תסתכלו על החיים שלכם דקה

Hadas Ariel

New member
../images/Emo132.gifתסתכלו על החיים שלכם דקה

ותבחנו אותם לעומק.
זה אולי יקח יותר מדקה, אבל אני מבטיחה לכם בסוף תגלו דברים מעניינים.
בעקבות הפוסט הזה, חשבתי קצת כמה אנשים מביננו כאן באמת מרוצים מהחיים שלהם?
האם הם שלמים עם מסלול חייהם?
האם יש להם דרך לבחור אחרת?
והאם היו עושים משהו שונה אם היה להם מטה קסמים?
מה התשובה שלכם?
#סופ"ש מדהים סינגלס

24 ברבלה

New member
התשובה שלי ../images/Emo13.gif

מסכלת על החיים שלי דקה ורואה שעברתי המון אהבתי פרחתי כאבתי התאבלתי כעסתי עפתי טסתי חזרתי אהבתי שוב ושוב כאבתי ואיכשהו תמיד במקום שהכי הכי רציתי, הלך הרבה יותר קשה וזה כמובן באהבה יכולה להגיד בפה מלא לא מתחרטת על כלום שלמה עם מסלול חיי תמיד היה לי כיוונים ומטרות ותמיד שאפתי להשיגם עדין שואפת ועדין משיגה הלוואי שיהיה בי את האמון שבסוף זה יקרה גם באהבה אז לא צריכה את מטה הקסמים, אין קיצורי דרך וכנראה שבאתי לכאן כדי ללמוד.. לפעמים גם בדרך הקשה ומשפט אחד חזק, שחרוט על מצבה של אהוב מלווה ומתווה לי את הדרך " אדם לא יכול לבחור איך יראה מותו הוא רק יכול להחליט כיצד יראו חייו " אני בוחרת לקחת את זה... סופ"ש מדהים יא לא סינגלית שכמוך

Hadas Ariel

New member
למה לגלות סודות? ../images/Emo3.gif

סתתתם!!! הנה אני מקדישה לך את זה, נראה לי שאם תשימי בפול ווליום ותפריעי קצת לשכנים {או לשותפה...} תרגישי קצת יותר טוב
והיי! מהר להחזיר את האמון באהבה! מהר אמרתי

24 ברבלה

New member
אה אני דווקא במצב רוח מעולה

ואני רואה בפוסט שכתבתי משהו מאוד אופטימי אז למה ככה? השיר הזה תמיד יזכיר לך אותי אה? תנקס בייב אני ממש ממש בסדר שומעת את זה עכשיו ועפה מאופטימיות :)

אור 173

New member
זהו סיפורו של חייל

שרוצה להתגייס אבל כל יום כל היום צועק עד מתי? מה לעשות?? אלה החיים לברוח מהאחריות? בסופו של דבר זה נמשך אליך ואתה צריך אותו חזרה.

Hadas Ariel

New member
עניין הגיוס בארץ הוא חובה

ולא נכנסתי לשאלה של הגיוס, אלא יותר לשאלה אם אתה מרוצה מהבחירות שעשית בתוך המערכת הצבאית? האם היית משנה משהו?

אור 173

New member
אני זה מקרה יוצא דופן

הייתי משנה את תפקיד השירות שלי,מקום השירות שלי ואפילו את איזור השירות שלי.

לכל המיואשים מהחיים על פני כדור הארץ ../images/Emo222.gif

נמאס לכם מהחיים על כדור הארץ? ייתכן שטלסקופ החלל "קפלר" מצא פתרון: סוכנות החלל האמריקאית מסרה אמש (רביעי) שחמישה כוכבי לכת, בערך בגודל של כדור הארץ ואשר ממוקמים ב"תחום המוזהב" – בו קיימים התנאים ליצירת חיים, נמצאו בגלקסיית "שביל החלב". המשמעות היא שייתכן שקיימים חיים מחוץ לכדור הארץ, ועוד בשכונה שלנו. עם זאת, לפני שאתם אורזים מזוודות זכרו שרוחבה של הגלקסיה הוא 100,000 שנות אור. לכתבה המלאה

Hadas Ariel

New member
תקשיב... תראה

מי שמיואש פה יהיה מיואש גם בחלל או איפה-שזה-לא-יהיה. לכן, לדעתי, חשוב קודם להתבונן פנימה ואז כלפי חוץ:)

funky n

New member
אני אישית

מחפשת את המשהו שחסר לי,אני מנסה לחקור,לנסות דברים חדשים. מנסה-זה לוקח זמן..וזה לא קל.. אבל מה שבטוח שלאחרונה אני יותר חושבת על ההווה ואיך לשפר אותו,ולא אומרת לעצמי "כשאני אעשה ככה וככה יהיה לי יותר טוב", מנסה לנצל את הרגע.

Hadas Ariel

New member
זה בהחלט חשוב

לדעת לנצל את הרגע ולא לחשוב רק על מה הייתי יכול לעשות טוב יותר או אחרת...
שבת שלום!

היום אני מאוד מרוצה מהמקום בו אני נמצא

אחרי שנים שבהם לא ממש ידעתי להן אני הולך, או חשבתי שאני יודע. היום סופסוף אני מוצא את עצמי בעבודה שאני אוהב, גר בדירה שאני אוהב, וכמובן בת זוג שאני מאוד אוהב. האם הייתי משנה משהו? לא נראה לי, כי אם הייתי משנה משהו בעברי יכול להיות שלא הייתי מגיע למקום בו אני נמצא היום.

אנשים תמיד מסתכלים על מה שלא טוב

אם היו מסתכלים על מה שטוב, היו חוסכים הרבה עוגמת נפש. אנשים בכלל לא מסתכלים. אם היו מסתכלים היו מגיעים למסקנה שמצבם היה יכול להיות הרבה יותר גרוע. החוכמה היא להיות מרוצה ממה שיש (זה הכי קשה), ולא להיות לא מרוצה ממה שאין.

למעלה