הקורבן

גרבע

New member
../images/Emo105.gifמורצ'עעD:

גם אני החלטתי לעשות שאלון קבוע P: מבחר שאלות D: 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים אם לא היית אומרת: 2. שתי תכונות שאת שונאת בעצמך: 3. שלושה הרגלים רעים: 4. ארבע הדברים הכי טובים בכל עונה: 5. חמישה ספרים שקראת לאחרונה: 6. שש האובססיות האחרונות: 7.שבעה דברים בחדר שלך: -הדבר האדום הראשון שאתה רואה: -הנעליים שהכי קרובות אלייך: -החולצה האהובה עלייך: -המחברת הראשונה שאתה רואה: -הספר: -החלון פתוח או סגור? -הדבר הכחול הכי קרוב אלייך: 8.שמונה עובדות עלייך: -התחביבים שלך: -סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך: -הספר האהוב עלייך: -חברת נעליים האהובה עלייך: -חברת התיקים האהובה עלייך: -הסרט האהוב עלייך: -המשקה האהוב עלייך: 9.תשע התרמיות הגדולות: -שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? -שקרת כדי להתחמק משיעור?: -העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? -תפסו אותך בשקר והתחמקת בשקר נוסף? -גנבת מחנות: -פרצת למקום כלשהו?: -התחמקת מדו"ח משטרתי?: -שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? -הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?: 10. דברים ראשונים: -הנשיקה הראשונה: האהבה הראשונה: הצו הראשון: -הדייט הראשון: -הפעם הראשונה בחו"ל: -הטסט הראשון: -הבגרות הראשונה: -המילה הראשונה: -האכזבה הראשונה[ראשונה זו מילה מוזרה.באמת]: -שברון הלב הראשון: 13. שלוש עשרה הדברים הרעים שקרו: -שברת רגל: -פתחת את הראש: -היית מעורב בתאונת דרכים: -עברת ניתוח: -שברת מראה: -היית בפיגוע טרור: -ראית מישהו נהרג: -גילית ששיקרו לך: -בגדו באמונך: -פגעת במישהו אחר בכוונת תחילה: -הלכת מכות: -כמעט טבעת: -כרתו לך איבר: מה עדיף? -פנים יפות או גוף יפה: -חכם או יפה: -ספר או סרט: -שקט או רעש: סתם שאלות: מה מספר ההודעות הכי גדול שהיה לך בתפוז? מה מספר המסרים הכי גדול שהיה לך בתפוז? מה חשבון הטלפון הכי גבוהה שהיה לך? מי האדם הכי מצחיק שאת מכירה? מה הכי הרבה זמן ששמעת מוזיקה? מה העיר האהובה עלייך? והמקצוע האהוב? איזה צבע את הכי אוהבת? נכון שההתחלה של Star Girl ממש יפה? מצאת את עצמך מתחננת פעם למישהו? ניסרת פעם משהו? ולסיום:איך השאלון שלי?P:

