שאלת מיטה

../images/Emo132.gifשאלת מיטה

אהלן אנחנו עומדים בפני קניית מיטה לתמיר ומתוך סקר שערכנו, הבנו שאי אפשר בגדול לרדת מה 2000 ש"ח לערך. ניגשנו לנגרייה מיוחדת שפרסמה מיטות ילדים והציעו לנו את המיטה יותר זולה ב 1750 ש"ח לערך, אבל מה??? צביעה עצמית. והרכבה עצמית. האם כדאי????, האם זה פשוט לצבוע????, האם זה שווה כלכלית? אם מישהו היה ב"סרט הזה"אשמח לקבל חוות דעת. תודה אורית

אודונים

New member
שווה אולי להפריד

את קניית המיטה והמזרון מיטה לא חייבת להיות מפוארת אפשר למצוא מחירים יותר זולים מיטות פשוטות מזרון יש חנויות שמוכרות מזרונים ואם לא הולכים על המילה האחרונה באוטופדיה אז אני מניחה שזה יצא בסופו של דבר משתלם ובהחלט שווה לחפש מיטה יד שניה ולהחליף מזרון יום טוב שחר

רק רציתי לספר שקנינו מיטה לפני כ- 4

חודשים ומאז היא עומדת בחדרו של רון והוא פשוט מתעלם ממנה באלגנטיות. ניסינו לפרק את מיטת התינוק ולספר לו, כי היא נשברה, אבל לאחר 10 (כן, עשרה, זו לא טעות) לילות בהם לא הוא ולא אנחנו ישנו רצוף יותר משעתיים, הבנו את הרמז ו"תיקנו" לו את מיטת התינוק ומאז הוא ישן כמו תינוק במיטת התינוק מבסוט עד הגג. אולי נמכור את המיטה??? לחילופין, אם נמתין בסבלנות עוד כמה שנים אולי הוא יסכים לעבור אליה??
מיכל

אודונים

New member
תשאירו את המיטה הגדולה

עם מצעים והכל שישחק עליה, יתידד איתה, אולי ישן עליה בשבת בצהריים בסוף הוא יעבור קלי קלות 10 ימים???????? כל הכבוד על העקשנות אני הייתי מתעייפת הרבה יותר מהר לילה טוב שחר

למעלה