שאלון
שאלון

../images/Emo132.gif שאלון../images/Emo132.gifשאלון../images/Emo132.gif

סגנון יאיר לפיד כזה..(השאלות שהוא שואל את האורחים שלו..) חביב ונחמד. לקוח מפורום סקרים ושאלונים
1. מה מצחיק אותך? 2. מה מרגש אותך? 3. מתי בכית בפעם האחרונה? 4. מה אתה לובש עכשיו? 5. תלמיד טוב? 6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד______________ 7. השלם: אני מפנק\ת את עמצי ב___________________ 8. בגד אהוב? 9. תחביב אהוב? 10. שחקן אהוב? 11. להקה אהובה (אם יש)? 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת ____________________ 13. אני נער\ה עם הרבה_______________________ 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? 15. מה לא היית מחליף בעצמך? (ו...שאלת השאלות) אתם רואים יאיר לפיד?

:p

1. מה מצחיק אותך? הכל כמעט, נשבע לכם, אני והומור שחור זה הולך טוב כמה שזה רע זה קורע אותי מצחוק...כל העולם מצחיק 2. מה מרגש אותך? הרבה אוואוה 3. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני.........לוזוכר 4. מה אתה לובש עכשיו? מכניס קצרים שחורים של נייק וחולצה חומה(מה הרגע קמתי) 5. תלמיד טוב?
6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד משונה 7. השלם: אני מפנק\ת את עמצי בדיסקים 8. בגד אהוב? יש הרבה בלעט 9. תחביב אהוב? תיפוף
(כבר כמעט לא תחביב זה הופך למקצוע) 10. שחקן אהוב? אדם סנדלר/בן סטילר 11. להקה אהובה (אם יש)? שייגעצצצצצצצ 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת חיים/ביטחון עצמי לא מאחורי המקלדת 13. אני נער\ה עם הרבה עצבים 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? הכלללללל(כמעט) 15. מה לא היית מחליף בעצמך? מממ..לויודע

אוקה

1. מה מצחיק אותך? אנשים טיפשים, שנות השבעים, חברים. 2. מה מרגש אותך? שמישהו שבאמת חשוב לי ואני אוהבת אותו אומר לי שהוא אוהב אותי. 3. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני 5 ימים כי שיחקו ברגשות שלי. 4. מה אתה לובש עכשיו? חולצה של קורט קוביין ומכנסיים עם פרחים לבן שחור ואדום, חעחע הן מאד מצחיקות אני חייבת לציין. 5. תלמיד טוב? ממוצע, אני לא מתכוננת למבחנים, ויש לי ציונים 70 ומעלה כזה. 6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד: אוהבת ומפנקת ושומעת נירוונה כל הזמן
7. השלם: אני מפנק\ת את עמצי ב: לעשות ביד, אממ סתם. חחחח מקלחת זה כיף 8. בגד אהוב? מכנסיים שחורים כאלה עם כיסים שולטים כאלה ממש יפים, וחולצה שקסית של לד זפלין. 9. תחביב אהוב? לזרוק אבנים על הבית של מנכ'ל כביש 6. חע, לא! ללכת לאיזור פתוח בלי אנשים בכלל כמו שדה או פרדס או יער כזה ולצרוח הכי חזק שאפשר עד שאני נרגעת. 10. שחקן אהוב? אנערף, נראה לי שבראד פיט, הוא שחקן מעולה. 11. להקה אהובה (אם יש)?נירוונה נכון לעכשיו ונכון לתמיד 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת: טאקט. אני אומרת מה שבראש שלי לאנשים, וזה פוגע בי לפעמים. 13. אני נער\ה עם הרבה: שטויות ובלאגנים בראש. 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? כלום אבל הייתי רוצה לרדת במשקל המון כזה. כי אני שמנהההההההה וגם את מבנה הראש שלי, הוא חייזרי כזה אני חושבת. 15. מה לא היית מחליף בעצמך? ציצים, עיניים (הן חומות אבל אני אוהבת את המבנה שלהן), שפתיים כי הן עבות כאלה, לייק מוצצת חעחע (ו...שאלת השאלות) אתם רואים יאיר לפיד? דה( רוסי)

