לא הבנתי את השאלה בכללXD כאילו, מה זה בעצם חושך מוחלט? היעדר אור מוחלט. מה זה ראיה? העיניים קולטות קרני אור שחוזרות מחפצים שונים. אין אור - אין ראיה, נקודה.
חוש הראיה עדיין עובד, אבל אתה לא רואה כלום. אין מה לראותXD חחחחחחחחחחח, אני אף פעם לא פותח את האייקונים. מה שאני זוכר, אני זוכר. מה שלא, כנראה לא חשוב מספיק
שחור זה לא צבע, אי אפשר לראות שחור. מבחינה פיזיקלית שחור הוא העדר צבע ולא העדר אור אז הייתי אומר שחושך זה העדר צבע. וסתם לידע כללי השמש מביאה לנו אור בשישה צבעים (מנסרת אור משולשת, תלמדו על זה בעתיד
), אז בגלל שאף אחד מהצבעים לא נכנס לחדר חשוך/אטום אין אור ולא רואים. כן, אני יודע שחפרתי, אבל סתם רציתי לשתף
אתה אומר שאור זה צבע ("השמש מביאה לנו אור בשישה צבעים") , מה שנכון. ואז אומר "מבחינה פיזיקלית שחור הוא העדר צבע ולא העדר אור" , לא מוזר קצת ? טוב בכל מקרה ברוך הבא
עצמתי את העיניים וכיסיתי אותם עם הידיים ממש עד שראיתי שחור, הסתכלתי טוב וכן ראיתי כתמים לבנים, נקודות לבנות בחלל השחור.. אבל אני חושבת שבכל חושך יש נקודות לבנות... נראלי.. אבל, לאן את חותרת ? כאילו מה אפשר להבין מזה שנגיד יש נקודות לבנות בחלל השחור..? אממ ..
אבל האם כשיש חושך רואים רק שחור? בלי קשר לרשתית שנשרפה.. חח נגיד אם בנאדם נמצא במקום שאין לו שם אור, ובלילה יש לו חושך מוחלט, אז האם הוא ייראה רק שחור, או שמה עוד משהו? בהנחה שהוא לא נחשף לאור לפני כן.