שאלון שבועי :)

../images/Emo132.gifשאלון שבועי :)

1. שם: 2. כינויים בתפוז: 3. גיל: 4. מקום מגורים: 5. כמה זוגות נעליים יש לך? 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? 14. איך הגעת לכאן? 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 28. האם אתה כוסס ציפורניים? 29. סובל מבעיות אורטופדיות? 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? 31. אנמי? 32. כותב דברים על היד? 33. מפנטז על גיל ריבה? 34. שם את רגליך על שולחנות? 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? 36. מעתיק שיעורי בית? 37. שותה קולה דרך האף? 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? 47. מה אכלת לארוחת בוקר? 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? 49. זהו זה, השאלון ניגמר . נהנית?

../images/Emo132.gifעוננהנהנהנה

1. שם:
שרין אברהם 2. כינויים בתפוז:
שרינוששש 3. גיל:
עוד חודשיים 15 4. מקום מגורים:
נצרת עלית 5. כמה זוגות נעליים יש לך?
10 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך?
לא 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך?
לא זוכרת 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב?
מצחיקה 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב?
רכלנית 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)?
11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן?
12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו?
13. כמה זמן אתה כבר בפורום?
5 חודשים ניראה לי .. 14. איך הגעת לכאן?
רציתי להיות בפורום של רן אז התחברתי 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום?
כמו כולן .. ילדה בפורום :) 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10:
15 !!! 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית?
לקקן[[יעני סוכריה]] 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית?
שלום .. חחחח 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע?
הבוקר יאיר - של שירה גבריאלוב 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והחלטתי לשים את השאלה הזאת
המורה למדעים 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך?
חברה שלי חחח 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים?
חחחחחחח כן !! 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב?
מ=ד=ה=י=מ=ה 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים?
פעם בשבועים חחח 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו?
האלופה
26. מהו הסרט האחרון בו צפית?
אפקט הפרפר 27. דרג אותו מ- 1 עד 10:
9.9 28. האם אתה כוסס ציפורניים?
תמיד !! 29. סובל מבעיות אורטופדיות?
לא שידוע לי 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן?
חחחח כן !! סובלת מאוד 31. אנמי?
לא 32. כותב דברים על היד?
לפעמים מספרי טלפון 33. מפנטז על גיל ריבה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא ! 34. שם את רגליך על שולחנות?
מכורה לזה ! 35. מאמין בחיים שלאחר המוות?
בטח ! 36. מעתיק שיעורי בית?
לא אכפת לי משיעורי בית , אבל אים זה חשוב אז כן 37. שותה קולה דרך האף?
:-O חחח לא ! 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך?
אמא , אבא , וחברות 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך?
לא יודעת 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם?
שונאת חוגים - אחר הצוהריים שלי אני מעבירה אותו רק בשינה 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד?
אנערף 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז?
לגיים בויז 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה
טקסים בבית ספר נחשב ? 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר?
מ=ל=א 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית:
"טובים השניים מין האחד" 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך?
נפלתי באמצע טקס 47. מה אכלת לארוחת בוקר?
טוסט 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך?
ירוק 49. זהו זה, השאלון ניגמר . נהנית?
כן , רק חבל שאפחד לא יקרא את זה :D

