שאלת סקר

../images/Emo132.gifשאלת סקר

איזה מאכל או מזון אתם וילדכם הכי אוהבים
? איזה מאכל או מזון אתם וילדכם הכי שונאים
?

עונה

המאכל הכי אהוב על כולם שניצל ומקרונים קציצת גונדי של אבא שלי שיהיה בריא , ובזמן האחרון ילדיי אוהבים בשבת טביט , אני הכי שונאת לאכול ולא מכניסה הביתה בינתיים כי אין דרישה - חרדל והילדים קצת קשה , אבל בזמן האחרון לא אוהבים שעועית (חמין) הבת האמצעית לא אוהבת אפונה ירוקה רק מרק אפונה והילד הגדול דגים
.

עונה ../images/Emo140.gif

איזה מאכל או מזון אתם וילדכם הכי אוהבים ? אני הכי אוהבת סופריטו וקציצות פרסה נופר ודניאל הכי אוהבת מרק אורז. איזה מאכל או מזון אתם וילדכם הכי שונאים ? אני שונאת פול
נופר כמעט ולא אוכלת כלום דניאל עוד לא מצאתי משהו שהיא שונאת

litzuf

New member
זה שאלה מורכבת מאוד

יש הרבה מאכלים שאוהבים והרבה מאכלים ששונאים....

litzuf

New member
אז ככה...

הבן שלי אוהב לאכול ספגטי בולונז בעיקר. אורז, תפוחי אדמה... מכל סוג.... והכל הכל עם קטשופ אצל הבת זו בעיה... היא אוכלת קצת.... ביס אחד והיא שבעה... היא אוהבת מאו זיתים לא אוהב, הבן....זיתים, ...חריף, ומרקים. הבת לא אוהבת אפונה... קטשופ....ססלט ירקות.... וזה רק חלק מהדברים....

עונה

איזה מאכל או מזון אתם וילדכם הכי אוהבים ? אני אוהבת מאוד טוסט גבינה צהובה עם קטשופ גבינה שמנת וביצה דניאלי אוהבת מאוד בורגר ראנץ ושני שוקיטה שלי אוהבת קציצות, נגיסי עוף איזה מאכל או מזון אתם וילדכם הכי שונאים ? בבבבבבבבבבבבבבצצצצצצצצצצצצצצצצללללללללללללללל

litzuf

New member
אני דווקא מאוד אוהבת בצל.....

שונאת.... פטריותתתתתתתתתת

הדRי

New member
עכשיו אני../images/Emo9.gif

משנה "קצת" ת'משתתפים בסקר: במקום 'אתם וילדכם
' אתם והפיצול
... אוהבת: אני - זיתים ירוקים הפיצול- זיתים שחורים לכן, לכשאני קונה
, אני מבקשת מהמוכר שיפריד בין הזיתים השחורים לירוקים! ואומרת לו בשקט: "שלא יסתכסכו..."(הזיתים)
לא אוהבת: חד משמעית!!!!
ים. גמ'אני וגם הפיצול

מרק עוף עם שקדי מרק ו/או אטריות = קונצנזוס!

כולם אוהבים! לגבי המאכלים האחרים אין דעה אחידה....

למעלה