m o r 1 0 2

New member
אהבתי ביותרDDDD:../images/Emo168.gif

1. דבר אחד שלא היינו מנחשים אם לא היית אומרת:אני חצי תמניה וחצי רוסיה
2. שתי תכונות שאת שונאת בעצמך:אני מורידה מהערך של עצמי תמיד, אני תמיד רוצה עוד... 3. שלושה הרגלים רעים:כוססת ציפורניים,אבל למזלי זה הפסיקXD לא יכולה להיות בשקט למשך הרבה זמן,לא יכולה להתנתק מהטלווזיה 4. ארבע הדברים הכי טובים בכל עונה:(לא בטוחה שהבנתיXD) קיץ-ים,ארטיקים,הפירות,בריכה! חורף-גשם,אין יתושים
,להתרכבל,
חםD: אביב-לא חם ולא קר,העונה הכי נעימה שיש ולא עולה לי לראשXD סתיו-שלכתXD 5. חמישה ספרים שקראת לאחרונה: וואי,לא קראתי במשך חודשיים בגלל הבגרויות האלו
אבל לפני חודשיים: ארטמיס פאול ושולמצי כתותבת יומן
אחד הספרים! 6. שש האובססיות האחרונות:לא להפסיק אף פרק בשום תוכנית, לא לרדת מ-100 בציוני הגשה
,וואי לא עולה לי לראש כלוםXD 7.שבעה דברים בחדר שלך: -הדבר האדום הראשון שאתה רואה:פחXDD -הנעליים שהכי קרובות אלייך: נייק
-החולצה האהובה עלייך: אמ..של בון ג'ובי
-המחברת הראשונה שאתה רואה: היסטוריה,בגלל הבגרות
-הספר:הארי פוטר,קניתי חמש ספרים של הארי בשבוע הספר
-החלון פתוח או סגור?סגור -הדבר הכחול הכי קרוב אלייך:ספר היסטוריה
8.שמונה עובדות עלייך: -התחביבים שלך:טלוזיה,ספרים,מוסיקה -סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך:בנתיים,בוורלי הילס -הספר האהוב עלייך:הארי פוטר ללא ספק
-חברת נעליים האהובה עלייך: נייק
-חברת התיקים האהובה עלייך: ג'אן ספורט! -הסרט האהוב עלייך:טיטאניק -המשקה האהוב עלייך:נסטיD" 9.תשע התרמיות הגדולות: -שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?לצעריXD -שקרת כדי להתחמק משיעור?: יאפ -העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? יאפ -תפסו אותך בשקר והתחמקת בשקר נוסף? לא זוכרתXD -גנבת מחנות:שהייתי קטנה,לא נחשב
(מסטיק,כולם מתחילים מזה) -פרצת למקום כלשהו?:נופ -התחמקת מדו"ח משטרתי?:לא -שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא -הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?:לא 10. דברים ראשונים: -הנשיקה הראשונה:
האהבה הראשונה:
הצו הראשון:
-הדייט הראשון:
-הפעם הראשונה בחו"ל:
-הטסט הראשון:
-הבגרות הראשונה:תקשורת,וטוב שהיהXD -המילה הראשונה:אבא,ניראלי
-האכזבה הראשונה[ראשונה זו מילה מוזרה.באמת]:נמ...לא זוכרת -שברון הלב הראשון:
סורי שומדבר כמעט לא היה וקרהXDD 13. שלוש עשרה הדברים הרעים שקרו: -שברת רגל:נופ -פתחת את הראש: לאא חס וחלילה -היית מעורב בתאונת דרכים:לא -עברת ניתוח:יאפ -שברת מראה:לא -היית בפיגוע טרור: לא -ראית מישהו נהרג:לא -גילית ששיקרו לך:יאפ -בגדו באמונך:יאפ -פגעת במישהו אחר בכוונת תחילה:נופ -הלכת מכות:יאפ -כמעט טבעת:ניראלי -כרתו לך איבר:לא מה עדיף? -פנים יפות או גוף יפה:פנים יפות -חכם או יפה:יפה -ספר או סרט:סרט
-שקט או רעש:שקט אבל עם מוסיקה
סתם שאלות: מה מספר ההודעות הכי גדול שהיה לך בתפוז?אמ..יותר מ-200 מה מספר המסרים הכי גדול שהיה לך בתפוז?וואי,יותר מ-50 ניראליXD מה חשבון הטלפון הכי גבוהה שהיה לך?לא זוכרת... מי האדם הכי מצחיק שאת מכירה?חברה שלי,טלD: מה הכי הרבה זמן ששמעת מוזיקה?נמ..יותר מ-3 שעות מה העיר האהובה עלייך?בנתיים,ת"אXD והמקצוע האהוב?אנגלית איזה צבע את הכי אוהבת?תכלת נכון שההתחלה של Star Girl ממש יפה?כ"כ@@ מצאת את עצמך מתחננת פעם למישהו?יאפXDD ניסרת פעם משהו?חח הלוואי
ולסיום:איך השאלון שלי?P:סחטיין עלייך,אגב!! צו'רוש|חיבק|כפרעלייך,ותגידי מה בקשר לקבוצה שלנו? נגד הנעליים של דני?יש התקדמות?XDD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifXDDD אנחנו בתהליכי פלישה לארון שלו

