שרשור חוויות מההופעה באוויטה

../images/Emo132.gifשרשור חוויות מההופעה באוויטה../images/Emo132.gif

בבקשה שרשרו לכאן חוויות למי שהולך להופעה היום ביום רביעי באוויטה בתל אביב. תהנו

חוויה ראשונה:

לא יודעות איך להגיע.......... התל אביב הזאת מסובכת ומיאשת. נקווה לטוב. יאאלה הלכנו להתארגן!

איזה כיף למי שהולך ... ../images/Emo8.gif

אני אף פעם לא ראיתי אותו בהופעה , בתקווה שהוא עוד יגיע לרחובות עם האלבום המלא שלו
ואז אני אגרור את חברה שלי להופעה

moshavnikit

New member
../images/Emo42.gif אז ככה..

היתה הופעה מעולה! אבל נתחיל מההתחלה.. אתמול הזמנו מקום לשלוש קרוב לבמה, הגענו, ראינו את לירון יושב ליד שולחן עם עוד כמה חבר'ה, אמרנו את השם, המלצרים והמארח התלחששו בינהם עד שקלטנו שבעצם יש להם בעיה כי יושבים במקום שהזמנו והם כבר מדברים עם לירון, שם, ואלו שהיו שם שאלו מקומות שמורים
אז מיהרנו להגיד להם שיעזבו, שלא חשוב, נשב במקום אחר.. תחשבו על זה, באנו להופעה של לירון, בשביל לראות אותו מופיע ומקימים אותו מהשולחן בשביל שאנחנו נשב. נכון, ביקשנו לשבת "על הבמה" אבל..
בקיצור, זה עבר, אבל מה זה הרגשנו לא נעים שביקשו מהם לפנות את השולחן אבל מה אפשר לעשות.. ההופעה התחילה קצת אחרי 23:00, היה חלק של כחצי שעה ואז הפסקה ושוב פעם הופעה של 20 דק'.. האמת שאין לי מושג כמה זמן, די איבדתי את תחושת הזמן - השירים של לירון מעולים!! אין מה להגיד.. ומשהו חשוב!! ב-8/10 תהיה הופעה ראשונה של לירון עם הרכב נגנים במועדון הבארבי!!! ההשתתפות הנה חובה על חברי הפורום
(אני מקווה שאני לא סתם מבלבלת בשכל ואני גם אגיע) האמת שאם הייתי יודעת על ההופעה הזאת כנראה שלא הייתי באה היום לאויטה, לירון מצויין והשירים יפים, אבל לא התלהבתי מהמקום ומהאוירה למרות שזה היה ביתי כזה.. לא יודעת, לא אהבתי. היו מלא סלבים, שירלילו כמובן היתה, כל מני כוכבים נולדים נוספים, שני גיימבויזים, תמיר חיטמן, זה מה שזכור לי, האמת שתכננתי ישר ללכת לישון ובסוף החלטתי לבוא קודם לכתוב כדי שלא יברח משהו.. טוב תקשיבו, אני אמשיך מחר כי אני ממש ממש עייפה!! אז שיהיה לילה טוב ובוקר טוב לכולם!!

כיף לך ... שמחה מאוד שנהנת ../images/Emo24.gif

המחזמר שלו "פיטר פן" יהיה גם בגבעת ברנר שבמקרה זה ממש קרוב לרחובות אבל מה הסיכוי שאני אלך ועוד לבד

נשמע שהיה ממש טוב - שמחה שנהנית

אני מקווה להגיע להופעה הבאה ... הבטחת לנו תמונות. רוצים לראות....

אני שמח מאוד בשבילך שנהנית../images/Emo13.gif

וחבל שלא הסתדר לי להגיע גם,שמעתי שהייתה הופעה מעולה וקהל נפלא. לא הבנתי,הזמנתם מקומות?ההופעה הייתה פתוחה לכולם,לא? חחח באמת פאדיחה עם השולחן של לירון... לגבי ההופעה ב8/10 באמת כולם חייבים להגיע,אבל נדבר על זה בשרשור נפרד
תודה ששיתפת וכתבת ואנחנו באמת מחכים לתמונות!

moshavnikit

New member
../images/Emo12.gif

אין תמונות
קצת ברח לי מהראש לצלם..
פשוט הזמנו שולחן קרוב לבמה, ההופעה היתה פתוחה לכולם

למעלה