתאים. ועוד דבר אחד אחרון אם יש לך כוח להשקיע בזה, תיצפה באחת מתוכניות העיצוב הרבות שיש בערוץ ב.ב.סי פריים (פולשי הבתים, חדרים משתנים וכד' או באתר האינטרנט) ותנסה לקבל מהם רעיונות כללים אותם אתה כמובן יכול לפתח. בהצלחה

גל גלגל

New member
חיפוש קצר בגוגל../images/Emo8.gif

תחת הכותרת : walls paint או בעיברית קירות, צבע, צביעת קירות ותוכל לראות תמונות/אתרים בנושא

michalsh1

New member
רעיון

הי, אני מציעה לך בכל זוג צבעים שתבחרי, שאחד מהצבעים יהיה "חלש" ושהשני יהיה חזק - יוצר ניגודיות אסטטית. את יכולה לדוגמה, לצבוע את כל החדר בצבע החלש יותר ואחרי היבוש, לעשות פס אורכי בערך בגובה מטר או מטר וחצי מהצבע השני. או שאת יכולה לצבוע בשני חצאים - החצי הנמוך והחצי הגבוה. זה מאוד תלוי גם בגודל החדר. אם את צובעת בשני חצאים, אז את החצי הנמוך - בצבע החזק ואת הגבוה בזבע החלש. בהצלחה

למעלה