עונה../images/Emo70.gif

1. שם: יעל שטיימן 2. כינויים בתפוז:יעלושית 101 3. גיל: 10 וחצי 4. מקום מגורים: צפון 5. כמה זוגות נעליים יש לך? להתחיל לספור
6. האם המחשב נמצא בחדר שלך?לא
7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? שיש אנשים שמוכנים לאכול ג'וקים כדי לזכות במיליון דולר..
8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב?שאני אוהבת יכולה לעזור..
9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? אין לי מושג.. יש הרבה אבל אני מגלה אותם בפיתאומיות ואז אני לא זוכרת..
10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? פסנתר 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? היה לי קונצרט בחופש ואז יצאתי לחופש
ניגנתי שם פולקה.. חיחי 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? פסנתר 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? חודשיים 14. איך הגעת לכאן? 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 100 נחשב
17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? בולבול חיחי (ציפור) 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית?נראה לי שאין..
19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע?יש הרבה שירים לועזיים שאין לי מושג איך רושמים אותם..חח 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת יש לנו מורה בביה"ס ששוקלת יותר נראה לי מ-200 ק"ג וואו איזה דבה!! טוב היא לא מלמדת אותנו..
21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא ואוי וואי עם הם היו עושים את זה!! 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לאא 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? מכינה לחטיבה יותר מידי טוב! 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? 1.. 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? השיר שלנו 4.. 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? איש קטן.. אבל הפסקתי באמצע.. 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 00 28. האם אתה כוסס ציפורניים? לא 29. סובל מבעיות אורטופדיות?לא תודה לאל 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן?לא 31. אנמי?מה זה? 32. כותב דברים על היד? לא 33. מפנטז על גיל ריבה?לא זוכרת מי זה.. 34. שם את רגליך על שולחנות?לא 35. מאמין בחיים שלאחר המוות?כן 36. מעתיק שיעורי בית?לאא אני נקראת תלמידה מצטיינת!
37. שותה קולה דרך האף?לא למה מישהו עושה את זה? 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? המשפחה שלי 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך?מה? 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם?1 פסנתר 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד?ריקוד 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? סקס.. זה רק למבוגרים אבל הצלחתי להיכנס דרך מספר הפורום.. 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה?כן בטח אני מופיעה בקונצרטים.. 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר?לא 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית:מה זאת אומרת? 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? לא זוכרת 47. מה אכלת לארוחת בוקר?שוקו 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך?ורוד אדום וכל הצבעים הזוהרים.. 49. זהו זה, השאלון ניגמר . נהנית? לא יודעת חיחי

עונה../images/Emo13.gif

1. שם: יובל. כינויים בתפוז: יובל 100. גיל: 11. מקום מגורים: חיפה כמה זוגות נעליים יש לך? 17.האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? כליות של בן אדם.איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? את זה שאני מצחיקה. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? אני צעקנית. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? לא מנגנת. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? לא למדתי. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אין ליי . כמה זמן אתה כבר בפורום? שבועיים. איך הגעת לכאן? דרך החברה הכי טובה שלי יעל. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום?אני לא מכירה אותה. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 9 .מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? כפים .מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית?דיי. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? יום יבוא. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת .. שרין שאולי.. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? כל הכבוד. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? פעם אחת. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? השיר שלנו. מהו הסרט האחרון בו צפית? מיסתר בין. דרג אותו מ- 1 עד 10: 10האם אתה כוסס ציפורניים? לא. סובל מבעיות אורטופדיות? לא. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא.אנמי? לא. כותב דברים על היד? ליפעמים. מפנטז על גיל ריבה? מה זה?.. שם את רגליך על שולחנות? לא.. מאמין בחיים שלאחר המוות? כחה כחה. מעתיק שיעורי בית? לא . שותה קולה דרך האף?לא מגעעעיל. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? יעל..והמישפחה שלי. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? תמנון. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? 1. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? לא יודעת לא חשבתי על זה עדיין. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? לא אומרת לא יפההה אבל יעל יודעת.. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? לא. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: "אז כחה"... (זה המישפט) מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? לא זוכרת. מה אכלת לארוחת בוקר? איזו מהם?. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ורוד. זהו זה, השאלון ניגמר . נהנית? כן

עונה ../images/Emo9.gif

1. שם: יפית 2. כינויים בתפוז:מזריקה אהבה 3. גיל: עוד חודש 17 4. מקום מגורים:בית שמש 5. כמה זוגות נעליים יש לך? אווווו יותר מ-15 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? לא זוכרת 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? שיש לי לב טוב 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? אני קנאית 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? פסנתר 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? אני מלמדת את עצמי: -] 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? לא
13. כמה זמן אתה כבר בפורום? המון 14. איך הגעת לכאן? במקרה
15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? אני המנהלת
16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 10.. בגל האנשים מהקסימים
17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? שקשוקה 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? לאדעת 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע?"הכאב הזה" של נינט ועברי 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי? חח איזה אחת בשם אירנה היא מורה לאנגלית 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא
22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים?לא 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? שרוט 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? פעם בשבועיים 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? אין 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? נורביג
קורע 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 9 28. האם אתה כוסס ציפורניים?לא יש לי בניה חח
29. סובל מבעיות אורטופדיות? כע 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן?לא 31. אנמי?לא 32. כותב דברים על היד?לא 33. מפנטז על גיל ריבה?לא 34. שם את רגליך על שולחנות?כע 35. מאמין בחיים שלאחר המוות?כע 36. מעתיק שיעורי בית?כע 37. שותה קולה דרך האף?לא 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? אחיות שלי 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? חצי סוס חצי בן אדם הזה 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? לא הולכת 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? משחק 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? לא יודעת 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה?כע 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר?לא 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: "לא משנה איפה תשים ת'טחינה בפלאפל, היא תמיד תנזל 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? איזה אחד דיבר בארומה וחשבתי שהוא דיבר איתי.. והתחלתי לענות לו 47. מה אכלת לארוחת בוקר? דגנים 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? סגול 49. זהו זה, השאלון ניגמר . נהנית?כע