בנתיים אנחנו נוקטים אמצעים בשביל ללכלך לו את החולצות סבתא בשוקולד. נסטי והארי פוטר=

../images/Emo109.gifמורושDDDDD:../images/Emo24.gif

מה שלומך כרגע? מה הדבר האחרון שאכלת? ושתית? מה השיר האחרון ששמעת? ותוכנית אחרונה שראית? טוב חפרתי חח איזה תמונה את הכי אוהבת של מקפליי? (צרפי אותה) איך עברו הבגרויות עד עכשיו? נכון ללמוד להיסטוריה זה משעמם? מה הדבר הראשון שתעשי אם מקפליי יודיעו שהם יבואו לישראל? באיזה צד של הבמה תירצי לעמוד?
עם מי תלכי להופעה?! טוב הדיבורים על זה מבאסים אותיXD מה את מתכננת לעשות בחופש? יש לך עבודה? איפה היית בחו"ל? ואיפה הכי נהנית? הכי פחות נהנית? טובב לא עולים לי עוד
ביוש D:

m o r 1 0 2

New member
רונקיפליץ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifDD:../images/Emo168.gif

מה שלומך כרגע?מעולה,פונינית
מה הדבר האחרון שאכלת?מקרוני צי'ז ושתית?נסטיD: מה השיר האחרון ששמעת?Axel Rudi Pell - Oceans Of Time ותוכנית אחרונה שראית?חברים
טוב חפרתי חח איזה תמונה את הכי אוהבת של מקפליי? (צרפי אותה)
למרות שאני מתה על כ"כ הרבה תמונות! איך עברו הבגרויות עד עכשיו?מעולהDD: נכון ללמוד להיסטוריה זה משעמם?כ"כ!!! מזל שהבגרות עוד יומיים וגמרנו עםזה
נמאס לי כ"כ ללמוד,ואיך לך? מה הדבר הראשון שתעשי אם מקפליי יודיעו שהם יבואו לישראל?אצרח ואודיע לכולם!! וכמובן אזמין כרטיסים! באיזה צד של הבמה תירצי לעמוד?הכי קרוב בעולם אבל יותר בצד של דאג
עם מי תלכי להופעה?!חברות וכמובן נפגש מפגש!@#$%^ טוב הדיבורים על זה מבאסים אותיXD (חח,ת'אמת גם אותיXD) מה את מתכננת לעשות בחופש?וואיי,רשימה ארוכה מאוד,ים,מסיבות,חברים,אילת(מקווה),מלא ת"א,שופינג יש לך עבודה?לא ממש
איפה היית בחו"ל?לא הייתי
ואיפה הכי נהנית?די לא הייתי הכי פחות נהנית?ואני מתה להיות
איזה שאלון חמוד

../images/Emo109.gifחחחח בקושי למדתי../images/Emo6.gif

ואני לא בלחץ אבל פשוט אין לי כוח T__T חח קיצר ניפש במפגש

m o r 1 0 2

New member
חח ברור/tapuzforum/images/emo9.gif/tapuzforum/images/emo168.gif

תלמדי!זה יום אחרון,לא יודעת מאיתך אני ממש בלחץ...

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif מווווורוש @#$%^&!