../images/Emo120.gif אני אענה ../images/Emo9.gif

1. מה מצחיק אותך? הריבים של חזי ובנצ', החברים הטובים שלי, סרטי קומדיה, החיים, הומור שחור והרבה..
2. מה מרגש אותך? רגעים אמיתיים כאלה ביני לבין אחרים, להצליח בדברים שלא ידעתי שאני מסוגלת אליהם (ע"ע טקס השבעה טירונות), חברים טובים 3. מתי בכית בפעם האחרונה? שלשום. 4. מה אתה לובש עכשיו? בוקסר אפור עם מיקי מאוס וגופיה כחולה 5. תלמיד טוב? הייתי.. בעבר
6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד_____ משוגעת
7. השלם: אני מפנק\ת את עמצי ב____ אמבטיה טובה
8. בגד אהוב? ג'ינס מתרחב
9. תחביב אהוב? לצלם, לכתוב, לנהוג. 10. שחקן אהוב? ג'וני דפ, עפר שכטר (הוא מהמם
) 11. להקה אהובה (אם יש)? היהודים, התעויוט
12. השלם: אני נער\ה חסר\ת _____ טאקט
13. אני נער\ה עם הרבה_____ שאיפות כמה שיותר גבוהות. 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? את הפחדים. (זה מסובך, אל תנסו להבין) 15. מה לא היית מחליף בעצמך? את הרגש (ו...שאלת השאלות) אתם רואים יאיר לפיד? לפעמים.

בצה17

New member
שלי../images/Emo26.gif

1. מה מצחיק אותך?
ציניות, אנשים שרוטים אבל באמת שרוטים!, ערמומיות
2. מה מרגש אותך?
שיובל מזכיר בהופעות את התחת של שיקו
ושהם שרים ת'שיר "את יפה" 3. מתי בכית בפעם האחרונה?
בכי רציני?- לא ממזמן בגלל איזה כמה כפויי טובה..:| סתם בכי- אתמול בגלל האח המפלצת שלי. 4. מה את(!) לובש עכשיו?
ת'פיג'מה שלי כזה מכנסיים פסים תכלת\ירוק\אפור וגופייה תכלת :> של אינטימה..
5. תלמיד טוב?
שאני רוצה... לעיתים כן לעיתים לא. 6. השלם את המשפט: אני נערה מאוד--- שרוטה!! 7. השלם: אני מפנק\ת את עמצי ב -- שוקולד! , שירים של שייגעצ, תמונות של התחת של יובל
, מסאג' של חברה שלי, אהמ יש הרבה.. 8. בגד אהוב?
אין ספציפי אהמ אולי המכנסי ברך השחורות שלי .. 9. תחביב אהוב?
יש כמה- מוזיקה, החרוזים שלי
, סרטים, לצאת, טניס, 10. שחקן אהוב?
בסרטים?- ראין פיליפה, בכדורגל?- לירן שטראובר(אפילו שהוא נהיה טיפה גרוע) 11. להקה אהובה (אם יש)? שייגעצ!!!!!!!!!!!!!!!! 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת
טאקט
13. אני נער\ה עם הרבה
כסףףף
סתם הלוואי אהמ עם הרבה.. עצבים חיחיחיחיחיחיח(אל תסכלו אותי באבנים[עלגזענות]- חצי מרוקאית חעחעחע) 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך?
הייתי רוצה להפסיק להיות כזאת תמימה! 15. מה לא היית מחליף בעצמך?
ת'פיגור/שריטה שלי
(ו...שאלת השאלות) אתם רואים יאיר לפיד?
כן..

