XDD,זוכרת,זוכרת../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif
חחח,אני זוכרת עוד מאחד המפגשים הראשונים קבענו לצלם סירטונים זוכרת על הארי? וופידי
~על מקפליי~ פייב:דאגי
שיר אהוב:טרנסי דיסק אהוב:מושן DVD אהוב:מושן קאבר אהוב:דה ווינר טקס איט אול תמונה אהובה:
תקופה אהובה [מבחינת מראה]: קליפ אהוב:טרנסיDDD: קליפ ממש מגניב^^ סרטון אהובה:הסירטונים מהתכונית "קלוז אפ אנד פרסונל" ~על הפורום~ כמה זמן בפורום:שנתיים איך הגעת לפורום:טל אמרה לי עליו... חברה ראשונה מהפורום:נמ..לא זוכרת ניראלי אור ושלי(הם עזבו את הפורום) כמה מפגשים היית:6 כמה מפגשים לא היית [בתקופה שהיית בפורום]:1
פינה אהובה:הפינות שלי והסלב כמה מאומצים היו לך:
נאמנה אליו שנתייםD: ~דברים אהובים~ להקה אהובה:bon jovi זמר אוהב:ג'ון בון ג'ובי!@#$%^&* זמרת אהובה:פינק
שיר אוהב:bon jovi-bed of roses תוכנית אהובה:בוורלי הילס
ספר אהוב:הארי פוטר סרט אוהב:טיטאניק,רק בגלל ליאו
בעל חיים אהוב:דולפין,חולה עליהם ברמות!@#$%^& צבע אהוב:תכלת מאכל אהוב:פיצה חג אהוב:חנוכה ערוץ אהוב:VH1 שם אהוב לבן:ג'וני שם אהוב לבת:ג'סיקה משחק קופסא אוהב:צוללות,נחש מי?! משחק וידאו אהוב:אינלי משחק ילדים אהוב:מחבואיםDD: ~או או~ שוקו או קפה?
שמש או ירח?
חם או קר?
חולצה או גופיה?חולצה מחשב או טלוויזיה?טלויזיה!@#$%^ טלפון או פלאפון?פלאפון,יש שם ת'פורוםXDD ללכת לישון או להתעורר?לישון
לילה או יום?יום חושך או אור?אור טיול בארץ או בחו"ל?ח"ול... ים או ברכה?ים קיץ או חורף?חורץ!!דפנטלי... סתיו או אביב?אביבDD: ראש1 או מעריב לנוער?ראש 1 סרט בבית או בקולנוע?בקולנוע,הכי שווה!! ~10 דברים~
10 שירים אהובים: bon jovi-bed of roses,bon jovi-always,Guns N' Roses - Don't Cry Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine,Europe - The final countdown metallica-die die my darling,metallica-nothing else matters Aerosmit-I Don't Want To Miss A Thing,busted- Who's David Justin Timberlake - Cry Me A River
9 דברים שבחיים לא היית עושה: אוכלת רחקים,עושה קרחת,רצה ברחוב ערומה,עושה דברים שמכריחים אותיXD, נכנסת לים מלא כרישים,מנשקת בחורה,מעשנת,בוגדת באנשים, אוכלת טונה
8 דברים שאת מתה לעשות להיות בהופעה של בון ג'ובי
~!@#$%^&,להיות בח"ול,לעשות צניחה חופשית,לעשות בנג'י הכי גבוה בעולם! לעשות סקי,לגמור לקרוא הארי פוטר,לראות יותר מ-1000 סרטים|אקשן,להצליח בפרויקט שנה הבאה!| 7 מאכלים אהובים פיצה,המבורגר,פסטה בלונז,נאצ'וס,טוסט,סיני 6 תוכנית אהובות קייל XY,גיבורים,גוסיפ גירל,בוורלי הילס 90210,טופ מודל,פרויקט מסלול 5 סרטים אהובים טיטאניק,הפסנתרן,הארי פוטר,הסנדק,סרטי ג'וני
4 מקומות בעולם שהיית רוצה להיות בהם ארה"ב,איטליה,קארייבים,אנגליה 3 חברות טובות טל,שני,ליאת 2 מילים מתארות אותך עוזרת,אוהבת להשתגע 1 רגע שאת בחיים לא תשכחי יומולדת 15 שלי!@#$%^&*