Nותקית

New member
עונההה

1. שם:חניי.. =] 2. כינויים בתפוז:Nותקית וחנוש 3. גיל:12 עוד חודשיים 4. מקום מגורים:חיפה 5. כמה זוגות נעליים יש לך?הרבה.. 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך?לא 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך?ילדה בת שבע ששוקלת 222 ק"ג(זה היה בחדשות) 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב?אמ.. חברותית.. 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב?לא יודעת.. 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)?ניגנתי על גיטרה אבל הפסקתי.. 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? חח לא זוכרת.. 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו?לא.. =/ 13. כמה זמן אתה כבר בפורום?חודש ו.. 14. איך הגעת לכאן?כי ראיתי את הפורום הזה ואני ממש אוהבת את רנצ'ו אז.. 15. מהי קירבתך ל*מנהלת* הפורום?שהיא ה-מנהלת! ושאני אוהבת אותה
16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10 : 100000000000000000000000000000000 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית?קוול .. (חח) 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית?אנציקלופדיה (מעצבן אותי) 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע?הבוקר יאיר- לאקס שלי קוראים יאיר.. 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת: ללא ספק- המורה שלי לתנך.. בת 32 עם תחת ענקי! 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך?לא.. 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים?לא.. אני ילדה חברותית.. 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב?הריון 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים?פעם 1 בשבוע. . 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו?השיר שלנו .. 26. מהו הסרט האחרון בו צפית?החופשה של מר .. 27. דרג אותו מ- 1 עד 10 : 1000 קורע=] 28. האם אתה כוסס ציפורניים?לא 29. סובל מבעיות אורטופדיות?לא 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן?לא 31. אנמי?לא 32. כותב דברים על היד?לפעמים.. 33. מפנטז על גיל ריבה?לא 34. שם את רגליך על שולחנות?רק בפעמים רחוקות... 35. מאמין בחיים שלאחר המוות?כן 36. מעתיק שיעורי בית?מי לא? 37. שותה קולה דרך האף?לא 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך?יש כמה.. 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך?אמ.. 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם?חוג פאנקי, להקה ושחייה 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד?אין לי מושג 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז?פורום פקאצות- נשמע לא משו.. 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה?כן והרבה.. 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר?כן 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית:הא? 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך?שדיברתי מתוך שינה לפני שנה שאמא שלי לימדה ששיעור אנגלית.. 47. מה אכלת לארוחת בוקר?סנדוויצ' 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך?סגול 49. זהו זה, השאלון ניגמר . נהנית?בערך..

יוב101

New member
עונה../images/Emo13.gif

1. שם:יובל 2. כינויים בתפוז:יוב101
3. גיל:13.5 4. מקום מגורים:מושב ליד כפר סבא
5. כמה זוגות נעליים יש לך
בסביבות ה20 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך?
7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך?אני לא רוצה לפרט...
8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב
סדר
9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב
הביישנות
10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)
אני לא מנגנת... 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן
12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם
אם כן, מהו
13. כמה זמן אתה כבר בפורום
לא זוכרת...נראה לי קצת פחות משנה... 14. איך הגעת לכאן
דרך דודה שלי... 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום
לא יודעת...
16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 100000 אתם פורום מושלם
17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית
לא יודעת... 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית
לא יודעת 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע
יש הרבה... 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי
מאיפה אני יודעת?!
21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך
לא
22. האם את שרה על אמהות של ילדים אחרים
לא.. 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב
צבועה...סיפור ארוך
24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים
פעם בשבועיים...מחליפים לי
25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו?השיר שלנו ומסודרים... 26. מהו הסרט האחרון בו צפית
לא זוכרת... 27. דרג אותו מ- 1 עד 10:
28. האם אתה כוסס ציפורניים
לא
29. סובל מבעיות אורטופדיות
30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן
31. אנמי
32. כותב דברים על היד
33. מפנטז על גיל ריבה
34. שם את רגליך על שולחנות
רק בבית 35. מאמין בחיים שלאחר המוות
לא נראה לי... 36. מעתיק שיעורי בית
לפעמם.. 37. שותה קולה דרך האף
38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך
לא יודעת יש כל כך הרבה 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך
לא יודעת
40. לכמה חוגים אתה הולך
מהם
עשיתי השנה הפסקה.. 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד
לחזור לרקוד 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז
פקאצות
43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה
כן 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר
לא...רק תמונות... 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית:"בלי שהרגשנו, השתנה הלב" 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך
היו הרבה... 47. מה אכלת לארוחת בוקר
מלואח
48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך
צבעי הקשת... 49. זהו זה, השאלון ניגמר . נהנית
כן...ארוך