Hezi The One

New member
שאלוןלוןלוןלון

1. מה מצחיק אותך?-המ הרבה דברים:p 2. מה מרגש אותך?-ראה תשובה לשאלה 1 3. מתי בכית בפעם האחרונה?-לפני חודש או משהו סגנון,לא רוצה להכנס לזה 4. מה אתה לובש עכשיו?-חולצה שישנתי איתה ובוקסר 5. תלמיד טוב?-כן אבל לא משקיע בגרוש 6. השלם את המשפט: אני נער מאוד- המ מאוד! משהו שאני לא יודע,אבל אני מאוד כזה 7. השלם: אני מפנק\ת את עצמי ב- אתם לא רוצים לדעת
8. בגד אהוב?-יש הרבה 9. תחביב אהוב?-מכושפות, היי זה תחביב 10. שחקנית אהובה-אליסה מילאנו
11. להקה אהובה (אם יש)?-היהודים בעיקר 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת-ציצים:O 13. אני נער\ה עם הרבה-הרבה עייפות[?] 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך?-הרבה 15. מה לא היית מחליף בעצמך?-הרבה (ו...שאלת השאלות) אתם רואים יאיר לפיד?- למה?! o_O

אוילא אני אעזור לך קצת

אתה נער מאוד ביצ'י(כלבי
)(איך התגעגעתי) אתה אכן חסר ציצים אבל יש לך משו נוסף....מעין אפקט נשי..נראהלי זה הבלונד (הכל בצחוק)

../images/Emo3.gif

1. מה מצחיק אותך? ידידים שלי, אנשים טיפשים, מממ.. כמעט הכל בעצם P: 2. מה מרגש אותך? שמישהו שחשוב לי אומר לי שהוא מתגעגע אלי ומתכוון לזה :] 3. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול. 4. מה אתה לובש עכשיו? חולצה של סטנגה וסתם מכנס שישנתי איתו. 5. תלמיד טוב? בערך. 6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד______________מבולבלת כרגע :/ 7. השלם: אני מפנק\ת את עמצי ב___________________דיסקים [?] 8. בגד אהוב? חולצה שחורה שגזרתי. 9. תחביב אהוב? אין לי תחביבים P: 10. שחקן אהוב? ג'וני דפ
11. להקה אהובה (אם יש)? מופע הארנבות של ד"ר קספר
12. השלם: אני נער\ה חסר\ת ____________________ביטחון עצמי. 13. אני נער\ה עם הרבה_______________________דברים P: 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? ביטחון עצמי. 15. מה לא היית מחליף בעצמך? עיינים. (ו...שאלת השאלות) אתם רואים יאיר לפיד? נופ :]

Sheygets16

New member
../images/Emo122.gif טוב..

1. מה מצחיק אותך? אנשים מצחיקים 2. מה מרגש אותך? מוזיקה בד"כ 3. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת.. 4. מה אתה לובש עכשיו? מכנס לבן, חולצה שחורה 5. תלמיד טוב? ככה-ככה 6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד
7. השלם: אני מפנק\ת את עצמי בשינה של 17 שעות 8. בגד אהוב? רב הבגדים שלי אהובים, אם הם לא היו אהובים הם לא היו בארון שלי 9. תחביב אהוב?
10. שחקן אהוב? נו באמת.. 11. להקה אהובה (אם יש)? שייגעצ, אינפקציה
12. השלם: אני נער\ה חסר\ת - סבלנות 13. אני נער\ה עם הרבה
14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? כלום .. 15. מה לא היית מחליף בעצמך?
(ו..שאלת השאלות) אתם רואים יאיר לפיד?

פרקשון

New member
אוו שאלון

1. מה מצחיק אותך? כל מה שקשור לנודים 2. מה מרגש אותך? כשנפתחים אליי 3. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני חודש בערך 4. מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה 5. תלמיד טוב? ממוצע 6. השלם את המשפט: אני נער מאוד מטומטם 7. השלם: אני מפנק את עצמי ביום של לרבוץ מול הטלויזיה 8. בגד אהוב? יש 9. תחביב אהוב? מוזיקה או כדורמים 10. שחקן אהוב? האמת שאני לא מכיר את השם של מי שחשבתי עליו 11. להקה אהובה (אם יש)? שייגעצ... 12. השלם: אני נער חסר רצון שיתוף ברגשות וכאלה 13. אני נער עם הרבה שיקול דעת 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? את אמא שלי 15. מה לא היית מחליף בעצמך? את האישיות שבניתי לעצמי...כמה מתנשא שזה נשמע (ו...שאלת השאלות) אתם רואים יאיר לפיד? פעם ב...