נמנמנמ . מה שלומך ? מה את לובשת עכשיו ? מה באלך לעשות עכשיו ? מה התאריך לידה שלך ? מאיפה את ? בת כמה את ? את אוהבת שוקולד ? את אוהבת פיקים ? אם כן איזה ? מה הלהקות הכי אהובות עלייך ? תקופה אהובה של מק ( מבחינת מראה ) דאגי - דני - הארי - טום - האלבום האהוב עלייך של מק ? כמה זמן את מעריצה אותם ? יש לך פוסטרים שלהם על הקירות ? יש לך דיסקים של מקפליי בבית ? אם כן איזה ? 1-10 | סדגש| דני - דאגי - הארי - טום - הפיק של שירה - וונדרלנד - מושן - פראנקי - אוליביה - טוויטר - פייסבוק - מפגשי פורום - או \ או דני או דאגי ? הארי או דני ? טום או דאגי ? דני או הארי ? טום או דני ? מושן או רום ? וונדרלנד או רדיו אקטיב ? אנגליה או ארה"ב ? יס או הוט ? דיסקים צרובים או מקוריים ? קיץ או חורף ? אביב או סתיו ? גבינה או בשר ? סקיני או שלושתרבע ? עקבים או שטוח ? that girl או star girl ? מממ לא עולה לי עוד . D: תהני ^.^

m o r 1 0 2

New member
עונהDDDDD:../images/Emo168.gif

על השאלון הכי חמוד שיש
מה שלומך ? פייןDD: מה את לובשת עכשיו ? שורט אדום וחולצה לבנהD: מה באלך לעשות עכשיו ? וואי,להיות בבריכה עם מוסיקה מה התאריך לידה שלך ? 22.7 מאיפה את ? אזור בת כמה את ? עוד חודש 16 את אוהבת שוקולד ? מי לא?!? את אוהבת פיקים ? אם כן איזה ? ברור,של שירה המדהימה
מה הלהקות הכי אהובות עלייך ? בון ג'ובי,אירוסמית,מטאליקה,קיס,מקפליי,גאנס,קווין,ניקלבאק!! תקופה אהובה של מק ( מבחינת מראה ) דאגי -מושן! דני - רום הארי -עם הבלונד וגם עכשיו טום - התקופה הזו! האלבום האהוב עלייך של מק ? מושן
כמה זמן את מעריצה אותם ? מעל שנתיים יש לך פוסטרים שלהם על הקירות ? ברור,8 תלויים על הקיר!! יש לך דיסקים של מקפליי בבית ? אם כן איזה ? יאפ,מושן ואת הדיוידי וגם הגרסה המוקדת של רדיו אקטיב היישר מאנגליה
1-10 | סדגש| דני -XDDD עם הנעליים והשיער 7 דאגי - 10000 הארי -10!! טום - 10
הפיק של שירה - מדהים
10 וונדרלנד -9 מושן - 10 פראנקי -5 אוליביה -6 טוויטר - 10 פייסבוק 10- מפגשי פורום - 100,מתה עליכם
או \ או דני או דאגי ? דאגי הארי או דני ? דני טום או דאגי ?דאגי דני או הארי ? דני טום או דני ?דני מושן או רום ? מושן וונדרלנד או רדיו אקטיב ? רדיו אנגליה או ארה"ב ? ארה"ב ברור! יס או הוט ? הוט דיסקים צרובים או מקוריים ? מקוריים בלי ספק
קיץ או חורף ?חורף אביב או סתיו ? אביב גבינה או בשר ? בשר סקיני או שלושתרבע ? סקיני עקבים או שטוח ? עקבים that girl או star girl ?סטאר מממ לא עולה לי עוד . D: תהני ^.^

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמוררר D:

