אייני

New member
בחושך מוחלט לא רואים, נקודה.

לא הבנתי את השאלה בכללXD כאילו, מה זה בעצם חושך מוחלט? היעדר אור מוחלט. מה זה ראיה? העיניים קולטות קרני אור שחוזרות מחפצים שונים. אין אור - אין ראיה, נקודה.

../images/Emo127.gif אכן!

אבל הייתי מנסחת את זה אחרת. כי אם אין אור, זה לא אומר שאין ראיה [פיסית], אתה רואה אבל לא רואה כלום שום דבר שחור שחור.
+
=פוטוסינטזה
{שמתם לב פעם כמה האייקונים האלה קרובים?? [וזה גורר להפרעות אסוציאטיביות XD
]}

אייני

New member
התכוונתי לראיה במובן של הפועל לראות

לא במובן של חוש הראיה
חוש הראיה עדיין עובד, אבל אתה לא רואה כלום. אין מה לראותXD חחחחחחחחחחח, אני אף פעם לא פותח את האייקונים. מה שאני זוכר, אני זוכר. מה שלא, כנראה לא חשוב מספיק:p

../images/Emo3.gif

כוונתך הובנה, אבל למה לא לדייק?!..
"מה שאני זוכר, אני זוכר. מה שלא, כנראה לא חשוב מספיק:p " חמוד!

7liel7

New member
סתם בלי קשר-

שחור זה לא צבע, אי אפשר לראות שחור. מבחינה פיזיקלית שחור הוא העדר צבע ולא העדר אור אז הייתי אומר שחושך זה העדר צבע. וסתם לידע כללי השמש מביאה לנו אור בשישה צבעים (מנסרת אור משולשת, תלמדו על זה בעתיד
), אז בגלל שאף אחד מהצבעים לא נכנס לחדר חשוך/אטום אין אור ולא רואים. כן, אני יודע שחפרתי, אבל סתם רציתי לשתף

חחח אתה סותר את עצמך

אתה אומר שאור זה צבע ("השמש מביאה לנו אור בשישה צבעים") , מה שנכון. ואז אומר "מבחינה פיזיקלית שחור הוא העדר צבע ולא העדר אור" , לא מוזר קצת ? טוב בכל מקרה ברוך הבא

7liel7

New member
למה מוזר?

פשוט לא יכולתי להסביר את המשפט "השמש מביאה לנו אור בשישה צבעים" בדרך אחרת שתהיה קלה יותר להבנה
ותודה

kaenar

New member
לא יודעת

יש מצב, שנייה אני אבדוק חח :) בדקתי, כן זה נכון, קצת לבן.. למה זה קורה? בכל רע יש מעט מן הטוב..הזכיר לי..

kaenar

New member
פשוט

עצמתי את העיניים וכיסיתי אותם עם הידיים ממש עד שראיתי שחור, הסתכלתי טוב וכן ראיתי כתמים לבנים, נקודות לבנות בחלל השחור.. אבל אני חושבת שבכל חושך יש נקודות לבנות... נראלי.. אבל, לאן את חותרת ? :) כאילו מה אפשר להבין מזה שנגיד יש נקודות לבנות בחלל השחור..? אממ ..

gurke

New member
ה"נקודות" הלבנות האלו שאת רואה

זה מעין שרפות, שהרשתית שלך נשרפה מהאור שהיא ראתה לפני זה (אל תדאגי, זה בסדר
) הרי האור מגיע לרשתית וקצת צורב אותה, בצורה שבה קיבלת את האור (למשל, אם תסתכלי על החלון ותעצמי את העניים תראי לבן בצורה של החלון.

gurke

New member
לא, אתה רואה

פשוט אתה רואה שחור, עם הצריבות על הרשתית

kaenar

New member
טוב לדעת ../images/Emo13.gif

אבל האם כשיש חושך רואים רק שחור? בלי קשר לרשתית שנשרפה.. חח נגיד אם בנאדם נמצא במקום שאין לו שם אור, ובלילה יש לו חושך מוחלט, אז האם הוא ייראה רק שחור, או שמה עוד משהו? בהנחה שהוא לא נחשף לאור לפני כן.

Lady In Blues

New member
הוא יראה משהו, אבל בצורה מוגבלת.

מאחר ובלי תנאים של חשיפה ממושכת וקבועה לאור, מפתחים עיוורון. כמו חיות כמו חולד וחפרפרות. ואצל בני אדם זה אפילו יותר גרוע.

gurke

New member
למה הוא יראה משהו?

הוא יראה רק שחור..רק חושך. אין לו שום אור

Dragonaut

New member
לא,

כפי שנאמר קודם לכן- בחושך מוחלט אנחנו לא רואים בכלל.

למעלה