../images/Emo42.gif אז ככה..
היתה הופעה מעולה! אבל נתחיל מההתחלה.. אתמול הזמנו מקום לשלוש קרוב לבמה, הגענו, ראינו את לירון יושב ליד שולחן עם עוד כמה חבר'ה, אמרנו את השם, המלצרים והמארח התלחששו בינהם עד שקלטנו שבעצם יש להם בעיה כי יושבים במקום שהזמנו והם כבר מדברים עם לירון, שם, ואלו שהיו שם שאלו מקומות שמורים
אז מיהרנו להגיד להם שיעזבו, שלא חשוב, נשב במקום אחר.. תחשבו על זה, באנו להופעה של לירון, בשביל לראות אותו מופיע ומקימים אותו מהשולחן בשביל שאנחנו נשב. נכון, ביקשנו לשבת "על הבמה" אבל..
בקיצור, זה עבר, אבל מה זה הרגשנו לא נעים שביקשו מהם לפנות את השולחן אבל מה אפשר לעשות.. ההופעה התחילה קצת אחרי 23:00, היה חלק של כחצי שעה ואז הפסקה ושוב פעם הופעה של 20 דק'.. האמת שאין לי מושג כמה זמן, די איבדתי את תחושת הזמן - השירים של לירון מעולים!! אין מה להגיד.. ו
משהו חשוב!! ב-8/10 תהיה הופעה ראשונה של לירון עם הרכב נגנים במועדון הבארבי!!! ההשתתפות הנה חובה על חברי הפורום
(אני מקווה שאני לא סתם מבלבלת בשכל ואני גם אגיע) האמת שאם הייתי יודעת על ההופעה הזאת כנראה שלא הייתי באה היום לאויטה, לירון מצויין והשירים יפים, אבל לא התלהבתי מהמקום ומהאוירה למרות שזה היה ביתי כזה.. לא יודעת, לא אהבתי. היו מלא סלבים, שירלילו כמובן היתה, כל מני כוכבים נולדים נוספים, שני גיימבויזים, תמיר חיטמן, זה מה שזכור לי, האמת שתכננתי ישר ללכת לישון ובסוף החלטתי לבוא קודם לכתוב כדי שלא יברח משהו.. טוב תקשיבו, אני אמשיך מחר כי אני ממש ממש עייפה!! אז שיהיה לילה טוב ובוקר טוב לכולם!!