מה קורה? איך קוראים לך?
בת כמה? מאיפה? איזה כיתה? סגנון מוזיקה אהוב? להקה אהובה? זמר/ת אהוב/ה? להקה שנואה? זמרת/ת שנואה? כמה זמן את אוהבת מקפליי? מי הפייב שלך שם? ישלך דיסקים שלהם (אם כן איזה)? מממ...כמה זמן את בפורום?
סדרת טלוויזיה אהובה? ספר אהוב? סרט אהוב? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? את אוהבת דמדומים? - אם כן - טים ג'ייקוב או טים אדוארד? כלב או חתול? אנגליה או ארה"ב? תה או קפה? אנגלית או מתמטיקה? היסטוריה או ספרות? צרפת או גרמניה? רדיו:אקטיב או מושן? ROTTF או JML? -דיוידי- וונדרלנד או GH? גלידת שוקולד או וניל? פלאפון או טלפון? מחשב או טלוויזיה? תהני
חחח

m o r 1 0 2

New member
חח,תודה../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

מה קורה?פסדר גמור
איך קוראים לך? מור,חצופהXDD
בת כמה?עוד מעט 16 מאיפה?אזור איזה כיתה?י' סגנון מוזיקה אהוב?רוק להקה אהובה?בון ג'ובי זמר/ת אהוב/ה?פינק להקה שנואה?מיי כמיקל זמרת/ת שנואה?ליידי גאגא כמה זמן את אוהבת מקפליי?מעל שנתיים מי הפייב שלך שם?דאגי ישלך דיסקים שלהם (אם כן איזה)?שניים מושן וגרסא לרדיו מממ...כמה זמן את בפורום? משעל שנתיים סדרת טלוויזיה אהובה?בוורלי הילס ספר אהוב?הארי פוטר סרט אהוב?אני אגוןן,הסנדק שחקן אהוב?ליאונרדו דיפקריו שחקנית אהובה?קיירה נטלי את אוהבת דמדומים?הספר נחשב? - אם כן - טים ג'ייקוב או טים אדוארד?טים גייקוב אפקורס
אני בדיוק שומעת דקודXDD כלב או חתול?כלב אנגליה או ארה"ב?ארהב תה או קפה?קפה אנגלית או מתמטיקה?אנגלית היסטוריה או ספרות?ספרות צרפת או גרמניה?צרפת רדיו:אקטיב או מושן?מושן ROTTF או JML?רום -דיוידי- וונדרלנד או GH?ורנדי גלידת שוקולד או וניל?וניל
פלאפון או טלפון?פלא מחשב או טלוויזיה?טלויזיה ונהניתי
היה מוי כיף^^

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifשבי בשושה. את בכלל לא קראת את הסאגה.

אינלך רשות דיבור. עדיף כל דבר על פני ג'ייקוב. או כל איש זאב אחר שם ><

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif לא צריך לקרוא את הסאגה כדי לדעת

שגיי'קוב יותר סקסי ^.^

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifבטח בטח *מקיאה את הנשמה*

ג'ייקוב לא יותר סקסי. וזה גם תלוי אם את מדברת על ג'ייקוב או על טיילור. כי כשמדובר על ג'ייקוב , אני שונאת אותו . נגד טיילור אינלי בעיה איתו - טוב ישלי. אבל מהראש ומטה אינלי בעיה. D: משו מציק לי בפנים שלו, קוף >< חוצמזה רוברט יותר סקסי *סנוב* ואדוארד הרבה יותר חמוד
ביטצ'. שבי בשקט.

Charley XD

New member
מצטערת להגיד לך אבל רוברט לא סקסי

במיוחד הבטן הסמיגולית שלו ! זה שיש לו סקס אפיל זה משהו אחר .. וגם זה בספק תכלס השחקן של ג'ייקוב נראה עכשיו יותר טוב ואני עדיין לא בעד שניהם.. מי שבא לו עכשיו על מישהו אחר שיגיד אני ~אני~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXDDDDD

באלי על שניצל
באלי על בריאן קיני....XD חחחחחח
שוש. רוב סקסי.
לטיילור יש משו מציק בפרצוף! ><

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאני תמיד צודקת ../images/Emo3.gif

וואי את לא מבינה, יש תמונה של בריאן קיני במעריב לנוער ~ השמחה ~
הוא ממש סקסייייייי.