•No¥a•

New member
../images/Emo98.gif

1. מה מצחיק אותך? אחותי :p 2. מה מרגש אותך? שירים, מכתבים 3. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול 4. מה אתה לובש עכשיו? חולצה ומכנס שישנתי איתם 5. תלמיד טוב? נראלי שכן 6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד מאוד 7. השלם: אני מפנק\ת את עמצי ב ב 8. בגד אהוב? נכנסיי דייגים 9. תחביב אהוב? ממ.. להתבטל ולא לעשות כלום
10. שחקן אהוב? קירסטין דאנס 11. להקה אהובה (אם יש)? יש כמה.. דרים ת'יאטר, שייגעצ, מוניקה, זפלין, דיפ פרפל ועוד.. 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת חיים
13. אני נער\ה עם הרבה הרבה 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? האופי המחורבן שלי
15. מה לא היית מחליף בעצמך? לא'דעת (ו...שאלת השאלות) אתם רואים יאיר לפיד? לא

dsol

New member
תשובון ?!

1. מה מצחיק אותך? הרבה דברים ! במיוחד שטויות 2. מה מרגש אותך? אממממ כישלון כואב 3. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני שבועיים בערך..בפולין 4. מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה 5. תלמיד טוב? ברור...שלא 6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד______________ עצלן ! 7. השלם: אני מפנק\ת את עמצי ב___________________ גלידה ! 8. בגד אהוב? אממממ החולצה השחורה שלי 9. תחביב אהוב? לישון ?... אממ אנימה! 10. שחקן אהוב? פרדי פרינז ג'וניור 11. להקה אהובה (אם יש)? שייגעצ 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת ____________________ ביטחון עצמי שאני לבד 13. אני נער\ה עם הרבה_______________________ שיעמום 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? את הביישנות אבל לא לגמרי... זה טוב שיש קצת ביישנות 15. מה לא היית מחליף בעצמך? כל מה שטוב ^ (ו...שאלת השאלות) אתם רואים יאיר לפיד? לא XDDD

טולייצ

New member
../images/Emo117.gifעונה

1. מה מצחיק אותך? דברים מצחיקים בעיקר,חח..עידן לנש
2. מה מרגש אותך? שירים,סרטים.. 3. מתי בכית בפעם האחרונה? שני שעבר,בגלל המגן באנגלית 4. מה אתה לובש עכשיו? מיכנס ספורט של פוקס,וחולצה קצרה של המועצה 5. תלמיד טוב? בערך..ממוצע 76 6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד משועממת ברגעים אלו..בדר"כ.. 7. השלם: אני מפנק\ת את עמצי בדיסקים נפלאים,קריאת ספרים מעניינים,ומקלחת טובה! 8. בגד אהוב? כל הארון שלי,תלוי במצב.. 9. תחביב אהוב? לשמוע מוזיקה 10. שחקן אהוב? תום ווילינג 11. להקה אהובה (אם יש)? יהושע 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת חיים? 13. אני נער\ה עם הרבה ... 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? את עצמי?
15. מה לא היית מחליף בעצמך? את התבונה שבי! (ו...שאלת השאלות) אתם רואים יאיר לפיד? כן,בעיקר מאז שהייתי בתכנית חחחח..

טולייצ

New member
חחח ממש שלושה מוסקטרים אתם

כן,הייתי לא מזמן דווקא,במרץ,שורה שנייה,ומלא אנשים באו אליי כל השבוע שאחרי ושאלו אותי אם הייתי בתכנית,וממש הכחשתי! זה לא כזה כבוד..

למעלה