nofarosh11

New member
עונהה..../images/Emo9.gif

|כוכב|1. שם: נופר |כוכב|2. כינויים בתפוז: nofarosh11 |כוכב|3. גיל: 13.5 |כוכב|4. מקום מגורים: למה
ממילא אפח'ד לא מכיר..
|כוכב|5. כמה זוגות נעליים יש לך? אוו.. מלא.. אפילו יותר מדי חח..
|כוכב|6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כהה..
|כוכב|7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? לוידעת.. |כוכב|8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? טוב לב.. |כוכב|9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? מתרגזת מהר.. |כוכב|10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? תופים ודרבוקה..
|כוכב|11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? לא לדי..
|כוכב|12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? אה? לא.. ואין לי חח..
|כוכב|13. כמה זמן אתה כבר בפורום? לוזוכרת.. די הרבה.. |כוכב|14. איך הגעת לכאן? נאמ.. לוידעת.. סתם חיפשתי דברים שקשורים לרן (
) והגעתי לפורום.. |כוכב|15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? היא חמוודה..
|כוכב|16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 10- פורום מדהים
מתעליכם..
|כוכב|17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? שאאאאאאאאאאקשוקה
(מתוך יובל המבולבל- וכן, מחריכים אותי לצפות בזה, כן, אחותי הקטנה..
) |כוכב|18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? יובל המבולבל
- שונאת אותווו!! (רק שאחותי לא תשמע אותי דברת עליו ככה, תרצח אותי בטעות..
) |כוכב|19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? "ממ-צ'-ע--ם-! (השיר שפילוס ושימי [מארץ נהדרת..] שמעו ברדיו בדרך לאצ'כלונה..
) |כוכב|20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת חחח.. למורה בשם טובה.. פעם אחת רק בזכות התחת שלה זיהיתי אותה.. היינו בחול המועד בפקיעין או מש'ו כזה.. ופתאום אני רואה תץחת ע-נ-ק-י מסתובב לו בחופשיות.. ישר אמרתי לאמא שלי שתוציא לי ת'חצאית והז'קט מהתיק כדי שלא תקלוט שהייתי עם מכנס וגופיה (כי בביצפר שלנו אסור..) ואז נראתי כמו צדיקה..
חח..
|כוכב|21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? הא? לא..
|כוכב|22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים?לא..
|כוכב|23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? עקומה..
|כוכב|24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? רק כשבורח לי..
חח.. סתם..
פעם בשבועיים ככה... |כוכב|25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? השיר שלנו.. |כוכב|26. מהו הסרט האחרון בו צפית? "יש לה ביצים" |כוכב|27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 10- קורע
פשוט ק-ו-ר-ע-
|כוכב|28. האם אתה כוסס ציפורניים? לא.. |כוכב|29. סובל מבעיות אורטופדיות? לא.. |כוכב|30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא.. |כוכב|31. אנמי? לא.. |כוכב|32. כותב דברים על היד? לפעמים..
|כוכב|33. מפנטז על גיל ריבה? הא? לא
אבל על רן דנקר כן..
|כוכב|34. שם את רגליך על שולחנות? כן..
|כוכב|35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לוידעת.. |כוכב|36. מעתיק שיעורי בית? כן..
אבל אל תגלו לאפח'ד..
|כוכב|37. שותה קולה דרך האף? הא
לא.. |כוכב|38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? דודה שלי.. |כוכב|39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? אנערף..
|כוכב|40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? לא הולכת..
בחור הזה שאנחנו גרים בקושי יש גנים..
|כוכב|41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? היפ-הופ.. היה לנו פעם אבל התבטל.. |כוכב|42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? לא'דעת.. |כוכב|43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כה..
|כוכב|44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? של רנצ'ו..
|כוכב|45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: תהנה בחיים, כי מהחיים לא תצא בחיים..
|כוכב|46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? היו המון..
|כוכב|47. מה אכלת לארוחת בוקר? לא זוכרת..
|כוכב|48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? לא'דעת.. |כוכב|49. זהו זה, השאלון ניגמר . נהנית? כן..

למעלה